az az ényem is rozsdás és szerintem olyan is marad ezek a gyári csonkok mind ilyenek, engem az nem is zavar , ha a dobot enné a rozsda szét az már inkáb zavarna Amugy nem kötöszködésnek szántam, őszintén elmondtam , hogy mi szúrta a szemem a képen, ahogy elmondom ugynígy a sajátomról is, meg elmondhatja bárki róla véleményét. Én csak ara szoktam felkapni a vizet , ha a motor utáló osztálytársaim fikázódnak. Különösen imádom mikor a a honda dios osztálytársam megszólal, hogy na már megint a kacat rolleral jöttél Mondjuk ha ő igy én úgy... erre szoktam neki mondani, hogy milyen roller bazmeg, most fogd be mielőtt felfűzöm a kulcstartónak a motor kulcsára azt a kis pöcst
Nyugi allrounder, szerintem sem vészes a képen az az index, akkor már hamarabb belekötöttem volna a csúnya könyökre, de hát az meg ilyen rothadó cucc, elég nehéz takarítani is, szóval nem baszogatom, meg hát én sem takarítom egész nap a kipuffkönyököt a vasamon :)
Na gyerekek peace, mi kötözködtünk egy jót, Antonio tök jól bírta és ennyi :D
Ez negatív diszkrimináció. Én is csak kötözködtem, ugyanúgy mint allrounder :D
Amúgy gondoltam, hogy azóta megcsináltad! De abban igaza van allroundernak, hogy friss képet tegyél fel a hirdetéshez, mert más is kötözködni fog, mint mi :)
Őszintén szólva az indexes dolog nekem is szarrágás már egy picit (először fel sem tűnt, de tényleg csak alig áll felfele :) ), de az én kötözködésem is majdnem ilyen szarrágás volt, szóval
1. vagy ne haragudj alllrounderre sem
2. vagy haragudj rám is :)
inkább te vagy evvel a hozzászólással olyan kis buzigyerek besértődött és most visszaszólok egy menőt... na hagyjuk ezt. Inkább azt mondd meg , hogy ha ezek mind rendbe vannak rakva, akkor miért nem a rendbetett állapotról raksz föl képet? Talán jobban ráharapnának , ha a legelőnyösebb oldaláról csinálnál képeket és ugy raknád föl több helyre a neten, csak jótanács volt, én annó felraktam a robogóm 5 helyre a neten másnap jött a telefon és 3ik nap elvitték, pedig az sem volt egy tipp-topp darab.
Tyt hozzászólásával nemvolt semmi bajom az teljesen jogos volt, viszont a tied az a tipikus buzi gyerek próbál kötöszködni nah mind1 iylen is van...
az az index kb 2mm-el állt feljebb mint kéne csak mivel lentröl lett fotozva ugy látszik mintha.. lényegtelen ezis már vagy 2 hónapja "belett állítva".
Nemvolt nehéz kitalálnod h nemvolt nekik annyi hely mint kéne, de az a kép akkor készült mikor még kb frissen volt összerakva és szartam rá h azok a kábelek hogyvannak, azóta azért változtak a dolgok.
amugy szerintem a jobb oldali indexet nem ártana visszahajlítani , eszétitka csupán, de elég furán néz ki így, hogy az ég fele néz a búra.....lehet csak nekem fura, de én nem a sárkányrepülősőknek szoktam jelezni kanyarodási szándékom
az index melletti érdekelne, arra rájöttem magamtól is hogy az új fejidom alatti sok kábel az nem fért el ebben a csodálatosan gyönyörű és dekoratív streetfight (hehehe :D ) fejidomban.
Igen de ha veszel rá sportdobot sportlégszűrőt új fékbetétet új láncot új lánckereket új gumikat mindjárt több az ára és még nemis mondtam mindent ami az enyémen új
Na gyerekek peace, mi kötözködtünk egy jót, Antonio tök jól bírta és ennyi :D
Amúgy gondoltam, hogy azóta megcsináltad! De abban igaza van allroundernak, hogy friss képet tegyél fel a hirdetéshez, mert más is kötözködni fog, mint mi :)
Őszintén szólva az indexes dolog nekem is szarrágás már egy picit (először fel sem tűnt, de tényleg csak alig áll felfele :) ), de az én kötözködésem is majdnem ilyen szarrágás volt, szóval
1. vagy ne haragudj alllrounderre sem
2. vagy haragudj rám is :)
az az index kb 2mm-el állt feljebb mint kéne csak mivel lentröl lett fotozva ugy látszik mintha.. lényegtelen ezis már vagy 2 hónapja "belett állítva".
Lehet csak a képen nem látszik jól, de azzal a beszigszalagozott kábelköteg ocsmánysággal miújság? :)))