Hmmm nem igazan sajna:(
mondjuk most indul szerelo okj-s kepzes es megfordult a fejembe hogy jelentkezem de aztan megsem.
Te gondolom szerelgeted:)nagyon szep amugy a geped hogyha az ami a kepen van.palyazol is vele?
Tisztelt motoros barátaim, és Milka!
Tisztelt SportMotor!
Szeretném oldani ezt a nagy téli feszültséget, és kiírnék egy pályázatot( értékes díjakért) motoros témában, Valentin napra!
A " műveket" a sportmotor-ra kell feltölteni és be kell linkelni mind a Hayabusa, mind az XX-es fórumra is.
A pályázat határideje 2009 02 14.
Minden pályaművet szívesen látunk!
Jelentkezés a Hayabusa topic-ban,hogy senki se maradjon ki!
Pályázók,akik halandó,és alázatos motorosok!:
1:Fiveurban
2:Mr.Hayabusa
3: pep kemény vagyok én is
4: Milka+Milkáné+Kismilka
5: ?
Tudom! De nekem elég ebben a ccm-ben amit a CBR tud! Sok volt amit az AF1 tudott, úgy se bírtam kihasználni!
Úgy is lesz nagyobb motor, addig legalább nem költöm el a vagyonom( ) benzinre!
Háát már az AF1 előtt nézegettük a CBR-t, csak a Sport Pro nagy álom volt, így megvettük, aztán egyszercsak megadta magát, nagyon sokat kellett volna rá költeni, meg nem szerettem, hogy naponta 2ezer Ft-ot bele kellett tankolni, így aztán megvettük a CBR-t! Egyántalán nem bántam meg!
Nyugodtan. A kopó alkatrészek szerintem jó áron vannak hozzá legalábbis én ezt látom, mert a haveri társaságban szinte csak japán van. Más meg nemigen kell hozzá. Mellesleg a szervíz intervallum is 10ezer km.
Régebben nekem is volt RS 125 Extremam, azzal sem volt sok gond.
Miért váltottál CBR-re?
Ha megengeded, hogy válaszoljak én is, akkor szerintem az túlzás, hogy ugyanúgy, de 2szer annyi áron, kicsit tovább várva, majdnem annyi cuccot be lehet szerezni hozzá!
Szerintem az olaszhoz is ugyanúgy be lehet szerezni mindent. Nekem ez a tapasztalatom.
Ez elég összetett, de valahogy ez tetszik minden téren.
Nehéz ezt így leírni.
:)Hm japan motor azert mert egyszeru szerkezet konnyen beszerezheto alkatreszek, khm ellenben az olaszokkal.
Hogy mivel tudtak megszerettetni velem az olasz motorokat megis?ez egy hosszu tortenet, kellett hozza egy baleset, egy aprilia 1000rsv, sok telefonalgatas es a vegen megis megkedveltem:)
neked miert pont aprillia?
azt elhiszem. A másik kedvenc a "van azon fék". A legjobb ha két ilyen felfogású ember találkozik az úton . Én alapból nem nagyon szeretem, ha más vezet.
Helló!
E-mailben beszéltük légszűrőt. Megvan még? Remélem, mert engem érdekel akkor. Tisztító és olajzó spray-t is hozzá adod ugye? Mikor lehetne pesten átvenni?
Robogon mar kiskorom ota motorozok, meg hatso ulesen is regota:)
Aktivan sportmotoron csak fel eve:)Imadom a japan motorokat jobban mint az olaszokat, bar sikerult megkedvelnem az aprilliat es Ducattit is kulfoldi ismerosok altal.Miota van meg a geped?
már akinek... egyszer ültem be otársam mellé piros lámpánál elkezdett sminkelni mondom neki már zöld... erre ő : "nembaj meg várják míg elkészülök" azóta inkább megyek külön kocsival még télen is
Köszi, az én motorom van a képeken. Szoktam pályázni is. Jó dolog.
Próbáld ki te is ha még nem tetted, lehet rá is szoknál!