Érdekel a dolog mivel azért vennék másik dobot mert az enyém sérült.
Gondoltam sport dobot veszek de a gyári is jó.
Ha van msn-ed akkor felvehetsz.buzsikdavid kukacs citromail.hu
Köszi
helló. nekem van 1 gyári dobom. Azt kiherélheted és még a rendőr sem ugathat, hogy nem gyári dob van rajta. Annyira messze sem lakok tölled durván 60-70 km, és az árában biztos megtudnánk egyezni
Hello
Van egy cbr 125-ősöm és szeretnék rá sportdobot venni.
A kérdés az lenne hogy van-e nektek eladó ha nincs akkor hol tudok szerezni? Kipufogórendszer nem érdekel csak dob.
Előre köszi!
járókeretes nem volt köztük, azért annyira nem vagyok szemét , hogy a mozgáskorlátozott öregeket félreugráltassam a moci elől amugy volt velük 2 kiskölöly azoknak tetszett a dolog mikor inditottam a motort egy öreg mamikát hallotam ahogy mondta a két kissrácnak, hogy nézzétek mindjárt megy el a bácsi a nagy motorral bácsi ...
Elképzelem, hogy a kis járókerettel rohannak az öregpapik meg öregmamik! A távolság az nagyon nem számít, nyáron majd ráérek elmászkálni 1-2 helyre, főleg ilyen fogyasztás mellett!
jaja szép hely, töled azért elég messze van . Amugy keszthelyi kastélyt jobban szeretem, kapunál ki volt rakva a tábla, kutyát, biciklit, fagyit ilyeneket bevinni tilos motor nem volt kinnt ugyhogy begurultam kicsit se nézett az öreg túristacsoport amikor megfordultam az udavaron és szolidan 40-el gurultam feléjük a kastélyudvaron még időbe vették a lapot és nyitottak egy folyót nekem , hogy elmehessek közöttük
fertődi eszterházy kastélynál, begurultam a kapu elé, ott sok volt a látogató nem mertem bemenni az udvarra motorral mint a keszthelyinél amugy a kapu előtt behajtani tilos tábla van, épp, hogy elnyomtam pár képet kijött egy öreg és mondta, hogy szerinte jobb ha gyorsan lépek, mert a helyi zsaruk nem szeretik az efféle kapu elé állásokat . Ki se mondta megállt egy rendőrautó , na mondom kurva jó... de látták hogy szélsebesen kapom föl a kesztyűket , meg hideg volt nemtom, de szerencsére csunyán néztek majd tovább mentek , necces volt
Amikor a kapu előtt áll a motor! De most látom, hogy közel van a kastély a kapuhoz ahoz, meg a kapu is kissebb! Megkérdezhetem, hogy hol készült az a kép?
Sziasztok! Van egy eladó Honda CBR125R típusú motorom eladó! Ha érdekel valakit vagy valaki pont ilyet keres akkor nézze meg a hírdetést:
http://www.hasznaltauto.hu/2674375_honda_cbr125r_2006
Sziasztok!
Nincs köztetek véletlenül Komárom-esztergom megyei rider?
Ha esetleg lenne kedve, akkor tavaszal mehetnénk egy pár karikát valamerre!
Ha rá jelentkező akkor lécci vegyen fel MSN-re!
Ugyan az a címem mint az e-mail címem!
Köszike!
én meg autoelektronikából szakmáztam, most technikusin vagyunk , ugyhogy csajok az én osztályomba sincsenek van helyettük 15 motor utáló köcsög, kivéve padtársamat ő jó fej, kacsintgat a motorok felé
Gondoltam sport dobot veszek de a gyári is jó.
Ha van msn-ed akkor felvehetsz.buzsikdavid kukacs citromail.hu
Köszi