Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdekel a dolog mivel azért vennék másik dobot mert az enyém sérült.
Gondoltam sport dobot veszek de a gyári is jó.
Ha van msn-ed akkor felvehetsz.buzsikdavid kukacs citromail.hu
Köszi
helló. nekem van 1 gyári dobom. Azt kiherélheted és még a rendőr sem ugathat, hogy nem gyári dob van rajta. Annyira messze sem lakok tölled durván 60-70 km, és az árában biztos megtudnánk egyezni
Hello
Van egy cbr 125-ősöm és szeretnék rá sportdobot venni.
A kérdés az lenne hogy van-e nektek eladó ha nincs akkor hol tudok szerezni? Kipufogórendszer nem érdekel csak dob.
Előre köszi!
járókeretes nem volt köztük, azért annyira nem vagyok szemét , hogy a mozgáskorlátozott öregeket félreugráltassam a moci elől amugy volt velük 2 kiskölöly azoknak tetszett a dolog mikor inditottam a motort egy öreg mamikát hallotam ahogy mondta a két kissrácnak, hogy nézzétek mindjárt megy el a bácsi a nagy motorral bácsi ...
Elképzelem, hogy a kis járókerettel rohannak az öregpapik meg öregmamik! A távolság az nagyon nem számít, nyáron majd ráérek elmászkálni 1-2 helyre, főleg ilyen fogyasztás mellett!
jaja szép hely, töled azért elég messze van . Amugy keszthelyi kastélyt jobban szeretem, kapunál ki volt rakva a tábla, kutyát, biciklit, fagyit ilyeneket bevinni tilos motor nem volt kinnt ugyhogy begurultam kicsit se nézett az öreg túristacsoport amikor megfordultam az udavaron és szolidan 40-el gurultam feléjük a kastélyudvaron még időbe vették a lapot és nyitottak egy folyót nekem , hogy elmehessek közöttük
Akkor megúsztad! Szép hely, arra egyszer elmegyek én is akkor!
fertődi eszterházy kastélynál, begurultam a kapu elé, ott sok volt a látogató nem mertem bemenni az udvarra motorral mint a keszthelyinél amugy a kapu előtt behajtani tilos tábla van, épp, hogy elnyomtam pár képet kijött egy öreg és mondta, hogy szerinte jobb ha gyorsan lépek, mert a helyi zsaruk nem szeretik az efféle kapu elé állásokat . Ki se mondta megállt egy rendőrautó , na mondom kurva jó... de látták hogy szélsebesen kapom föl a kesztyűket , meg hideg volt nemtom, de szerencsére csunyán néztek majd tovább mentek , necces volt
Amikor a kapu előtt áll a motor! De most látom, hogy közel van a kastély a kapuhoz ahoz, meg a kapu is kissebb! Megkérdezhetem, hogy hol készült az a kép?
a-a melyikre gondolsz?
Az egyik képed Bécsben a Schönbrunni kastélynál van?
a louisban lehet venni ilyen táskákhoz átlátszó fóliát a hátsó idomra
Akkor asszem rendelek egyet a louis-ból, most akciósan vannak ilyen táskák, ajánlom figyelmetekbe!
gondolom okosan van kitalálva és puha a belső része, de ha raksz alá valami fóliát akkor tuti nem lesz baj :)
oké, köszi szépen és amúgy nem karcolják vagy koptatják ezek az idomok fényezését?
tudtommal csak felrakod és kész, a hátsó ülésen átveted a pántját és annyi. De javítsatok ki ha tévedek :D
Hello.
Érdeklődnék, hogy ilyen oldaltáskákat hogyan lehet felrakni a kis cbr-re? Kell neki vmi tartókonzol vagy csak felkell kötni, vagy hogy van ez?
Sziasztok! Van egy eladó Honda CBR125R típusú motorom eladó! Ha érdekel valakit vagy valaki pont ilyet keres akkor nézze meg a hírdetést:
http://www.hasznaltauto.hu/2674375_honda_cbr125r_2006

Köszi
jó majd egyszer beizzítom a kandi kamerát
gyujtest szervezel?
Sziasztok!
Nincs köztetek véletlenül Komárom-esztergom megyei rider?
Ha esetleg lenne kedve, akkor tavaszal mehetnénk egy pár karikát valamerre!
Ha rá jelentkező akkor lécci vegyen fel MSN-re!
Ugyan az a címem mint az e-mail címem!
Köszike!
Tudod van 1 hülye vidéki poén. Nem szereted a motorokat? Mi van csak nem BUZI vagy?
én meg autoelektronikából szakmáztam, most technikusin vagyunk , ugyhogy csajok az én osztályomba sincsenek van helyettük 15 motor utáló köcsög, kivéve padtársamat ő jó fej, kacsintgat a motorok felé
Rusnya werzió
amúgy nem vágom én sem
Azért megnézném az arcukat Télleg ritkán lehet látni iylet