Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

végre kivittem a cbr-t egy körre bár be kellett tolni ilyen sem volt még na sebaj most már pöccre indul
cbr 125 nagyon olcsón sűrgősen eladó az ár 260.000 ft ilyen olcsón nem kapsz ilyet.
2004-es évj 4000km
idomok nélkül
Tel 20/5000879
Ja ja! Kollegám mondta, valószínű elértette az árat!
Mindeggy megoldódott!
Sajnos nem Haver! Faternak volt egy kis elvonási tünete, és enyhített rajta Köszi hogy írtál
Szia. PErsze minden oké. Mikor haza értem írtam is mail-t ezek szerinte nem kaptad meg
Már bele is raktam. Csak az átvételnél az árral volt 1 kis próbléma, de megoldódott. Köszi még 1x. Üdv.
Jaj úgy láccik félreértettem.......
Előre is köszi a segítséget....majd ha lesz vmi írok!

Ha van vkinek eladó sportdob cbr re írjon!

széles utat
Bár gondolom senkit se érdekel, de van egy gyári összekötő csövem CBR-hez, ha kell....Amikor vettem a dobot, adták vele, aztán meg akarok tőle szabadulni, 5ezerért viheti aki akarja!
RockandyRoll @ köszi a linket !

streetfighter89 @ igen már minden rendben :-)
Hali!
Minden oké legszűrő ügyben?
Igen, pontosan....meg még nem is mentek ilyen motorral, és szidják össze vissza! Na de ebbe bele kell törődni, vannak nálunk okosabb emberek is!
Inkább itt az a baj, hogy néhány magát motorosnak képzelő ember aki a 125ös CBRt csak képről látta osztja az észt
Teljesen félreértettél! Nem rád értettem, nem is ismerlek, első hozzászólásod volt, amit tőled olvastam! Szivesen segítek még, ha tudok!
Szia Csabika

Köszönöm a segítséget bár nem gondolom magam nagyképűnek és pénzem se nagyon van hiszen ha lenne akkor már "apukám" megcsináltatta volna nekem csak úgy a "motrot" :D

széles utat
Helló!

Van egy 08' as cbr125r -m és sportlégszűrőt szeretnék rá, tud valaki tippet honnan tudnék beszerezni rá? bikerstorenál nincs

bye
Szavaztam Jó dolog ez énis csináltam 1 et kérlek titeke szavazzatok rám! (2,5 perc) http://www.kawasaki.hu/ER-6n#/...
Nálunk ma 9 fok volt, olyat motoroztam! Iskolából hazamenet annyi motort láttam, mint eddig egész évben!
az hogy kijött a macika és nem volt árnyéka. ezért a macika nem ment vissza a barlangocskájába hanem kint maradt és jelezte, hogy JÖN A TAVASZ moccos tesók! megfelel?
csatitomasz te kergetted a vasat ma jól halottam.?
én már nem hiszek az időjárás jelentésben de elvileg pénteken meleg front de vasárnap már hideg is most akkor mi is van?
jobbulást
Nagyon remélem jó idő lessz hétvégén, főleg ha addigra végre meggyógyulok mert most megin 39.3-4° lázam volt...A doki aztmondta felülbetegettem(hallotatok már ilyenről?) vagy mi a jó ég....
Szerintem annyira nem jó fórum ez....az átlagéletkor következtében, illetve az anyagi tőke nagyságából irgalmatlan sok a nagyképű srác, aki mindenkinek beszól, mert ő sz@@ta a spanyol viaszt.....
Szerinem elég 1 sport dob, sokat ne költs rá, úgy is veszel nagyobb motort(gondolom).
Hi

Nagyon jó a fórum, gyakran olvasom hiszen énis cbr es vagyok!
Lenne pár kérdésem gondolom vki tud majd segíteni.
Még teljesen gyári állapotú a cbr em és szeretnék rá vmi tuningot!
Ti mit javsoltok? Sokat nézelődtem már sportkipufogó, hengerszett, k&n légszűrő...
Légyszi segítsetek!

Köszi Ricsi
én nem hiszek Aigner Sziliárdnak. Majd holnap a medve megjósolja a tavaszt Remélem óóóóó te nagy medve a motorosoknak kedvezel