Szia. PErsze minden oké. Mikor haza értem írtam is mail-t ezek szerinte nem kaptad meg
Már bele is raktam. Csak az átvételnél az árral volt 1 kis próbléma, de megoldódott. Köszi még 1x. Üdv.
Bár gondolom senkit se érdekel, de van egy gyári összekötő csövem CBR-hez, ha kell....Amikor vettem a dobot, adták vele, aztán meg akarok tőle szabadulni, 5ezerért viheti aki akarja!
Köszönöm a segítséget bár nem gondolom magam nagyképűnek és pénzem se nagyon van hiszen ha lenne akkor már "apukám" megcsináltatta volna nekem csak úgy a "motrot" :D
az hogy kijött a macika és nem volt árnyéka. ezért a macika nem ment vissza a barlangocskájába hanem kint maradt és jelezte, hogy JÖN A TAVASZ moccos tesók! megfelel?
Nagyon remélem jó idő lessz hétvégén, főleg ha addigra végre meggyógyulok mert most megin 39.3-4° lázam volt...A doki aztmondta felülbetegettem(hallotatok már ilyenről?) vagy mi a jó ég....
Szerintem annyira nem jó fórum ez....az átlagéletkor következtében, illetve az anyagi tőke nagyságából irgalmatlan sok a nagyképű srác, aki mindenkinek beszól, mert ő sz@@ta a spanyol viaszt.....
Szerinem elég 1 sport dob, sokat ne költs rá, úgy is veszel nagyobb motort(gondolom).
Nagyon jó a fórum, gyakran olvasom hiszen énis cbr es vagyok!
Lenne pár kérdésem gondolom vki tud majd segíteni.
Még teljesen gyári állapotú a cbr em és szeretnék rá vmi tuningot!
Ti mit javsoltok? Sokat nézelődtem már sportkipufogó, hengerszett, k&n légszűrő...
Légyszi segítsetek!
2004-es évj 4000km
idomok nélkül
Tel 20/5000879
Mindeggy megoldódott!
Már bele is raktam. Csak az átvételnél az árral volt 1 kis próbléma, de megoldódott. Köszi még 1x. Üdv.
Előre is köszi a segítséget....majd ha lesz vmi írok!
Ha van vkinek eladó sportdob cbr re írjon!
széles utat
streetfighter89 @ igen már minden rendben :-)
Minden oké legszűrő ügyben?
Köszönöm a segítséget bár nem gondolom magam nagyképűnek és pénzem se nagyon van hiszen ha lenne akkor már "apukám" megcsináltatta volna nekem csak úgy a "motrot" :D
széles utat
Van egy 08' as cbr125r -m és sportlégszűrőt szeretnék rá, tud valaki tippet honnan tudnék beszerezni rá? bikerstorenál nincs
bye
Szerinem elég 1 sport dob, sokat ne költs rá, úgy is veszel nagyobb motort(gondolom).
Nagyon jó a fórum, gyakran olvasom hiszen énis cbr es vagyok!
Lenne pár kérdésem gondolom vki tud majd segíteni.
Még teljesen gyári állapotú a cbr em és szeretnék rá vmi tuningot!
Ti mit javsoltok? Sokat nézelődtem már sportkipufogó, hengerszett, k&n légszűrő...
Légyszi segítsetek!
Köszi Ricsi