Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért ? Múlt hétvégén is milyen jó idő volt lehetett túrázni....Nálunk ma is kisütött a nap.Am Epica 2.5 v6(csak nem dízel, nem azt akartam írni )
2.0 v6
ugyanúgy megy mint a 2.5-ös mert könnyebb:D
nem tudom hol élsz Te, de nálunk a síkságon csak eső esik
Szép az a Epica Bence 2.5 tdi v6?
ez viccnek is rossz :D :D
hehe:D
Csak hétvégén legyen jó idő!Terveztünk egy kis kiruccanást...
Mentél volna bölcsésznek...
És nem a sárba, szarba ragad el az ember, hóból kellemesebb tolni mint a trágyából
Ha már motorozni nem lehet, akkor már inkább a hó essen mint az eső... akkor legalább lehet csúszkálni más járművekkel
hát b+ te féreg nem is vagy te motoros :DDD

amúgy viccet félretéve, ebben a fos időben nem is lehet mást csinálni csak kondizni + tanulni :S Vagy az előbbi kettőt ötvözni Asszonypajtással
hát gyúrok de nem egész nap és végre minden pénzem arra tudom költeni:D
szval ráér nekem a jó idő áprilisig:DD
egyetlen pozitívum, hogy vége ennek a szemét vizsgaidőszakomnak, és elébe nézhetek életem legbrutálisabb szorgalmi+vizsgaidőszakának, amikor legalább 50kreditet kéne behoznom csak olyan tárgyakból amik eddig nem sikerültek :D
Bocsi az OFFért :)
Valamit jól csinálsz.
1. vagy egész nap gyúrsz és elfeledteti a motorozást
2. egész nap szívsz és le se szarod
3. nem is szeretsz motorozni :D

Én majd megbolondulok, dec. eleje óta nem mentem az RS-el, ráadásul 2 napja monszun eső van nálunk... Undormányság.
Jó neked! Mármint hogy nincs semmi bajod...
én szept 19 óta nem motoroztam normálisan csak robogo:D
és semmi bajom;)
itt hó, eső is sok van évközbe, vas megye az ország egyik legcsapdésosabb megyéje, ha nem a legcsapadékosabb, itt vagyunk az alpok lábainál sajnos és kapjuk az "áldást" egész évben
ezgen, itt aztán pörög az élet
ezek a kilátások se szépek:
http://weather.yahoo.com/forec...

hó? itt eső van csak de az rendesen
de persze igazából havat akarok meg -20 fokot nem? 1 hónap az nagyon sok
ne is mondd...már lassan 1 hónapja garázsdísz a motorom már kezdett jó idő lenni, száradtak az utak...erre tegnap havas eső, ma hó..... na mindegy, ez van, komolytalan ez az idei tél is, hamar itt lesz a tavasz megint
ennyire nem várod?:D
persze az kéne még... 1 hónap...
nem nagyon csúnya és lassú:D
Bence! Te hogy hogy itt a CBR fórumba? Nem tetszik már az RS?