a kecsoi a legjobb
1 éve lett fullra megcsinálva
nézd meg ts videói között az onboardokat
jah meg ha kell kép akkor írjál a mail címemre csináltam vagy 150-et a multkor
Coldf- Jó lett az aszfalt a kecsói pályán mi? Motorolla még nem voltam ott de idén az is lesz, amúgy a volt csapatársam apja csinálta meg Birizdóék....
Igen filozok a palyazason.
Hat igen mar jo lenne egyutt gurulni egyet vegre:)
Mult heten voltam kinn vele, rem most nem tart sokaig a lehules es jon a tavasz...
Szeles utat!
Szia Valentina!
Rég beszéltünk, remélem idén már össze találkozunk valamikor, illetve nálunk lehet lessz motoros találkozó májusban, ha tudok valami biztosat akkor szolok , persze ha érdekel! Természetesen mindenkit várunk a motoros találkozóra Taksonyba!
Láttom fontolgatod a pályázást, én Kakucsra szoktam ,,járni", mert jó taktikás, közel van és egész olcsónak is mondható!
Na minden jot!
Helló!
Meg van még a légszűrő, de Tisztítóm és olajozóm nincs hozzá, azt külön kell beszerezned!
Elivileg hétköznap munkaidőben bármikor átveheted a Soroksári út 158 alatt lévő Yamaha Szervízben, csak előtte szólj, mert a héten nem dolgozok, de a kolegáim oda tudják adni csak előtte szólnom kell nekik hogy mész!
1 éve lett fullra megcsinálva
nézd meg ts videói között az onboardokat
jah meg ha kell kép akkor írjál a mail címemre csináltam vagy 150-et a multkor
Igen filozok a palyazason.
Hat igen mar jo lenne egyutt gurulni egyet vegre:)
Mult heten voltam kinn vele, rem most nem tart sokaig a lehules es jon a tavasz...
Szeles utat!
Rég beszéltünk, remélem idén már össze találkozunk valamikor, illetve nálunk lehet lessz motoros találkozó májusban, ha tudok valami biztosat akkor szolok , persze ha érdekel! Természetesen mindenkit várunk a motoros találkozóra Taksonyba!
Láttom fontolgatod a pályázást, én Kakucsra szoktam ,,járni", mert jó taktikás, közel van és egész olcsónak is mondható!
Na minden jot!
vagy már meg is csinálták?
nyáron, vagy már akar tavasszal nem akarunk valamilyen összejövetelt szervezni? :)
* 08-18 óráig : 6000 Ft
* 13-18 óráig : 4000 Ft
Meg van még a légszűrő, de Tisztítóm és olajozóm nincs hozzá, azt külön kell beszerezned!
Elivileg hétköznap munkaidőben bármikor átveheted a Soroksári út 158 alatt lévő Yamaha Szervízben, csak előtte szólj, mert a héten nem dolgozok, de a kolegáim oda tudják adni csak előtte szólnom kell nekik hogy mész!
Az jo lenne hogyha a nyomvonalat attudnad kuldeni, koszi elore is.
mikor lehet menni?es mennyi a palyadij?
teljes mértékben ki lehet használni a cbrt ;)