Én először cseréltem dobot, amivel kicsit könnyebben éri el a végsebességet, és utánna raktam még bele a k&n szűrőt, amivel már nem éreztem különbséget. (amúgy is cserés volt a gyári szűrő)
Egyik haveromnak "Hondás Pistinek"(aki egyébbként fórumtag) is van de Ő azt mondta nem érez semmit!
De majd ezt Ő is elmondja neked!
Szrintem nem éri meg mert a gyári 3000 Ft ez meg majd 12 és még ennek venned kell egy légszűrőtakarítót is ami szintúgy kurvadrága....de Te tudod!sok sikert hozzá!
Sziasztok.Van egy quadom amit elcserélnék motora.400e tartom..A quadom átvan alakitva mert behalt a motorja és egy aprillia tuareg 600ccm 1 hengeres 4ütemü motort rakatam bele teljesen felujitva.Szerintem egy kicsit besokaltam a motoral mert nagyobb áttételt kellett csinálni,ami igy nagyon erős és 128km/Ó a vége.A 450ccm yamaha gyári quadokat megeszem vele. Csak az a baj hogy megiskell ülni.ha tudtok valamit vagy valakit érdekell külgy imailt:mesu.kuki@freemail.hu
köszi szépen. olvastam az is régebben h előre kisebb fogaskerékkel lehet még buherálni de itt csak 15öset látok. ez a gyári ha minden igaz . a "buher" az 13as volt nem?
elsősorban a gumi és a lánc érdekelne. Márka tipus és iylen aproságok. ha nem nagy kérés akkor egy linket vagy valamit tudnál adni ezekkel kapcssolatban?:
egyébként ha jol emlékszem akkor még msnen is fel vagy véve nekem.ott is beszélhetnénk ha van időd. :)
elég felelőtlen vagy ha a gyerekednek adnál olyan motort ami nem éppen legálisan van forgalomban... aztán majd nézhetsz ha megfogja rendőr és még mindent amit lehet rábasznak és kijön egy zsíros csekk..
vegyél neki vmi krosszot.egyik ismi épp eladja 80as suziki crossát.250körül?de lehet 270.tiszta szánalom a srác havonta kiment félórára dingo is ismeri
A rendőr nem veszi be, ha levesszük a 150 ccm s matricából az 1- st, mi? Mert jelenleg rendszám nélkül, + 50ccm -s papírokkal. De asrác mehet rendszám nélkül mert Taiwanni jogsija van
Sziasztok! :) Külföldről behozott, HONDA CBR 150 R ( gyárilag ), a fiamnak szeretném venni, csak van egy kis gondom a motorral.. A legalizálás, mert ez ugye 19 kW, és 26 paci. Mit tegyek?Hogyan tudnám levizsgáztatni 125 re? Mennyibe kerülne kb. regadóval + rendszámmal, ötlet?
én 8000ezrenként cserélek olajat, kb. 12ezrenként pucolok sportlégszűrőt. Láncot akkor cserélek mikor már nagyon a végét járja, kb. 12ezret bír a legolcsóbb RK lánc (ha fújom akkoris ha nem fújom akkoris!) szal én a kisCBR-en már nem fújom olyan szorgalmasan a láncot. Gumit 10ezrenként cserélek, de én használt gumit szoktam venni a motorra és addig használom amíg minden minta eltűnik róla.
Én gyertyát a 12ezres szervíz óta nem cseréltem benne.
Fékbetétekról azt tudom mondani hogy FERODO-t soha! A Ferodo egy újabb bizonyíték arra hogy az olasz emberek nem arra lettek kitalálva hogy műszaki cikkeket készítsenek. Olaszból csak a kaja és ruha! a többit el kell felejteni.
Szóval a gyári nissin fékbetétet 22ezer km után cseréltem le a ferodo-ra, ami 2ezer km után már nem fogott rendesen és 8000-nél cserélnem kellett mert elfogyott. Árban 2000 Ft-tal olcsóbb a ferodo de kb. pont ennyiszer szarabb is. Most megint a gyári nissin betétet vettem bele amivel csak azért vagyok picit elégedetlen mert azóta lett egy 600RR-em ami valahogy hamarabb megáll mint a 125R és ez azért mindig meglep mikor visszaülök a 125-ösre a 600-asról.l
De majd ezt Ő is elmondja neked!
Szrintem nem éri meg mert a gyári 3000 Ft ez meg majd 12 és még ennek venned kell egy légszűrőtakarítót is ami szintúgy kurvadrága....de Te tudod!sok sikert hozzá!
Cikkszám: HA-1502
Bruttó ár: 11 700 Ft.
Sztetek megéri? Mekkora teljesítménynöv. érhető el vele?
KELL KÜLDÖK KÉPET: IRJATOK SZIASZTOK.
egyébként ha jol emlékszem akkor még msnen is fel vagy véve nekem.ott is beszélhetnénk ha van időd. :)
Briedgestone Battlax BT39:
igazából én is most akarok venni 600RR-t csak tesómnak jo állapotban szeretném továbbadni, azért érdeketek az "adatok".
Én gyertyát a 12ezres szervíz óta nem cseréltem benne.
Fékbetétekról azt tudom mondani hogy FERODO-t soha! A Ferodo egy újabb bizonyíték arra hogy az olasz emberek nem arra lettek kitalálva hogy műszaki cikkeket készítsenek. Olaszból csak a kaja és ruha! a többit el kell felejteni.
Szóval a gyári nissin fékbetétet 22ezer km után cseréltem le a ferodo-ra, ami 2ezer km után már nem fogott rendesen és 8000-nél cserélnem kellett mert elfogyott. Árban 2000 Ft-tal olcsóbb a ferodo de kb. pont ennyiszer szarabb is. Most megint a gyári nissin betétet vettem bele amivel csak azért vagyok picit elégedetlen mert azóta lett egy 600RR-em ami valahogy hamarabb megáll mint a 125R és ez azért mindig meglep mikor visszaülök a 125-ösre a 600-asról.l