Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Régebben olvastam Rocky postját amiben leirta h mennyi km-nél cserélte ill. ujitotta fel az egyes alkatrészeket, elemeket a motoron. Ha leirnád mégegyszer ezeket igen hálás lennék.

15e-nél járok km-ben és ami már nagyon megérett az egy hátó gumi. Abbol milyet ajánlotok ami árfekvésben még elfogadhato és jo is.
előre is köszi.
http://www.youtube.com/watch?v...

Érdemes ezt megnézni:)Ha rám halgattok!
sziasztok! Nem tud valaki nekem fejidomot meg mindkét oldali idomot jo pénzért ( kék kellene ) előre is köszönöm. szép napot!
Nahh én mek csicsikálni. Jóéjt mindenkinek
hát ha hozzá van karburálva akkor sokkal jobb.. Jobban megy tőle nekem, meg hogy kiégett az arrow dobja, gyönyörűen szól :))))) igazi 2t motogp hang :)
Tyt látom Arrow rendszered van. Jobban megy tőle a moci? Am pont egy Arrow rendszerről raktam fel diagrammot.
mindig akkora széles gonosz vigyorral fogadom...
Nekem is komoly eredményeim vannak Nézzétek meg a profilom
köszi
Ezt nem is tudtam! gratulálok Rocky
ezt egyszer már megtapsikoltad
Kakucsringen volt és azt ígérték hogy lesz még ilyen. Én úgymond szabadkártyával indultam a CBR kupások között mert a teljes CBR kupa sorozatban nem lehet saját motorral menni. Ez a Kakucsi futam csak azért volt kivétel mert ezt nem a CBR kupások rendezték hanem a Kakucsring.
óra szerint énis tudok vele 140-et menni autópályán de ez csak óra szerint annyi. A 600RR-en 140 km/h valahogy egy csöppet gyorsabb mint a 125R-en
Mindig ilyen kihalt ez a forum? Van vmi aktívabb?
Am látom Rockandyroll h van egy 3. helyezésed. Grat hozzá Hol volt ez a verseny? Hogy lehet rá nevezni? Saját mocival? Lesz még ilyen v vmi más 125ccm-eses verseny? Stb stb
Nekem nincs sportszüröm,csak egy hátsó dobot cseréléte,de én semmi változást nem éreztem.Na jó lén nem vizsgálgattam annyira a dolgokat,csak a végsebességet néztem ami semmivel sem másab
Ezt nézzétek(hallgassátok) meg:
http://www.rrracing.hu/site/re...
Igen,nekem csak egy dob van
Én néztem a Youtube-on egy videót, és ott egy cibber125 143at ment végre. Nem tom mit bütyköltek rajta, de azért az már nem rossz.
azt azért nem mondanám hogy észrevehetetlen! Amint fölkerült a dob azonnal feltűnt hogy jobban húz alacsonyabb fordulaton. Ez pl. emelkedőkön 2-ból 3-ba váltásnál volt a legfeltűnőbb. De a végsebesség semmit nem változott.

nem rendszer csak dob
Yaneeken ezek a diagrammok nem dobokról, hanem kipufógó rendszerekről szólnak. Nektek nem pufirendszer, hanem dob van ugye?
Szoval a gyakorlatban szinte észrevehetetlen?
Csak dob vagy rendszer?
a középtartomány valamivel több mint 2 Nm-mel nyomatékosabb de a max lóerő tekintetében talán fél lóerő töblet ha lett a kipufftól meg a légszűrőtől.
És mik az eredmények a te diagrammod szerint? Nagy a külömbség a gyári adatokhoz képest?