Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudom... azért írtam
hát én mondjuk nem bízok olyan adatokban amelyek nem függetlenek az adatok közzétevőitől.
Nekem van diagramom a saját CBR125-ösömről kipuffal meg sportlégszűrővel. Arról tudom hogy nem kamu.
Ez igaz!
Szoval a Remus szerint gyárilag 14LE a CBR 125,az Arrow szerint meg 11LE
Akkor most pontosan mennyi a gyári CBR 125?
Vagy ennyire lehet hinni a diagrammoknak?
gyárilag a tengelyen mért LE van megadva. Az itt látható diagrammok viszont keréken mért értéket mutatnak, ami mindig kevesebb mint a tengelyen mért.
Azért az érdekes ebben a diagramban hogy szerinte a gyári dobbal 11.2LE tuning dobbal(vagy rendszerrel) meg kb 12.3LE.
Én ugy tudom ennél a teljesen gyári motor is több mint itt a tuning cuccal nem?
Nem vagyok egy szakértö.látom a diagrammot valamennyire értelmezni is tudom,de nem tudom hogy ez a valoságban mennyit jelent.
Öszinte leszekNekem Raptor dobom van,havernak valami más nem jut eszembe a márkájamde az sem egy nagy márka.Mind a kettö dobnak más a hangja,de teljesitményben egyiknél sem érezni huha nagy külömbséget a gyári dobhoz képest.
Sajnos Remus,Arrow.LeoVinci és más nagy márkás CBR 125-öst nem ismerek.Gyanitom hogy azoknak az ára értékrendekkel drágábbak a nevük miatt,de azok se képesek csodákra.
Jó lenne egy márkás dob tulaja mert igy csak találgatunk,meg nézzük a diagrammokat,de semmit sem tudunk a valóságról.Kiprobálni ki lehet,de akkor lehet csak kidob az ember 100at az ablakon
A lényeg hogy itt meg vagyunk löve!
nem innen a fórumról találkoztam vkivel ma 5 óra felé Debrecenben a Kossuth téren? (én egy fehér piros R125-tel voltam) esetleg valaki van itt debreceni cbr125 -ös?
Most találtam ezt a diagrammot.
Sztem ez már egész jó. Bár nemtom.... Biztos nem olcsó mulatság mert ez egy Arrow pufó-system.
Igen! (szerintem)
A hangja nagyon szép tud lenni még egy gyengébb sportdobbal is mint az enyém.
Sokan el se akarják hinni hogy csak 125-ös a hangja alapján.
4t 125öt nem éri meg tuningolni, max a hangját
Ez a diagramm szépen mutat,de ha jobban megnézem még diagrammon se mutat nagy eltérést.8000töl szinte ugyan az mint eredetileg.Gondolom ez egy egész rendszerre szóló diagramm.Remusban egy komplet szett háááááááát.Nem akarok hülyeséget irni de biztos 100-150 ha nem több!
Ezt a motort tunigolni? Elvégre mindent lehet,de ha komolyan érezhetö változást akarsz akkor annyi lesz pénzben mintha vettél volna egy 250es valamit.
Vehetsz rá 150-es hengert,dugóval,gyürüvel,csapszeggel vagyonért,másik karbit,sportlégszürőt,spotr kipufogó rendszert.Ez eddig biztos van vagy 250
Szerintem elöször vegyél egy sportdobot a hátulra meg egy 14-es lanckereket.Esetleg egy sportlégszürőt.Ez olyan 50ben megállhat,de annyira nagy változást nem fogsz észrevenni.Nem fog 150-et menni,max a fogaskerék miatt kicsit jobban fog gyorsulni,a dob miatt meg jobb hangja lesz
REMUS
Én nem dobot, hanem rendszert szeretnék venni. Azzal se menne jobban? Akkor meg mi a tökömet csináljak vele?
Kaptam egy részletes számlát a szerviztől,igaz nekem a teljes összegből csa a saját részemet kelett kifizetnem.Már nincs meg a számla,de ha jól emlékszem olyan 30ezer körüli lehetett a dob.
Egy biztos! Ez a sportdob olcsobb volt mint az uj gyári dob.
Sztem ,jó áron vetted!
Nekem Raptor bobom van.Hogy honnan meg mennyiért azt ne kérdezd.
Egy csúszás után cascos javitásnál mondtam a szerviznek hogy ne a gyári dobot rakják vissza hanem valami sportdobot.
Honnan szerezted a dobot? mennyibe fájt? milyen márka?
Én tettem rá másik dobot.Eredmény : Hangosabb lett
Tényleg van hatása mert igy már hallanak az autósok ami sokszor jól jön a városban,de teljesitményben semmi változást nem vettem észre.Talán egy komplett rendszer+sprotszürő? De annak az ára meg egy vagyon.
Cseréld le a kislánckereket az hatásos gyorsulásra.
Ha érezhető változást akarsz elérni tuningolással,akkor az zsebbenyúlós dolog!
Encs környéki CBR-es csaj tegnap délután ijenojanamojan olajért beugrós UGJvel kezdődő rendszámos, én meg opellal otlevős tegnap rémlik valakinek?
Hello mindenki!
Szeretném egy kicsit feltuningolni a mocimat(természetesen CBR 125R). Egy pufórendszerrel szeretném kezdeni, de nem tom h milyet vegyek. Ha vennék rá az mennyit dobna a motoron(végseb., gyorsulás)?
Mit érdemes még venni? Ja, nekem az fontos h ne nagyon piszkáljunk a motorjába, mert akkor már nem Honda szív fog benne dobogni ugyebár
Nahh köbö ennyi, pls segítsetek! Előre is köcce! csá-csá
Én is szétszettem a mult héten ennyire.Ki is vettem az egész ülés alatti müanyagot,megnéztem alaposan és vissza is tettem
Azt hittem elöször hogy ez a hátsó lelógó rész talán csavarozva van.Hát nem,flexel meg nem akartam hirtelen nekiugrani.Félek ha levágom flexel akkor igen csunya lesz a helye
Eza piros CBR nagyon szép!
Na mondjuk ezen látszik hogy nem sufni tuningos ez mintha gyártva lenne.Szép a hátsó sárvédője is! Olyat lehet kapni valahol?
UGL :)
Kezdődik itt valakinek UGJ vel a rendszáma?