A 485. levélben hagytam egy üzenetet XXMAN-nek telefon számmal ezel a tel számmal SATI72 is
probálkozhat.Remélem tudtam segiteni.
Szia Milka üdv mindenkinek.
Engem egy ezüst XX érdekelne kintröl olcson papirok nélkül. 2000-es év járattól felfele.
Komplet.Ha van valakinek kint ismerőse ez űgyben....
telszámom;06/20-336-1906
Az se baj ha a motorja tré.
Szevasztok!
Most már téleg meg öl az irigység de azért jó beneteket olvasni.Ha felépülök akkor megyünk 1karkát.
XXMEN-nek, itt a sportmotor használt motoroknál árulnak egy XX-et papir nélkül.Én beszéltem a gazdával már csak a váz+idom van meg.Hát hogy ha tud segiteni! Itt a tel számja ha érd probát megér.
06-20/974-5559 név nincs.Egyébként 50e.ft kér az egészért ja kék a bontott XX.
csőváz
Ha ingyenes akkor teljesen tele lesz motorosokkal nem?
Mi úgy tervezzük, hogy szombaton jöttök Kaposvár-Pécsre, másnap mennénk Pestre napközben nagynénilátogatásra, délutánra hozzátok :)
Elméletileg pesten alszunk valahol, másnap elmennénk Egerig kicsit Mátrázni, még sohasem voltam ott.
Hétfő este Egerben alszunk, elsején szintén Mátra vagy Hungaroring ha megoldható :)
Ha bárkinek van szabadideje, kedve, örülnék ha velünk tartana!
Annak nagyon örülnék,mert legalább személyesen is találkozhatnánk.
A ring ugy néz ki,hogy egyszerre 50 fö(motoros) lehet a pályán.Külömbözö tudásszintek szerint lehet felmenni(kezdö,halado,és profi).Mindenki maga választ.Egy ilyen"menet" 20 perc.És utánna jön a következö,ök is 20 perc,és megint egy 20perces.Aztán jössz te is megint.Reggel 8.00-18.00 ig lehet körözni,közben meg nagyon sok program.Tehát minden orában 20-percet tudsz menni(szerintem épp elég).De mi ugyszoktuk csinállni,hogy egy 20percesre regisztrálunk mindannyian(ismerösök),és akkor vigyázunk,figyelünk egymásra!
Hát a pécsi túrát most szombaton nem tudom betenni, sajálom.
De az elsejei program értelmezésem szerint bejöhet a kis itthoni csapatnak is.
Csak az érdekelne hogy miként és milyen módszerrel lehet a hunringen kanyarogni?
Remélem nem mindenki egyszerre megy vagy talán tévedek?
Voltunk már,de annak már lassan 10-éve.98-ban voltunk.Május elseje sajnos már foglallt,a H-ringen lessz nyilt nap,motorozással,meg gyerek programokkal,meg rendör motoros bemutatoval,meg mindennel.És képzeld INGYENES.Ezt is megéltük kicsi hazánkba.Viszont mi itt látnánk szivesen titeket.
Auswitz jo(mármint a tura).Az érdekellne minket is,föleg ha idöpontilag össze tudjuk egyeztetni,Már jártunk arra,nagyon szép az utvonal,ha Zakopáne felé megy az ember.
De Pécsröl nem nyilatkoztál.
Nagyon szivesen máskor is,másban is!