Sziasztok,először is gratulálok és sok baleset mentes kilómétert kivánok az új gépekhez adamhnak,és Spognak,átérzem az örömötöket énis igyvoltam vele de sajna nemsokat tudtam motorozni vele "de az csodálatos volt"mert elkelett adnom,de rajta vagyok minden erőmmel hogy minnél hamarabb megint vegyek egy ilyen gyönyörüséget. Üdv:xxlaci
Nem tudom hogy miért csodállkozol,hogy hibátlan!Hisz egy XX-et vettél.Minden tulzás nélkül állithatom,ha megadod neki ami jár(nem többet és nem kevesebbet),hü és megbizhato társad lessz.
Csak egy kis idézet,egy tavaly folytatott beszélgetésböl.Osztrák turán megálltunk ebédelni,és állt ott egy pár XX.Régi karbicsekes modell,az egyik 96-os volt(tehát az elsök között jött ki).Nézegetem a"külömbségeket" az ujabb(injektoros) között.Erre oda jön a labanc és kérdi mit lesek(nem volt durva,söt barátságos).Mondom csak nézelödökLátom a kilomáterorában 47.000 körül volt.Mondom neki mit cserélt eddig benne.Elmosolyodott,és az ijával egy egyest huzott a 47.000-elé.Azaz 147.000 volt a vasban.És állitotta a blokk origi.Tehát a blokk még nem volt mebontva.Ez azért szép,mégha esetleg tulzottis(bár miért tette volna).
Szoval ilyen vasat vettél.
Jut eszembe,2007.04.28.-án,lessz egy(kanyarvadászatos) Pécsi tura.Ha érdekel jelezzed.
Ma sikerült leülnöm a gép elé. Felraktam a képeket. A Vas még mindig hibátlan, pedig már csak kihívásból is keresem a hibát! DE NINCS!
Ha így megy tovább jövőhéten esedékes az 500-as szervíz! De sajna ma megint elutazom.
Jókor lett meg a moci, 1 hete van meg, és 2 napot voltam itthon.
Úgyhogy elköszönök, estig még élvezem az utakat. Sziasztok.
Nem lángos,hanem lángos alátét!Nem mindegy!De már bocsánatot kértem érte,hogy ilyen gondolat fordult meg ama XX-es agyamba,hogy rámertem helyezni ama fenséges vasadra,ama lángosomat(hét réteg vastag papiron keresztül)
Gratulálok az új géphez, sok szép utat vele más xx-esek társaságában és más motorosok között is. Nekem az a tapasztalatom, hogy más motorok közül is nagyon-nagyon kitűnik. Bárhol gurulsz, vagy leparkolsz majd vele a te géped lesz amit legjobban megcsodálnak és ilyenkor büszke vagyok én is a gépemre. kívánom nekedis ezt az érzést, hogy "igen....... a legjobbat és legszebbet választottam"..
Gumi ügyben, ha visszaolvasod a fórumot (pár sorral vissza) találsz egy tel.számot... hívd az úriembert és kérdezd meg mit mennyiért szerez, igaz Milka?
Széles utat!
Gratula at uj motorhoz,és üdvözlégy sorainkba.Végre mégegy kék XX.
A gumirol annyit,én a Continental Road-attac-ra esküszök,meg jo pár XX-en is ilyet látok.Tapad mint állat,és mégis 12.000-15.000-ret elmegy vele(ez nagyon jo futástelljesitmény egy ilyen erös vason).
Én eddig gumit a Yamaha-Word-be vettem,mert van ott kedvezményem.De azt hallottam,hogy a Pásztoy-nál még olcsobb.
Üdv milka1!Köszi a jókínvánságot és énis remélem, hogy mielőbbb fogok veled meg a többiekkel együtt gurulni.Szoval lényeg az, hogy tegnap meglett a motor.Szombathelyen vettem és mivel én nem odavalósi vagyok jó kis 220 km várt rám a számomra teljesen új géppel.Igaz h használtan vettem de jó állapotú 2005ös 11 000 km ert futott teljesen gyári karcmentes állapotban.Szal a hazaút nagyon jó volt nagyon élveztem ez a motor egyszerűen lenyűgöző számomra.Ahogy feltör belőle az erő ahogy meglódul az egyszerűen tényleg egy csodálatos és utánozhatatlan érzés.Nagyon megkedveltem a gépet-imádom.Most már saját tapasztalataim alapján is (nemcsak a tesztekből)megbizonyosodtam arról, hogy egy kiváló motor és nem hiába nagyon sokan dícsérik.Apropó nem tudsz véletlenül rá hátsó gumit meg még elsőt is jó áron?mert azok eléggé szétmentek már.Meghogy melyik gumik a legjobbak az xx re?Minden jót üdv.:adamh
ui.:bökök egy két képet
Sziasztok!Hamarosan vagyis már most Spog nyomdokaiban vagyok mert hála az égnek holnap lesz meg ez a gyönyörűség.Már annyira várom de sztem ez normális hogy majdhogynem aludni sem tudok így uccsó nap, hogy tudom hogy holnap meglesz.Nagyon várom a kicsikét.Egy pár képet majd énis felrakok róla-de lehet h úgy leszek énis mint spog , hogy egész nap megyek majd vele és épphogy beesek az ágyba a motorozás után.Már tényleg nagyon várom.Ezt az érzést nem sokminden tudja felülmúlni az tuti.
Üdv mindenkinek:Ádám
Örömmel jelenthetem, hogy mától teljesen közétek tartozok.
Megvan a Vas, és mesés! IMÁDOM!
Bazi sokat mentem ma vele, ígyhát a képeket, majd legközelebb.
Elfáradtam!
Elutazok,4 nap múlva vagyok, addig is széles utat!
/...de legyen mindig 7 réteg papír!/
Ha nem jön közbe más, akkor szívesen részt vennék a pécsi túrán...
Részleteket előre is köszönöm!
Gábor
Nem tudom hogy miért csodállkozol,hogy hibátlan!Hisz egy XX-et vettél.Minden tulzás nélkül állithatom,ha megadod neki ami jár(nem többet és nem kevesebbet),hü és megbizhato társad lessz.
Csak egy kis idézet,egy tavaly folytatott beszélgetésböl.Osztrák turán megálltunk ebédelni,és állt ott egy pár XX.Régi karbicsekes modell,az egyik 96-os volt(tehát az elsök között jött ki).Nézegetem a"külömbségeket" az ujabb(injektoros) között.Erre oda jön a labanc és kérdi mit lesek(nem volt durva,söt barátságos).Mondom csak nézelödökLátom a kilomáterorában 47.000 körül volt.Mondom neki mit cserélt eddig benne.Elmosolyodott,és az ijával egy egyest huzott a 47.000-elé.Azaz 147.000 volt a vasban.És állitotta a blokk origi.Tehát a blokk még nem volt mebontva.Ez azért szép,mégha esetleg tulzottis(bár miért tette volna).
Szoval ilyen vasat vettél.
Jut eszembe,2007.04.28.-án,lessz egy(kanyarvadászatos) Pécsi tura.Ha érdekel jelezzed.
Ma sikerült leülnöm a gép elé. Felraktam a képeket. A Vas még mindig hibátlan, pedig már csak kihívásból is keresem a hibát! DE NINCS!
Ha így megy tovább jövőhéten esedékes az 500-as szervíz! De sajna ma megint elutazom.
Jókor lett meg a moci, 1 hete van meg, és 2 napot voltam itthon.
Úgyhogy elköszönök, estig még élvezem az utakat. Sziasztok.
Széles utat.
Spog.
Szegedi tura képei feltöltve!
http://www.kep.tar.hu/milkamu/...
Nem lángos,hanem lángos alátét!Nem mindegy!De már bocsánatot kértem érte,hogy ilyen gondolat fordult meg ama XX-es agyamba,hogy rámertem helyezni ama fenséges vasadra,ama lángosomat(hét réteg vastag papiron keresztül)
De az csak ugy olcso,ha hátsot veszek az elsö mellé.De ma vizslattuk,és nem bir ki az elsö még egy hátsot.És párban a Conti ára verhetetlen!
Gratulálok!Ma láttam is,hogy milyen gyors!
Az enyémen csak lángos lehet!
Gratulálok az uj szerzeményedhez! Ugy gondolom nem fogsz benne csalódni!
Sok balesetmentes kilóméter, széles és száraz utat, jó gurulást kivánok!
Gratulálok az új géphez, sok szép utat vele más xx-esek társaságában és más motorosok között is. Nekem az a tapasztalatom, hogy más motorok közül is nagyon-nagyon kitűnik. Bárhol gurulsz, vagy leparkolsz majd vele a te géped lesz amit legjobban megcsodálnak és ilyenkor büszke vagyok én is a gépemre. kívánom nekedis ezt az érzést, hogy "igen....... a legjobbat és legszebbet választottam"..
Gumi ügyben, ha visszaolvasod a fórumot (pár sorral vissza) találsz egy tel.számot... hívd az úriembert és kérdezd meg mit mennyiért szerez, igaz Milka?
Széles utat!
Gábor
Gratula at uj motorhoz,és üdvözlégy sorainkba.Végre mégegy kék XX.
A gumirol annyit,én a Continental Road-attac-ra esküszök,meg jo pár XX-en is ilyet látok.Tapad mint állat,és mégis 12.000-15.000-ret elmegy vele(ez nagyon jo futástelljesitmény egy ilyen erös vason).
Én eddig gumit a Yamaha-Word-be vettem,mert van ott kedvezményem.De azt hallottam,hogy a Pásztoy-nál még olcsobb.
ui.:bökök egy két képet
Sok-sok baleset mentes kilométert neked,és a vasnak.Remélem fogunk eggyütt gurulni!
Ui:Megint egyel bövül az XX-esek tábora!
Képeket várok!
Üdv mindenkinek:Ádám
Gratula az uj mocihoz.Nagyon sok baleset mentes kilométert nektek!Képeket várjuk!
Garatulálok hozzá...
Örömmel jelenthetem, hogy mától teljesen közétek tartozok.
Megvan a Vas, és mesés! IMÁDOM!
Bazi sokat mentem ma vele, ígyhát a képeket, majd legközelebb.
Elfáradtam!
Elutazok,4 nap múlva vagyok, addig is széles utat!
IMÁDOM!
Spog.
Ennek örülök, ez csak hátsó, vagy párban ennyi?
Köszönöm a tel számot.Felvettem a kapcsolatot az emberrel,oly annyira hogy megis rendeltem a Metzeller Z-6-ot.37.000 ft ért.
beszéltünk a gumisról.. elérhetősége: 30 307 4148
Üdv
Gábor
Elérhetőségem az adataim között....
remélem mindenki épségben hazaért a mai kanyarvadászatról
Üdv
Gábor
Tamás nem tudta?
Megyek Sallerbeckbe,megtudakolom neked(ha kiadják az infot).
Megtudná valaki mondani hogy a régi karbis xx-ekme miylen tipusu NGK gyertya való?
(a platinum tipusa érdekelne)
Köszi:
Tomo