Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Milka!
Azt mondod teljessen ugyanaz minden,csak a cserélhetőségben van különbség?
Ha van MSN-ed a t-man007@freemail.hu-n felvehetnél.
Tomo
Szia Tomo

Asszem én voltam,áll de kéne az évjárat.Mert az "uj"-ba(injektoros) már iridium gyertya kell,a régibe elég a platina.Az iridiumot 48.000 km-enként kell cserélni,a platinát 24.000-ként.De belehet tenni az ujba is a platinát,(minden megeggyezik,höfok stb.)csak 24.000-nél ki kell dobni.Az árakat nézve,lehet jobb megoldás a platina.

Iridium most 5.000ft/db,(boltban 8.000FT)platina 1.800 FT/db.(boltban 2.880FT)
Hali!
Multkor ha jól emlékszem valaki itt mondta,hogy tud XX-hez olcson gyertyát.
Esetleg ál még az ajánlat?
Tomo
Szia!

Sziasztok!
Nagyon szép!
Akárhogyis,nem drága.Ha lehet érdeklöd meg a két felnit.
Köszike.
háát így pontosan nem tudom megmondani mert lett festve a motor hátulja is meg a sárvédő meg a tükrök is de ezek csak javítgatások voltak kivéve a hátulja és összvissz : 35000Ft volt de szép lett nagyon
Ez nagyon ott van.Mibe fájt?Nekem is kék az XX-em,érdekellne egy ilyen.
hali!

süti lett a felni mi?
Nagyon köszi az infót!Megpróbálok felhajtani vmit mert nagyon sürgős lett a dolog!
Szia eleven

Én most vettem. E.B.C.nevezetüt a Motorradba.Ferrodot szerettem volna,de lebeszéltek rola,mondván hogy megeszi a tárcsát.Az ebc-nek olvastam a tasztjéröl,és nagyon meggyözö volt(ár/fékhatás/futástelljesitmény).Nekem a Motorradba 23.-000FT volt a három pár.Tehát elörre,és hátra..De nekem itt van 15% kedvezményem.Saját tapasztalatot nem tudok irni,mert még nincs bent.De a barátok véleményére,és tapasztalataira adok(szavahihetöek).
Hali!Tudnátok segíteni?! Milyen fékbetétet érdemes tenni a mocimba,és hol lehetne beszerezni baráti áron?Előre is köszi!
Sziasztok

Ha valakit érdekel,itt van 54-kép a tegnapi gurulásrol. http://www.kep.tar.hu/milkamu
Sziasztok.
Az ügyben szeretnék kérdezősködni h elhasználódott a motoros ruhám és kell egy új. Csak egy tanácsot szeretnék kérni vagy egy véleményt.Nézegetttem bőrruhákat.De meg kell mondjam h nem tudomk melyiket válasszam.Mi a véleményetek a spool bőrcuccokról?Ár érték arányban jó ruha?Vagy inkább megéri egy olyan árban lévő használt márkásabb ruha?Csak ennyi.Üdv mindenkinek.
Örülök neki.

Amit megbeszéltünk,kéthétmulvára az áll,ha csak nem ömlik az esö,és nem lessz minusz.Sajna épp most kaptam a telefont,hogy egy XX-es ismerösöm totállra törte magát,és a motorját.Remélem mihamarabb felépül,bár az orvosok szerint,alaphangon fél év.Az infot köszönöm,és oda figyelek rá.A vas külömben mindent megkap,amit kell,mint minden motorom eddig.De az elöbbiektöl eltéröen,az XX az szivem csücske lett.Ja a mai kanyargásrol egy kis izelittö,a többi a képtárban holnaptol.
Szia!

Igen kötelező, ilik megnézni, de állítani nem biztos kell. Függ az előéletétől, mennyire vigyáztak rá. Ha túl kicsi akkor beéghet a szelep, ami nem olcsó dolog ha rendesen javíttatod.

Tegnap gurulóképes lett a motorom! Ma már lábtartót karistoltam, ezt eddig még sose mertem! Olyan jó volt, utoljára agusztusban ment a motor! Láttam, hogy lehet cserélni a koptatót, mennyibe kerül? :)
Sziasztok

Segitségre lenne szükségem,illetve tanácsra.Aztat irja ama nagy könyv(szerviz füzet) hogy 24.000 km-nél szelephézag ellenörzés,illetve állittás.Kérdésem a következö,ez mennyire szentirás?És van valakinek jo szerelöje(korrekt árért) aki vállalja.
Szia Albert

Sajnos elöbb járt a szám,mint az eszem.A kidörrentöt kölcsön adtam vizsgára,még tavaly.Sajna nem jött vissza,de már nyomozok utánna.Ha ráér akkor várj,ha nem akkor nem tudok segitteni,pedig szerettem volna.
TOMO ÜDV! SAJNOS NEM TUDOM AZ ELÉRHETŐSÉGEDET, ÉRDEKEL A PLEXI! LÉGYSZI ÍRJÁL MÁR A CÍMEMRE ! A TELEFONSZÁMOD KELLENE HOGY TUDJUNK BESZÉLNI A PLEXIRŐL ! A CÍMEM ; albertzoltan@galgaktv.hu vagy sms 0620/992-4528 -RA! KÖSZI CSAÓ!
Üdv.
Igazad van már azon gondolkodtam és így is lesz.Beszámíttatom a gépet.De így belegondolva tényleg igazad van.Kössz a jótanácsot.Üdv.
Szia Adahm.

Miért nem számittatod be?Ha kiszámolod a hirdetési költséget,meg a ráforditott idöt,lehet hogy ugyan ott vagy mintha árulgatod és valamivel többér esetleg sikerül eladnod.
Sziasztok!Új vagyok most regisztraltam magam ezen az oldalon.Nagyon jó olvasni a sok okosságot a xx ekről főleg úgy hogy én is egy ilyen vasat szeretnék beszerezni az elkövetkező szezonban idén nyárra.Van egy 2005ös 9.havi hornet 600as Hondám 17 000 km - rel.Ezt el kell adjam h vehessek xxet.Első tulaj vagyok nagyon szép gyári hibátlan karcmentes állapotban van a gép,szervizkönyv stb.Itt biztos sok az xx tulaj vagy csak az van de ha mégis netán vkinek az ismerőse ilyen motort keres az szoljon ha érdekli.Itt egy tel.szám:06-30/742-1748.Jah és michelin pilot road gumik vannak a gépen...Tényeleg nagyon jók 17 ezer km.nél még van 2 mm a kopásjelzőig és gyári még mindig az első és hátsó is!Így legalabb latszik h h lett a motor hasznalva.Minden jót a xx tulajoknak Üdv.
Szia Albert

Nekem nagyon bejött a tura plexi,270-ig simán ülök.Fölötte behajlás,de ez a tartomány ritka utazoba.Viszont van két gyári dobom,karcmentes(a szalontol jött vele hazáig a vas).Ha érdekel hivj.
Tel:06-30-9446636

Kérdés:jön valaki 15.-ei gurulásra?
Albert:
plexiügyben:én most cserélem le a gyárit turára,ha érdekel keress meg.Ha javasolhatom inkább végy MRA turaplexit.19K és jó(gyári kb 180-as magassággal 180-ig élvezhető)
sziasztok ! érdeklődöm, hogy valaki megtudná adni a cbr 1100 xx bordó színnek a gyári színkódját? plexit tud valaki eladót? valamint gyári dobokat, jobbos tükröt? előre is köszi a segítséget jó motorozást üdv. mindenkinek! (bocsi, úgytudom az ülés alatt van a színkód )