Jajj de jó volt ez a tegnap délután már nagyon hiányzott a motor. Frankón működik minden. Vetítési képet még finomhangolni kell a lámpán mert eltekergettem a francba mikor beszereltem. Vezláncpatron csörgése megszűnt fékek még kicsit hangosak de igazodnak a tárcsához majd megjáratom. Nagyon frankó lesz :-D Még a kuplungon kell finomhangolni bár így sincs vele semmi baj de a levétel felrakáskor a beállítások elmentek nyaralni de majd újra megtalálom. Most eléggé fent fog amúgy egyenlőre nem zavar de lehet ahogy szokok vissza majd idegesíteni fog.
Koszi mindenkinek az olaj temas hozzaszolasokat. Most mar tiszta, miert ajanl a Motul mast, mint a szerelom. Maradok az 5100 vagy 7100-nal, meg megalmodom
Teljesen jó bele! Annyi hogy a 3100 egy ásványi olaj,adalékokkal feljavítva fél szintetikussá! A 7100-as meg full szintetikus! Én használtam mindkettőt,jók voltak!
De nem győzöm minden szezon előtt hangsúlyozni,mikor ez az olaj téma felmerül,utcára bármilyen botban vásárolt (nem hamisítvány) jó a moccba! Mi nem a tizedmásodpercekért küzdünk az utakon,és nem használjuk szélsőséges fordulaton,körülmények között a vasakat!
Tegnap volt itt hírdetvve Nissin fék betét amire én ráugrottam!
De nekem még se kell,mert nem jó a vasba!
Tehát szabad a vásár akinek jó!
nagyon tudjuk ajánlani a fuchs comp4 vagy pro4 sorozatot. Nekünk tök beváltak. filterabc.hu
most a zzr is pro 4-et kap
Kérnék egy telefonszámot hogy megtudjuk beszélni!
De nem győzöm minden szezon előtt hangsúlyozni,mikor ez az olaj téma felmerül,utcára bármilyen botban vásárolt (nem hamisítvány) jó a moccba! Mi nem a tizedmásodpercekért küzdünk az utakon,és nem használjuk szélsőséges fordulaton,körülmények között a vasakat!
Eladó 3 pár Nissin 2p250NS új fékbetét 7000Ft/pár!