Oreg harcosunk azt felejti el,hogy sportmotort,sportmotorral kellene osszehasonlitani,nem pedig sportturaval. Mindenesetre ha felulhetnek egy zizire meg a gixerre,es mondjuk a horvat 8-ason lemernenk,hogy 60km-t melyikkel teszek meg gyorsabban es az nem a zizi lenne,hat erosen elcsodalkoznek,azon meg vegkepp ha mesterunk mogottem latotavolsagban maradna. Mondom mindezt ugy,hogy egyikkel sem mentem soha.
Egyszeruen ha jobb a fek meg a futomu akkor az gyorsabb is,eddigi amator tapasztalataim alapjan.
Mit is mondhatnek nem zavar az sem ha lenyomna a tasi az csucsszuper gsxrrel. Kinottem a cerkameregetesbol de az biztos amit te is irtal az egy 20-25 eves technika a zzr meg a k8 busa egy mai vagy max tegnapi fejlesztes ahhoz kepest. De azert regen az volt a nagy szerelmem 1991-92 gsxr1100 esetleg az f..aztan persze a zx-10 s utana a zzr1100..abban az idoben fasza kis gepek voltak..s azert legyen egy yamaha is fzr1000exup..
Kb mint egy lancia delta hf integrale III. osszehasonlitani egy evo X. mitsubishivel..mas korszak
A helye meg van. Egyszer ki kéne mennem beszélni a büfével ami a parkoló egyik felén üzemel hogy ez a terv meg ki kéne találnom egy időpontot amikor nem fagyunk rá 10 Km alatt a masinákra.
Ezt néztem ki amúgy (Mindjárt csinálok egy linket)
jaja... "egy adag szar" ami "mindenben jobb" és a "motorja kurva jó"... tehát a többi meg egy fos, és majd ha összeáll, akkor lesz olyan, mint ez a szar
az elejét nem figyeltem, visszanéztem a képernyőre és azt hittem a triple egyedül megy... utána láttam, hogy a zzr "megáll" és utoléri még1x meg kellett néznem, hogy lássam az elejét is...
Egyszeruen ha jobb a fek meg a futomu akkor az gyorsabb is,eddigi amator tapasztalataim alapjan.
Kb mint egy lancia delta hf integrale III. osszehasonlitani egy evo X. mitsubishivel..mas korszak
ez lenne a helyszín. Van egy épkézláb büfé meg egy nagy keménynek tűnő parkoló a Fehérvár felőli ágon rögtön a körforgónál.
Ezt néztem ki amúgy (Mindjárt csinálok egy linket)
https://www.sportmotor.hu/vide...
...a harmadik fokozat
https://www.facebook.com/29970...
valószinüleg csak túráznak