Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utcán nem is fogjuk észre venni!
most már több szerelőtől is halottam, hogy a 300v hiába hiperszuper... nem több ezer km-re találták ki..
mindegy nekem nem kell ..
Közben vettem a másik motorba 5100-et, szóval tőlem akár már lehet is újra :)
Nincsen sajnos
Szerintem nem lesz különbség. Az 5100-7100-300V között se éreztem különbséget azon kívül semmit, hogy az egyiktől kurvára üres lett a pénztárcám
meg hát ennyiért nagyon olcsó volt...általában 12-14000 a négy liter.
majd lesz...
Tessék visszajelezni mik a tapasztalatok :)
Valamint érdekelne:
1.jobbos első lábtartó, csak maga a kis felhajló rész, amire fellépünk,
2. hátsó fékpedál,
3.jobbos tükör belső rész, illetve ár függvényében kompletten

Köszi
NGK IMR9C-9H érdekelne 4db, jóárasítva tud valaki?

http://m.ebay.com/itm/NGK-IMR9...
Holnap megnézem, hátha maradt
Sziasztok! Van valakinek bontott jobb első (vagy bal hátsó) indexbúrája X11-hez?
Valami hozzá nem értő úgy cserélt izzót korábban, hogy letörte a búrában a körmöt és ma amikor letámasztottam egyszerűen kipattant a helyéről és eltört...
Már el is fogyott. XX-be rendeltem csak, ma beleöntöttem, de már nem lehet rendelni.
Igen sajnáltam én is nagyon szerencsétlent. Már állt a dugó mire mi oda értünk. De még helyszíneltek.
Valakinek elég sz@rul kezdődött a szezon (szombat, Albertirsai út)
Mi az mindenki regenerálódik az Expó után hogy ekkora a csend Vagy mindenki motorozni ment ?
Ok, jelezd, ha erre jarsz
Mindenképpen elgurulok valamikor megpróbálni bár én mindkét számadatot megfejelném 15-el
bocsánat, Xx-be való !
ezek szerint egyik xx-be sem
melyik típusba lenne jó?
Fazonra ez szerintem más, de nem fogod megtudni, hogy jó-e, csak ha felpróbálod. Én 176/110 voltam, mikor jó volt
66-os
Mekkora is a gatya ? Valamiért 60-asra emlékszem. Shoxban próbáltam Az Evo-nak a nadrágjait. Tudom hogy szorosnak kell lenni mert ereszkedik majd valamennyit. De az egyik nagyon szoros volt a következő méret meg annyira nagy volt hogy a térdvédője inkább boka védő volt.
Aztán jöhetsz nadrágot próbálni
Szombatra már előszedtem az összes cuccom. Beöltözök mint a Michelin baba. Aztán akkor legalább nem fázok. Feldobozolom a malacot. Elvileg már láncot is szereztem hogy le tudjam lakatolni a gépet ha ott hagyom valahol. Jó lesz végre kimozdulni egy kicsit. majdnem 112 nap volt a kihagyás. Ez a tél nagyon hosszú volt