Mindent el kell egyszer kezdeni!
Sőt , mindenki így kezdte " Réges régen" .... !- szép fokozatosan . Ki ezzel ki azzal.
A szervezésről meg annyit hogy "B "-re én is mostvizsgáztam májusban. Tudom miről beszélsz .5-hónap volt az elejétől a végéig...-és nem azért mert megbuktam ,vagy nem értem rá vezetni menni.
Szervezés alatt van az évvégi zároparti!
Mondjuk célozzuk meg a Szeptember 13.-át szombatot!De ezt még nevegyétek készpénznek,mert Milkánéval még egyeztetnem kell!Nálunk öö hordja a nadrágot!
gyekek.....összenevesszetek.valamelyik xx bulira viszek egy raklappal...
vinnék most is de egy étteremben nem hiszem hogy örülnének nekem...
amelyikőtök kőbányán jár.....és enne egy fánkot,nyomjon egy féket a konzervgyárral szemben.megtévesztésül az van kiirva,hogy, tej-kenyér. javasolt érkezési idő-délelőtt.
de ha összefogtok és sokan jöttök az se baj csak valaki előttevaló nap sugjon,hogy többett rendeljek.
Holnap szeretném ha jó híreket adnál nekem telefonon !
Sőt , mindenki így kezdte " Réges régen" .... !- szép fokozatosan . Ki ezzel ki azzal.
A szervezésről meg annyit hogy "B "-re én is mostvizsgáztam májusban. Tudom miről beszélsz .5-hónap volt az elejétől a végéig...-és nem azért mert megbuktam ,vagy nem értem rá vezetni menni.
Amugy kell otthonra valami?
akkor ugy mondom,hogy maglódi ut 8.
Azért nemfordittok neked hátat!Még felrántanád azt a szoknyát!
FOJIK!LÁNCSPRÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!
Szervezés alatt van az évvégi zároparti!
Mondjuk célozzuk meg a Szeptember 13.-át szombatot!De ezt még nevegyétek készpénznek,mert Milkánéval még egyeztetnem kell!Nálunk öö hordja a nadrágot!
Igy kell ezt srácok!Emelem kalapom Jocikirály elött!
vinnék most is de egy étteremben nem hiszem hogy örülnének nekem...
amelyikőtök kőbányán jár.....és enne egy fánkot,nyomjon egy féket a konzervgyárral szemben.megtévesztésül az van kiirva,hogy, tej-kenyér. javasolt érkezési idő-délelőtt.
de ha összefogtok és sokan jöttök az se baj csak valaki előttevaló nap sugjon,hogy többett rendeljek.
Hát a hetem huzosnak tünik egyenlöre!
elkezdtem összelapátolni a mocit!Nem mondom,hogy nemmegyek arra,de igérnise tudom ,hogy megyek!
Úgyhogy ne kötekedj, mert nemsokára hazamegyek, és lesz nemulass