Hát úgy sikerült,hoygs eroboó semotor nem jutott alám,mert anniyan voltunk !
Fő a jó szervzés !
De holnap fél 7kor csak egy tanonc lesz rajtm kívül !Szóval tuti lesz egy kis robogó alattam és úgy fokozatosan majd 125ös és 250ös !Mert még életemben nem vezettem !
engem csak flex-el lehet megsérteni.
és üzenem a fiadnak....hogy ha az apja betolja a képes felét a joci city centerbe tudok még adni vaniliásat,és csokisat is.(a lekváros mellé.........)
Mert ezt a 2nevet" a fiamtol kapta,kedvességböl!
Mikor meglátogattuk egyszer ,akkor egy fánkal kedveskedett neki!Igy ragdt rajta (nálunk a családban) a fánkosbácsi becenév!De ugy láttam,nem sértödött meg!
Fő a jó szervzés !
De holnap fél 7kor csak egy tanonc lesz rajtm kívül !Szóval tuti lesz egy kis robogó alattam és úgy fokozatosan majd 125ös és 250ös !Mert még életemben nem vezettem !
De mostmár tudom honnan kell beszerezni a fini fánkot
izlések pofonok....
a tied kék az enyém piros. mégis egy a csapat........
Sebaj annak is eljön egyszer az ideje!
Abból én is kéééreeek
és üzenem a fiadnak....hogy ha az apja betolja a képes felét a joci city centerbe tudok még adni vaniliásat,és csokisat is.(a lekváros mellé.........)
És hogy sikerült az első alkalom?
Nélkülem sehova
Ez még sajna nemn a vizsga csak az első alkalom élett volna a rutin gyakorlásból !de lehet én írtam rosszul akkor sorry !
Fogsz Te még holnap ebédelni
Na jó ez vicc volt
Mikor meglátogattuk egyszer ,akkor egy fánkal kedveskedett neki!Igy ragdt rajta (nálunk a családban) a fánkosbácsi becenév!De ugy láttam,nem sértödött meg!