A tükörtartot.meg a tükröt már megvettem(hondánál),mert annélkül nagyon nehézkes volt közlekedni!Én már öregvagyok az állando hátranézös forgolodáshoz!Pexi volt itthon(kicseréltem)Fejidomot nembántom(polirpzzuk)
De még kell!
Jobb elsö lábtarto!(nekem kiszakadt a menet a koptatocsavarnál)
Tank(2002 utáni,és ha lehet kék).De a szin igazán mindegy,csak nelegyen sérült(karc belefér)
Jobboldali idom!(ha lehet kék 2002-utáni)
!
tudom hogy ott voltál ott álltál tőlem 2-3 méterre mennyusékal. meg még láttam pár ismerős arcot.
sajna Dodo balesete megtörtént nyugodjon békében
én is ki akartam menni motorral de generálozzák aztán holnap hozom haza 1 hónap után :) ha minden igaz így ahogy most van 170et tuti menni fog csak be kell járatni
de akkor jöttünk Dodo temetéséröl(egyébként Kunszentmiklosi volt),és levoltam lassulva!
Meg aztán egyhete Pénteken(mikor Dodois meghalt),akkor estem énis,egy ilyen sormellett elmenös szituban!
ezért most egy kicsit ovatos vagyok egy ideig!
csak két nagyonkedves régnemlátott barátom volt nálun k(Busati,és Busalaci).
Velük dumcsiztunk a kertben!Ja meg eélszaladtam venni,egy nagyobb bográcsot(30-literest).
milka ma 3 óra után ahogy meygünk az M0ásra ott a MAN szervíznál a coca colánál neked mutattam hogy előz meg nem ? mintha utassal lettél volna. szürke opel astra f-el voltam
tehát mostis!