Már tényleg el és meg is van rá a jegyem !
De ezer százalék hogy találkozunk majd !Van még egy két program szeritnem idénre !No meg kerti pari meg iylenek,ahol meg Milka kotyvaszt !
Zuglói hát! Alapítsunk klubbot,legyünk alapítók! Hol vannak a többiek? Én most értem vissza edzésről. Milka jobbulást most olvasom mi van, ne hagyd magad!Én már a villamost is majdnem letoltam az XX-el majd meg mutatom a nyomát!
"Egy kedves barátom összeházasodik élete párjával. Mivel nagy motoros, ráadásul Hayabusa fan, ezért titkon szeretnék neki egy aprócska meglepetést szerezni.
Ezért szuper lenne, ha a győri, illetve Győr környéki motorosok, főként a Hayabusa tulajdonosok egy kis kipuffogógázzal, fincsi motorhanggal lepnék meg őt.
A polgári szertartás augusztus 30-án, szombaton 5-kor(17:00)lesz a Városházán, és utána átmegy a karaván az Amstel Hattyú fogadóhoz, a Töltésszer u. 18 szám alá.
Tehát a túra a Városházától az Amstel Hattyú fogadóig tartana. (sajnos a bulit nem én szerveztem, tehát meghívással élni nem tudok)
Akinek van kedve, az jöjjön, óriási meglepetés lenne!
Nem azért hogy okoskodjak meg ilyenek,csak jó tanácsnak mondom !
Legyetek pontosak az érkezést illetően,mert állítólag voltak belőle problémák régebben!
Tényleg csak tanácsnak írom.
Milka bácsi.
félve kérdezem.....holnap akkor?
bár tudjuk,hogy acélkemény vagy....azért megkérdezném,hogy menünk-e.
mivel sejtjük a választ ezért a másik kérdésem,hogy hányra érjünk hozzád?
Nektek meg jó esküvőt holnapra és érezzétek jól magatokat !kellemes hétvégét Nektek is!Garantáltan jó társaság lesz !
De ezer százalék hogy találkozunk majd !Van még egy két program szeritnem idénre !No meg kerti pari meg iylenek,ahol meg Milka kotyvaszt !
"Egy kedves barátom összeházasodik élete párjával. Mivel nagy motoros, ráadásul Hayabusa fan, ezért titkon szeretnék neki egy aprócska meglepetést szerezni.
Ezért szuper lenne, ha a győri, illetve Győr környéki motorosok, főként a Hayabusa tulajdonosok egy kis kipuffogógázzal, fincsi motorhanggal lepnék meg őt.
A polgári szertartás augusztus 30-án, szombaton 5-kor(17:00)lesz a Városházán, és utána átmegy a karaván az Amstel Hattyú fogadóhoz, a Töltésszer u. 18 szám alá.
Tehát a túra a Városházától az Amstel Hattyú fogadóig tartana. (sajnos a bulit nem én szerveztem, tehát meghívással élni nem tudok)
Akinek van kedve, az jöjjön, óriási meglepetés lenne!
Előre is köszi a győrieknek!"
Holnap Busás-lakodalmas nap lesz.
Legyetek pontosak az érkezést illetően,mert állítólag voltak belőle problémák régebben!
Tényleg csak tanácsnak írom.
motort már lemostam megtankoltam.lánc befújva.(motul)
Na én lépek is.......
jo éjt nektek is
Az jó, ha 9,30-kor ott leszek az M5 Tesco parkolóban?
Csak a karcok maradtak!Hál istennek,mindenböl(amiböl kellett) volt itthon!
Hozzám mondjuk 9-9.30 között kéne érkezni!
félve kérdezem.....holnap akkor?
bár tudjuk,hogy acélkemény vagy....azért megkérdezném,hogy menünk-e.
mivel sejtjük a választ ezért a másik kérdésem,hogy hányra érjünk hozzád?