peszepesze.én is nézegetem a netet..... csak mikor én bekapcsolok,már nincs nyitva semmi
meg manim se sok. azon meg árut veszek,hogy legyen pénzem amiből mégtöbb árut tudok venni.abból meg veszek majd sárvédőt,meg vezláncfeszitőt,meg fékbetétet meg irridium gyertyát,meg,meg,meg...
a kiput mondtam már,.....
a netes e,ber miatt siettem haza!De késett!Igy jobb dolgom nemlévén elkezdtem nézegetni a börrucikat a neten!Oszt 16.00-kor "heuréka" felkiálltással,bevágtuk magunkat az autoba,és Shoppingoltunk(ilyet még ugyse csinálltam soha).
Üdvözlet.....
Perszepersze......internet szerelő....mi?......nem megyünk be jocikához ....fánkért a fiunknak.
aztánmeg feszül az új bőrruci.....
perszepersze...
Most kaptam a hirt Ancsátol!
Péntek 12.00!a pontos helyszint meg mindent még felfogom irni!
Talállka nálam 10.00.kor!a szokott tempoban kényelmesen leérünk 11.00-ra!És még akkor lesssz egykis idönk!
Kérek mindenkit,részvételi szándékát,az alábbi forumoj jelezze!Igy nemkell három forumot összesitteni folyamatosan!Köszönöm!
Most kaptam a hirt Ancsátol!
Péntek 12.00!a pontos helyszint meg mindent még felfogom irni!
Talállka nálam 10.00.kor!a szokott tempoban kényelmesen leérünk 11.00-ra!És még akkor lesssz egykis idönk!
Csak ne szombat ,mert az új melóhelyemen(gumisműhely ) szombaton délig nyitva vagyok. Most is csak azért tudok xx-talizni meg elöttevaló nap fölmenni a hegyekbe ,mert a főnököm is jön velünk.(nem az xx talira hanem a helyi vagányok hétvégi programjára)
No ezt jól megfogalmaztam. A lényeg az -ha egy mód van rá ne szombat legyen!
meg manim se sok. azon meg árut veszek,hogy legyen pénzem amiből mégtöbb árut tudok venni.abból meg veszek majd sárvédőt,meg vezláncfeszitőt,meg fékbetétet meg irridium gyertyát,meg,meg,meg...
a kiput mondtam már,.....