Lenne egy keresem, holnap reggel ha elindultok csorgess mar meg legyszi, mert mi a Tesco kuthoz megyunk, es akkor tudnank,hogy mikor induljunk
A szamom: 20/401-2266
Elore is köszi
Szerencsére nem vág a témába szorosan,de azért elmondom....
Ma zárult le a gyüjtés a mentőrobeszügyben.jelentem:KETTŐMILLIÓ huf a végeredmény.
Ugyhogy ha valakihez mennie kell........ott lessz.
mégegyszer köszönöm mindenkinek.
Mint irtam,egyálltalán nem érzem magam vétlennek!Ez van!16-éve hibáztam közuton utoljára!Épp ideje volt!Nagyszámok törvénye!Sokat mész,elöbb-utobb hibázol!Ráadásul sose pereceljek nagyobbat!Talán ha 20-30-al mentem az állo sor mellett!
semmi ilyen nemvol!Nagyon megvolt ijedve!És telljesen normálisan,normális hangvétellel megbeszltük!Figyusz!Énis hibás voltam,kárlenne tagadni!Rosszkor voltam rossz helyen!Ennyi!A közel 25-éves pályafutásom alatt,ilyen csuszásokbol dunát tudnék rekeszteni!Anno mikor még táviratoztam(boldog 80-as évek),ezek mindennapopsak voltak!Ugyhofy tényleg semmi gond!
Segitteni tudtok!Régota áhitozom egy FJR-re!Ha össszedobnátok az árát,nagyon megköszönném!
Egyébként egy tükörlap kéne,meg egy tükörtatrto!A többit már megcsinálltam,meg fényezöre vár!
Mellesleg a héten meg vannak őrülve az emberek. Láttam vagy 5 balesetet. Én is végig szlalomoztam a várost az elmúlt napokban. Nem győztem kerülgetni. :(
Hál istennek neked semmi bajod! Mindig szomorú ilyen képeket kátni - de szerencse a szerencsétlenségben , hogy komolyabb bajod nem lett!
Azthiszem minden humor nélkül - boldog szülinapot lehet kívánni neked!
Sziasztok, Milka nagyon sajnállak, de még jó h nem nyomta oda a lábad, MINDEN motoros előre szokott "sunnyogni" Mikor megkérdezted tőle h mi a q...a annyát csinál, mit mondott? mindenesetre ha vmiben tudunk segiteni irj nyugodtan
Köszönöm szépen Józsixx és José !
De már tényleg leszerveztem holnapra elméletileg a programot !
De majd legközelebb !
Úgyis szoktam menni Milkáékkal !
Én sunnyogtam a sormellett(hálistennek lassan),ö meg befordult index nélkül,meg hátra tekintés nélkül!
Felhivtam egy rendör haveromat,azt mondta kijöhet,de 50-50%-osra fogják kihozni!Mivel énis "szabályosan" közlekedtem!
Meg a pleko,meg a buko(befejeltem vele a tankot),meg a tükör(egyik tört,másiknál a tarto tört),meg ilyen aproságok!
De mint irtam elpusztithatalan vagyok!Egy 10-forintos horzsolás az oldalamon!Ja meg melkasommal eltörtem a plekot(ez egy kicsit sajog).De semmi komoly!
Megoldodik itt a félretett pénz problémája!