Annyit még elfelejtettem hozzáírni, hogy a felső tartó keresztmetszete kör, az alsó résznél viszont kör az eleje meg a vége, viszont a két rezgéselnyelő gumi karika közötti rész viszont enyhén oválisra van lapítva.
Úgy néz ki, hogy a korábbi hozzászólásaimban említett gyári xx oldaldobozokhoz elkészítené nekem egy illető a tartó konzolt, viszont szüksége lenne első körben jó néhány képre arról, hogyan is néz ki a konzol. Mivel már ajánlottátok, hogy segítenétek, José és Milka Urakat szeretném kérni, hogy akinek megoldható, körbefotózná nekem a konzolt? Ha megoldható, akkor az adatlapomon szereplő email címre megkaphatnám a képeket?
Nagyon köszönöm előre is!
Üdv.: Zoli
Alusom nekem is van. Nem kókányoltatom, csak gondoltam mivel giviékről beszélünk csak van hozzá alkatrész ellátottság... Gondoltam nem véletlenül leszerelhető a hátsó traktus. De köszi!
Ha jól látom ez alu!
Itt a XIX.-kerben a vas gereben utcában van egy cég,akik profin hegesztenek alut,mindent!
Ha meg van minden darabja,megér egy misét!
Van egy ilyen konzolom, aminek a hátsó doboz alatti része törött. Ugy vettem észre cserélhető. Nem tudja valaki hol lehet külön alkatrészt (felső részét) rendelni? Lehet egyáltalán vagy csak egybe az egészet?
Üdv Zoli itt!
Olvasom a problémád! Én ugyan árulom a motorom a gyári dobozzal és konzollal, de azt fel tudom ajánlani, hogy ha jobb idő lesz és meg van még a motor akkor vehetsz méretet a konzolról!
Uff!
Engem egyenlőre jobban izgat az amit látok,ha kinézek az ablakon!
Mivel kis hazánk kis városában a hókotrósok szart se érnek,legalábbis a munkájuk,így a holnap reggeli indulásomon gondolkozom!
Mondjuk nem egy nagy valami. Egyszer majd erre motorozol, és leméretezed. Gyakorlatilag 4 cső kell hozzá, meg 2db laposvas az index kiemeléséhez. Ha ügyes vagy akkor a gyári kapaszkodód is megmarad.
Milka megelőzött azzal a válasszal, hogy neki nem Honda tartója van. Viszont (ha nem veszed tolakodásnak) én csináltam Neked pár képet.
De itt van róla kép!
Köszi még egyszer!
Úgy néz ki, hogy a korábbi hozzászólásaimban említett gyári xx oldaldobozokhoz elkészítené nekem egy illető a tartó konzolt, viszont szüksége lenne első körben jó néhány képre arról, hogyan is néz ki a konzol. Mivel már ajánlottátok, hogy segítenétek, José és Milka Urakat szeretném kérni, hogy akinek megoldható, körbefotózná nekem a konzolt? Ha megoldható, akkor az adatlapomon szereplő email címre megkaphatnám a képeket?
Nagyon köszönöm előre is!
Üdv.: Zoli
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Szívesen!
Itt a XIX.-kerben a vas gereben utcában van egy cég,akik profin hegesztenek alut,mindent!
Ha meg van minden darabja,megér egy misét!
Van egy ilyen konzolom, aminek a hátsó doboz alatti része törött. Ugy vettem észre cserélhető. Nem tudja valaki hol lehet külön alkatrészt (felső részét) rendelni? Lehet egyáltalán vagy csak egybe az egészet?
Mindenképp igénybe venném majd a lehetőséget, ha még meg lesz akkor a motorod!
Olvasom a problémád! Én ugyan árulom a motorom a gyári dobozzal és konzollal, de azt fel tudom ajánlani, hogy ha jobb idő lesz és meg van még a motor akkor vehetsz méretet a konzolról!
Uff!
Sőt!Szerintem mivel oly jószívű,kölcsön is adja, hosszabb használatra(pár évre)!
Mivel kis hazánk kis városában a hókotrósok szart se érnek,legalábbis a munkájuk,így a holnap reggeli indulásomon gondolkozom!
Djtoci ajánlotta fel!
lehetőséged már van rá...
Josénak is gyári doboztartója van..