A motor senkit nem érdekel, minden más igen!Ha elment a motor akkor ami marad egyezkedhetünk, mivel használom addig is, így nem válnék meg semmitől idő előtt! Köszi a megértést!
Van eladó egy pár sorszámozott MIG dobom XX-re. Igen szépen muzsikálnak a vason! Ha érdekel valakit ezeken az elérhetőségeken érdeklődhet: deliboy@citromail.hu, ill. 06-70-340-2399
Sajna sűrgős lett a dolog,mert tegnap moccolás közben sikerült a műanyag részéből kifordítani!Sajna én voltam a hunyó,így nem szúrhattam le mást(Milkáné).
Nekem is Maxia E52N-em van. Egy kulcsom van hozzá, az is elég gyatra (én a pápai dobozárus sráctól vettem), és gondoltam kicseréltetem normálisra. Még az is megfordult a fejemben, hogy ugyanolyat kérek, mint az oldaldobozaimhoz valók. Igazi központi zár!
Ez érdekes , mert nekem ezt írták februárban:
"A dobozhoz való zár és 2db kulcs van készleten ennek az ára 3100Ft"
Lehet, hogy Te az aranyból gyártott készlet után érdeklődtél? De az arany zár gyorsan kikopna! Kérdezd meg a simát is!
Van eladó egy pár sorszámozott MIG dobom XX-re. Igen szépen muzsikálnak a vason! Ha érdekel valakit ezeken az elérhetőségeken érdeklődhet: deliboy@citromail.hu, ill. 06-70-340-2399
Tegnap reszeltem magamnak egyett.
a Délpestivel szemben a Köves uton van egy kulcsmásoló..Úgy tudom megold mindent :)
Ha gondolod belinkelem,vagy eljössz oszt írogatsz,másolsz,stb.
Sajna sűrgős lett a dolog,mert tegnap moccolás közben sikerült a műanyag részéből kifordítani!Sajna én voltam a hunyó,így nem szúrhattam le mást(Milkáné).
http://www.manualedereparatie....
Szervíz manuált, leírást és használati útmutatót letudok tölteni valahonnan? esetleg valami ötlet,
Üdv: Szabi
De már lényegtelen is,mert csináltam hozzá kulcsot!
"A dobozhoz való zár és 2db kulcs van készleten ennek az ára 3100Ft"
Lehet, hogy Te az aranyból gyártott készlet után érdeklődtél? De az arany zár gyorsan kikopna! Kérdezd meg a simát is!
16.800Ft egy zárgarnitúra(külön kulcs nincs)!