Sziasztok fék és kuplung kart szeretnék vásárolni a motororra.Ilyen felhajlós szines állithatos tetszik,de a böség zavarában nem tudom melyik lenne jó .Ha valakinek van esetleg tapasztalata ezzel kapcsolatban és megosztaná itt azt nagyon megköszönném .Hazai piacrol beszerezhető és e bay-os(ott is rengeteg van)is érdekelne.Elö re is kösz a infokat.
Háááááááááát!?
Az a tükörszélesítő elég "gáz"!
Bár kinek mi tetszik!Az én XX-re barkácsolt biciklikormányom is kapott már hideget-meleget!De mondjuk én pont leszarom!
Van akinek ez a tükörszélesítő jön be,nem vagyunk egyformák!
Sziasztok!
Bocsi, hogy ide írok, de láttam ma egy 1100 xx-et amit éppen el akart ütni 1 hülye picsa és félig sikerült is. A Budakeszi útra kanyarodva 9:00 körül! Ha érdekel simán tudok melletted tanuskodni! még jó hogy a lábad nem lett oda
Ha nem fórumtag az emberke, akkor bocsi az írásér és széles utat
Én is élvezem!
Hiszen el akarja adni,és korrekt motort kapna tőled!
igaz csak a kipuk miatt
Az a tükörszélesítő elég "gáz"!
Bár kinek mi tetszik!Az én XX-re barkácsolt biciklikormányom is kapott már hideget-meleget!De mondjuk én pont leszarom!
Van akinek ez a tükörszélesítő jön be,nem vagyunk egyformák!
Azért erre lehet ráfaragok és nem hív senki.
de nem én voltam.
nekem amugy sincs szükségem másokra ahhoz hogy porrátörjem magam........
Bocsi, hogy ide írok, de láttam ma egy 1100 xx-et amit éppen el akart ütni 1 hülye picsa és félig sikerült is. A Budakeszi útra kanyarodva 9:00 körül! Ha érdekel simán tudok melletted tanuskodni! még jó hogy a lábad nem lett oda
Ha nem fórumtag az emberke, akkor bocsi az írásér és széles utat