Én az új két komponensű Contit használom!
Eddig hibátlanul bejött minden szempontból!Bár az is igaz,hosszú évek óta Contit használok,már volt szerencsém az összes típusukhoz!
Szeretem a finom technikát..
a fazer is nagyon jó kis szerkezet volt...
A busa már kevésbé.. A nagy erejét nem használtuk,szomorú előélete és egyebek miatt ment a háztól
Én erre irtam ,hogy nem vagyok fanatikus..
Ha várható,hogy kiadós eső lesz biztos nem viszem ki a mocit..Mert nekünk az már nem szórakozás és pihenés..
Valahogy átfagyni sem akarok,hamár szórakozás...és ez nem az elkényelmesedés nálam..
Elől is az volt, pikk-pakk lefogyott. Mondjuk brutálisan lassúlt a motor is. Aztán előre felkerűlt a Pure, azzal meg olyan könnyedén fordult a motor, mint az álom! Előre is Pilot Road 2-őt akartam, de nem volt a srácnak, ezért lett Pure. Hátra meg a Pilot Road 2 került. Ez biztosan többet elmegy, mint a sima Power.
viszont a power csak ugy mükszik jól,ha elöl hátul az van.
először csak a hátsót cseréltem és furin ment.aztán okosok tanácsára hozzácseréltem az elsőt is..és lőn világosság.
de gumis szomszédom szerint ez csak mágia.
fanatikusoknak! De akinek fontos a teljes felépülés és az egészsége az szünetel szerintem!Így talán elkerülhető a maradandó károsodás ilyen ' kisebb' sérülésekből
Üdv! Nekem a Michelin Pilot Power is nagyon bejött, de az elég gyorsan lekopott (ebből van a 2CT-is), most Michelin Pure van elől, Michelin Pilot Road 2 meg hátúl. Szerintem túrázáshoz egész jó párosítás.
Kiváncsi vagyok! Bár csak a szivem fájdítanám.
Egyébként-csak hogy milyen az élet,meg a véletlenek-:múlt héten kedden kosarazás közben kifordult a térdem,de annyira,hogy vagy 2 hónap pihi. A motorozásnak is lőttek volna.Szóval Nálad jobb helyen lesz most.
Dehogy megyek az olajjal 5 évet!6ezrenként cseréltem szűrővel együtt!Mivel a légszűrő cserét írja a szakirodalom 18ezernél így arra gondoltam h 5 év és 15ezer km volt benne!
Ez az 5-év nekem kicsit soknak tűnik!
Ha adhatok egy tanácsot,akkor minden tavasszal cseréld le z olajat,olajszűrőt, légszűrőt! Függetlenül attól,mennyi kilométert mentél a vassal!Ha csak nem előbb eléred a kilométerben megadott csereperiódusokat!
Eddig hibátlanul bejött minden szempontból!Bár az is igaz,hosszú évek óta Contit használok,már volt szerencsém az összes típusukhoz!
a fazer is nagyon jó kis szerkezet volt...
A busa már kevésbé.. A nagy erejét nem használtuk,szomorú előélete és egyebek miatt ment a háztól
Ha várható,hogy kiadós eső lesz biztos nem viszem ki a mocit..Mert nekünk az már nem szórakozás és pihenés..
Valahogy átfagyni sem akarok,hamár szórakozás...és ez nem az elkényelmesedés nálam..
de én ezt eddig a koromnak tudtam be.....
De sem márka függő sem fanatikus nem vagyok..
igaz az 5 motorból ez a 3.Hondám és ebből a 2.Xx-em
De csak jó időben túrázgatunk ha időnk engedi 99%-ban utassal
vannak itt nem fanatikusok is?
először csak a hátsót cseréltem és furin ment.aztán okosok tanácsára hozzácseréltem az elsőt is..és lőn világosság.
de gumis szomszédom szerint ez csak mágia.
próbáltam már sok gumit én is,de egyik sem jött be annyira mint
a Michelin pilot power 2ct.
ahogy Atix mondaná,: ez egy geci jó gumi!
koszonom
de moccolni,bármekkora sérüléssel lehet!
Kivettem a fehér egységet. Egyeztetve bármikor elviheted..
Vagy elviszem,ha kell..
Alapos pihenésnek nézel elébe.
Egyébként-csak hogy milyen az élet,meg a véletlenek-:múlt héten kedden kosarazás közben kifordult a térdem,de annyira,hogy vagy 2 hónap pihi. A motorozásnak is lőttek volna.Szóval Nálad jobb helyen lesz most.
Ha adhatok egy tanácsot,akkor minden tavasszal cseréld le z olajat,olajszűrőt, légszűrőt! Függetlenül attól,mennyi kilométert mentél a vassal!Ha csak nem előbb eléred a kilométerben megadott csereperiódusokat!