Értem!
A motorról nem, nyilatkozom,nem értek hozzá!
A doboz árát kicsit sokallom!Legalábbis én jóval olcsóbban jutottam az enyémhez,csak az nem kék!Nekem meg kék kéne!De még az se biztos,hogy ebbe a típusba beleférne a kettőnk sisakja egyszerre!
Végül is mindegy!
Figyelj!
Mindenki annyiért árusítja, amennyiért gondolja!Max. nem veszik meg!
Én se árultam olcsón,meg is maradt!Bár már nem is bánom! Átalakítottam,oszt jó lesz a gyereknek!Ha nem kell neki,elfér itt hátul!
Az hogy miért sok nekem,az egy dolog,mint az is,hogy mennyi az új ára!Ha az én munkámat nem akarják megfizetni,akkor egyszerű,nem kell megfizetni oszt jó napot!
Bár igaz nem kértem engedélyt a vélemény nyilvánításhoz!
Szia neked is!
Miért sok ennyiért? Szerintetek mennyi az uj ára? Birom ezt a hozzáállást. Ha a ti munkátokat nem akarják megfizetni akkor az felháboritó ugyebár. De ha valaki árul vmit negyed esetleg féláron, akkor meg a tizedéért megvennétek..... Ezért ilyen fos ez az ország.
Sziasztok!
GIVI csomagtartókonzol platnival és dobozzal eladó,esetleg külön- külön is.A doboz Givi E470N(listaár 192EUR támlával,a kar platnival kb110EUR).Doboz van ugyanez igény szerint fényezetlen.Ár egyben 48eft.Tel: 70 317 90 83
Tavaly vettem oriási szerencsével egy srácon maradt mert eladta a motorját.Pontosan nem is tudom menyi volt csak arra emlékszem, hogy az általam kinézett legolcsobb gumistól még 10 ezerrel volt olcsobb. Természetesen null kilométerrel.Tapadással meg vagyok elégedve.idén ha csere lesz ugyanez megy rá.Mellesleg vizen ugy tudom most ez a legjobb a turagumik közt.Sajnos volt pár száz kilométeren alkalmam tesztelni tavaly milyen vizen.Szoval idáig ötös.
A motorról nem, nyilatkozom,nem értek hozzá!
A doboz árát kicsit sokallom!Legalábbis én jóval olcsóbban jutottam az enyémhez,csak az nem kék!Nekem meg kék kéne!De még az se biztos,hogy ebbe a típusba beleférne a kettőnk sisakja egyszerre!
Végül is mindegy!