Én kifordítottam az anyát a gyáriból és áttettem a másikba. Ugyanez a művelet végrehajtható visszafelé is, ameddig a gumi bírja. Amikor megnyekken ráérek másikat venni.
Még most sem értem egészen, hogy mi okozza azt, hogy szétb.... a fejidomot, meg a benne lévő lámpatestet a gagyi plexim.
Az alsó két csavar nem csatlakozik a fejidom tartóhoz. A felső kettő az is csak a műanyagokat tartja össze. A középső kettő csavar van a fejidomtartóba gumiággyal integrálva. Csak idegesít ez a kérdés a franc egye meg. Nem az összeg miatt, hanem technikai szempontból érdekel inkább. Főleg azért, mert a gyári plexim egyik középső furata hiányos (negyede kitörött) és ez esetben akár az is tönkreteheti a dolgokat.
Egykerekezések végén pár durva tuch down miatt hallottam, hogy XX-nél azok ilyesmit okozhatnak.
Nem sokon múlott, hogy nekem is ilyen lett . De szerencsére vásárlás előtt felraktam a linket ide, és a segítőkész xx-esek egyértelmüen le beszéltek róla . Viszont amit sóherségnek tartok, hogy vettem MRA-t, ahoz meg utólag kellett vennem gumis anyákat, mert az már nem fért bele a nem éppen olcsó árba.
Pont ilyen szart sikerült megvennem. Még hólapátnak sem jó. Úgy néz ki kidobtam az ablakon hatezret. Atix jóvoltából szerencsére csak ennyit. Mindjárt megyek is a garázsba és szedem le azt a vacakot.
A fejidom egyszer egy esés miatt több darabra tört. A hegesztés után a lámpafej beszerelésénél, majd a fejidom tartó beállításánál így is voltak gondjaim. Nem akarok már bajt egy fos plexi miatt.
Szia Atix!
Tudom nem kicsit vagy tapasztalt XX dolgokban, úgyhogy elfogadom a véleményed (már dobom is le róla).
Miért mit csinál így az a plexi? Esetleg nem olyan szilárd - mint a gyári és szétrezonálnak a dolgok?
Ja... Csak ha felverődik egy kavics, akkor nem csak a fényezés sinyli meg! 100-nál kapsz 1 kavicsot ripityára törik a faszba.
És azt már nem viszed a müanyagoshoz. Arról nem is beszélve, hogy milyen szépen illeszkedik....
Az a 6 rugós plexi meg amit rendeltél egy fos.... Szépen lassan de biztosan kirohad töle minden ami a fejidomban és a motor orrában van.... És nem olcsó egy uj lámpa foncso sem.... stb, stb... Nem fikázás, hanem tapasztalat sajnos!
Kellemes Ünnepeket meg satöbbi a kedves fixix fórumnak!
Ha már rendelésnél tartok...
Hong Kong-ból rendeltem bubbis plexit. Az sem semmi, mert itthon ugyanaz min. 24.000. Az e-bay-n freeshipping-esen 6011 Ft-ot fizettem érte.
Kicsit befontam a nemlétező hajamat azon, hogy szállítással ~520 USD-ért teljes idomzat a takaró műanyagokkal együtt. Olyan színben, amilyennel akarom. Az mai középárfolyamon 125.000 Ft... Itthon magában a fejidom 60e.
Az ülés borításomon az utas alatt van egy cigaretta égette lyuk. Valami büdös tahó ott nyomta el a cigijét.
Gondoltam áthúzatom, de jobbat találtam, ami a kedvesemnek is tetszik és nekem is könnyebb. Vettem 5000 Ft-ért a Triboseat-től egy csúszásgátlót.
Sokkal könnyebb így a túrázgatás. Nem fárad el annyira az utas abban, hogy tartja magát ne csússzon előre, és engem sem taszigál rá a tankra. Paypal fizetést elfogadnak és ingyen postázással küldik. Nagyjából 10 nap alatt a levélszekrényben van.
Az oldal alján van róla egy bemutató videó is: www.triboseat.com
Amit a videó ígér nálunk igaznak bizonyult és cordura gatyával is működik.
Motorosoknak!
Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam, kimegyek a garázsba megnézem a vasam.
Csorgatom a nyálam, elmennék 1 körre, bánatomban gyorsan rámegyek 1 sörre.
Kurvára várom már a nyarat, kínomban zabálok még 1 kis halat és ezt így addig-addig csinálom, míg az egészet sugárban kihányom.
AZT MONDOM ÉN NÉKED MOTOROS BARÁTOM, MOTOROZÁS NÉLKÜL SZART SEM ÉR A KARÁCSONY!
Még most sem értem egészen, hogy mi okozza azt, hogy szétb.... a fejidomot, meg a benne lévő lámpatestet a gagyi plexim.
Az alsó két csavar nem csatlakozik a fejidom tartóhoz. A felső kettő az is csak a műanyagokat tartja össze. A középső kettő csavar van a fejidomtartóba gumiággyal integrálva. Csak idegesít ez a kérdés a franc egye meg. Nem az összeg miatt, hanem technikai szempontból érdekel inkább. Főleg azért, mert a gyári plexim egyik középső furata hiányos (negyede kitörött) és ez esetben akár az is tönkreteheti a dolgokat.
Egykerekezések végén pár durva tuch down miatt hallottam, hogy XX-nél azok ilyesmit okozhatnak.