Hja ne is mond ismerös a helyzet én is barkácsolok valamit rajta mindig .Idén doboztarto szerkezet ,láncolajozo rendszer, bukogomba ,fokozatkijelzö,volt a program.Sajna télen nem tudok csinálni semmit nincs saját garázs eggyenlöre, de nagy álmom hogy egyszer lesz.Télen átmenni a garázsba és szép nyugodtan, tudván,hogy ugyse tudsz motorozni egy jo ideig, nyugodtan bütykölni valamit.Az lenne az igazi.
Én épitettem be.A vezetéket nem tudom megmondani sajnos, de az oldalukon van leirás ill letölthetö az oldalrol beépitési utmutato. A csatik is meg minden motorspecifikus.Ha érzel magadba kis kézügyességet megoldhatod te is.
Szerintem is!
Tól lentről mint gőzmozdony!Én legritkább esetben váltok vissza(pedig mindig 2-személy,meg pakk)!
Úgy szoktam mondani,itt Pesten beteszem 6-ba,oszt mikor megérkezem kiveszem!Ennyi!
Erről a tank alatti csatiról már én is olvastam. Megkérdezhetem, hogy Te építetted be, vagy szerelőre bíztad? Érdekelne az a comp. vezeték, hogy melyik. A motostyling oldalán találtam olyat, ami xx specifikus. Azt gondolom be lehet szerelni normálisan.
Sziasztok csak segitö jeleggel szolnék hozzá.Nekem van az XX-en fokozatkijelzö semmi forrasztás nem kellett.A tank alatt henger mögött bal oldalon van eggy csati csomag egy müanyag harang alatt abbol az eggyikre kell egy csatit csatlakoztatni a sebesség jeladoé asszem ,meg a motor hátulján lévö computerböl kell egy vezetéket megcsapolni .Ilyen T alaku pattintos lopóval kábelt itt sem kell vágni.Nyáron vettem kb 20-ért. Mindent adnak hozzá .A kijelzö öntött nem ázik be van rá 2-év gari .Nekem semmi bajom nincs idáig velejol működik.Én az AGO motors nál vettem.
Hali!
Egy kérdés: Szeretnék felszerelni egy fokozatkijelzőt. Van e az xx en sebességfokozat jeladó, vagy valami diagnosztikai csati ami ad ki ilyen jelet?
Tól lentről mint gőzmozdony!Én legritkább esetben váltok vissza(pedig mindig 2-személy,meg pakk)!
Úgy szoktam mondani,itt Pesten beteszem 6-ba,oszt mikor megérkezem kiveszem!Ennyi!
Tedd be 6.-ba, oszt nem kell oda semmiféle fokozatkijelző!
Csak akkor tettem volna fel, ha gyári csatit találok erre a célra.
És én nem is tenném a helyedbe!Túl "érzékeny" az XX komputere a "sufnituningra" és drága is!
Olyan 15 körül van asszem...
Egy kérdés: Szeretnék felszerelni egy fokozatkijelzőt. Van e az xx en sebességfokozat jeladó, vagy valami diagnosztikai csati ami ad ki ilyen jelet?