Helló Mindenkinek!
Szeretnék vásárolni egy törött, karbis XX tankot!
Jó lenne egy javíthatatlan is, kicsi pénzért,
csak az alja legyen ép!
Előre is köszönöm!
A világ legboldogabb meséje:
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy fiú, aki megkérdezett egy lányt:
- Leszel a feleségem?
A lány azt mondta:
- NEM!
A fiú ezután boldogan élt, nagymellű csajokkal dugott, pókerezett, motorozott, bulizott, horkolt, fingott, amikor és ahol csak akart.....
a képen látható bukósisak SHOEI MULTITEC L 59- 60 as méretű de annál kicsit nagyobb---gyünyürű-karcmentes állapotban eladó 30 000ft ért !
A bolti ára 110 000 ft !
érdeklődni lehet-30 973 08 69
vagy gabor8181@freemail.hu
-kihajtható-behajtható-amit csak kívánsz.....postai úton is--!
aszzem azért van ötletem.....
ha kimókolod az eredeti számlapot,és elviszed egy matricáshoz,gondolom a netről leszed egy olyat amilyet akarsz és össze lehet hozni....
persze ez csak egy ötlet...
ezügyben keresd Zmenyus-t a hayabusa fórumon....ő nagy mágus hasonló helyzetekben.
Tutibiztos hogy ad ötletet.
Délelőtt a gugli bedobott jópár bontót. Az egyiken fotó is volt xx műszerfalról. Telefonon érdeklődtem, és a bontós mondta az ötvenest. Most az istennek nem találom ugyanazt az oldalat . Majd holnap délelőtt keresgélek, hátha meg lesz. Miért kérded ?
Szia!
Kösz a gyors választ. Ezzel a kör be is zárult, mivel Atix ajánlott Téged . Ő sem talált sajna. Na minegy, maradok a mérföldnél. A bontók becsülettel megkérik az árát, nekem meg csak a számlap kellene. Az meg nem ér 50 ropit .
Üdv: Isa.
Hy!
Sajnos a felsoroltak között több hiányosságom is fellelhető....
(például nincs sufnim....)
De viccet félretéve!
Sajna,ugyan van egy törött műszerfalam,de az én vasam karbis.....
a másik gond az,hogy a műszerfal ripityom állapotában leledzik.
Csak emléknek tettem el.....
Alkatrészek ügyében jószívvel ajánlom a vejemet. (atix83.)
Ezen a területen ő van otthon.
Remélem tudtam segíteni.
Szia Jocikirály!
Jól értesült források szerint Te lehet hogy tudsz segíteni nekem . Nem hempereg a sufnidban egy analog km óra számlap? (injektoros) A mérföldesemet szeretném lecserélni, mert nem nagyon látom a km skálát . Vagy esetleg komplett műszerfal is érdekelne, akár műszerek nélkül is. Üdv: Isa.
Szeretnék vásárolni egy törött, karbis XX tankot!
Jó lenne egy javíthatatlan is, kicsi pénzért,
csak az alja legyen ép!
Előre is köszönöm!
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy fiú, aki megkérdezett egy lányt:
- Leszel a feleségem?
A lány azt mondta:
- NEM!
A fiú ezután boldogan élt, nagymellű csajokkal dugott, pókerezett, motorozott, bulizott, horkolt, fingott, amikor és ahol csak akart.....
A bolti ára 110 000 ft !
érdeklődni lehet-30 973 08 69
vagy gabor8181@freemail.hu
-kihajtható-behajtható-amit csak kívánsz.....postai úton is--!
http://tachoscheiben.newtacho....
ha kimókolod az eredeti számlapot,és elviszed egy matricáshoz,gondolom a netről leszed egy olyat amilyet akarsz és össze lehet hozni....
persze ez csak egy ötlet...
ezügyben keresd Zmenyus-t a hayabusa fórumon....ő nagy mágus hasonló helyzetekben.
Tutibiztos hogy ad ötletet.
Kösz a gyors választ. Ezzel a kör be is zárult, mivel Atix ajánlott Téged . Ő sem talált sajna. Na minegy, maradok a mérföldnél. A bontók becsülettel megkérik az árát, nekem meg csak a számlap kellene. Az meg nem ér 50 ropit .
Üdv: Isa.
Sajnos a felsoroltak között több hiányosságom is fellelhető....
(például nincs sufnim....)
De viccet félretéve!
Sajna,ugyan van egy törött műszerfalam,de az én vasam karbis.....
a másik gond az,hogy a műszerfal ripityom állapotában leledzik.
Csak emléknek tettem el.....
Alkatrészek ügyében jószívvel ajánlom a vejemet. (atix83.)
Ezen a területen ő van otthon.
Remélem tudtam segíteni.
Jól értesült források szerint Te lehet hogy tudsz segíteni nekem . Nem hempereg a sufnidban egy analog km óra számlap? (injektoros) A mérföldesemet szeretném lecserélni, mert nem nagyon látom a km skálát . Vagy esetleg komplett műszerfal is érdekelne, akár műszerek nélkül is. Üdv: Isa.
Már be is programoztam az újat!