Szép estét! Most csak gyorsba találtam ezt a képet, MRA van nekem is. A 185 centimmel kicsit be kell hajolnom mögé, de sztem jó. 10-12 ezer körül megyek 1 szezonban,de kényelmesnek tartom.
Üdv!
A motoron hogy néz ki, azt akkor jeleztem, mikor 1 márkatárs rakott fel képeket. Be linkeltem az eredeti oldalt is, ahol hirdeti az MRA. Készítettem pár képet róla. Nem tudom mit látni belőle, mert még bontatlan a csomagolása.
hoczalaszlo@freemail.hu
Köszi
Köszönöm
Üdv
Üdv!
feszültség szabályzó HONDA PANTHEON 2T 125-150 / DYLAN 125-150 / SH 125-150 / FORESIGHT 250 (97-05) / CB 600 HORNET (98-05) / CBR 600 FS SPORT (00-01) / VTR 1000 F / CBR 1100 XX (96-98) / APRILIA RXV 450-550 (06-10) / MALAGUTI MADISON 400 / PIAGGIO X9 250
36.000 Ft helyett 18.000 Ft vadi új,gyári,Ducati Energia gyártmány!
Köszi,hogy megnézted !
Remélem,mivel jól megvettem!Úgy január közepén rá is teszem az aksit,had regenerálódjon!
Köszi a képeket.
HA bubis és fekete, akkor érdekel is.
Ára még a régi?
Üdv
LAci
Ő a lányom......................
Az utolsó fotó mellé ment!
A motoron hogy néz ki, azt akkor jeleztem, mikor 1 márkatárs rakott fel képeket. Be linkeltem az eredeti oldalt is, ahol hirdeti az MRA. Készítettem pár képet róla. Nem tudom mit látni belőle, mert még bontatlan a csomagolása.
Üdv.: Hajek
igaz egy ezressel drágább mint az Aldiba,de ez van!
Most rajta van az aksin!
Nyíregyházán még nem vásárolták fel (a három Aldi egyikében voltam), én kaptam és még hagytam Nektek is.
Mielőtt megveszem hívlak!