Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valamiért lemaradt a kép...
Sziasztok!
Bár régebben voltam XX-es (még most is elérzékenyülök ha rá gondolok ), de most idepofátlankodok...
Maradt egy MRA "buborékos" sport plexi a mocimból (annó), amire ma bukkantam rá. Használt, de kiváló állapotban van... (10e-ért hirdetem a használtautón) Hátha valakit érdekel...
Ha igy jársz, akkor csak hivj fel. . .
Múltkor nem találtam az egyik indítókulcsot. Az egyik Honda szalonban érdeklődtem mi van ilyenkor. Ha mindkét kulcs elveszik motor vezérlőt kell cserélni ez közel fél milló Ft. Ezt értelemszerűen nem javasolják :)
A gyári nyers kulcs 8000 Ft. Ezt kulcsoshoz kell vinni és tanittatni is kell. Szalonban a tanítás kb. 6000 Ft. Szerencsére meg lett a kulcs ;)
Na...
Gyári kulcs 6000...
Megreszelteted x összegért, ami akár 500 ft is van...
Én meg betanitom neked egy sörért.

A tiedbe ilyen kell vagy az egyel régebbi ami a második képen van...De full ugyan az a tolla mindegyiknek egyébként csak a legújabb design ami nálam van!

Nem kell szalonba vinni...Nálunk ebben a kis városban kapásból 2 kulcsost tudnék mondani aki felprogramozza, szal gondolom máshol sem jelent ez gondot...De ha valakit az nyugtat meg szalonban is megcsinálják gondolom kicsit jobban ki kell a pénztárcát nyitni meg ugyan úgy kulcsoshoz fognak menni a szervizből is... !Nekem 8 ezerbe ált meg mindennel együtt amikor csináltattam!De be lehet menni megkérdezni, egy szalonba, hogy mennyiért intéznék el a dolgot, szerintem keresztbe áll mindenkinek a szeme....nem véletlen nincs egy csomó motorhoz meg a gyári kulcs....
Úgy látom ez itt a gyengék gyülekezete. Tehát. Ez immos kulcs chip nélkül. Reszelni kell, meg chippeltetni. Tehát így is úgy is szalonba kell vinni programoztatni. Mi nem volt érthető? Megéri megvenni.

Még jó, hogy az enyémbe nem ilyen kell...
Ezt eddig nem írtad hogy nyers kulcsok!
Úgy már oké!
Szal ha egy darab kulcsod van a motorodhoz mert elkallódott vagy vmi történt a többivel akkor 1500 forintért tudsz venni hozzá egy ilyet nálam és lemásoltatod 500ft-ért a gyári mintájára és ha több pénzt nem szánsz rá akkor is lesz egy tartalék kulcsod amivel igaz hogy nem tudod elindítani a motort immos változatnál de ha netán elveszted a másikat később tudsz csináltatni ebbe chipet az immodhoz !Vagy megvszed és kb 5-6 ezerbe benne lesz még plusszba és programoztatsz bele chipet!Ez a lényeg gyakorlatilag ha egy kulcsod van a motorhoz kevesebb mint fele annyiból lesz hozzá mégegy, vagy ha valakinek kell mind az 5db annak 5 ezerbe odaadom egyben!Immo nélküli tipusnál meg 2000ből van egy gyári kulcsod és ha eladod a motort vagy elveszik a kulcs nincs gubanc!
Ez egy gyári nyers kulcs ami nem tipusorientált, ahogy írtam bármihez jó a gyengébbek kedvéért!Aki kicsit tisztába van vele az tudja, hogy a kódolás motoronként változik, tehát mivel nyers kulcsról van szó nem tartalmaz chipet!Tehát vagy átteszed a másik kulcsból vagy kulcsossal programoztatsz hozzá chipet, ezért 1500 forint darabja nem pedig 20000!Még így is felébe van mint ha elmennél és a kulcsosnál vagy a Hondánál vennéd meg a kulcsot mert úgy 20 ezer mindennel együtt!Szóval mégegyszer érthetően ez egy gyári Honda nyers kulcs amiben nincsen chip chipet programoztatni kell hozzá amit egy valamire való kulcsos pár ezerért megcsinál plusszba a másik kulcsod alapján,és úgy lehet használni!Vagy átteszed a chipet a másik kulcsból ha pedig nem immos a motor akkor csak simán ráreszeli a kulcsos a másik kulcsról a mintát és tudod használni!Ennél jobban nem tudom kivesézni...
De ha nincs benne chip,akkor hogy a bánatba hatástalanítja az imót?
Vagy akkor kell a hozzá való computer,illetve fogadó állomás is!Nem?
Gyári!2008 tól néz ki így a kulcs...A kulcs tolla a lényeg...Az immo nélküli változatoknak is ugyan ilyen a tolla tehát tökéletes azokhoz a típusokhoz is!600F hez is 929hez is XXhez is de had ne soroljam!Csupán annyi, hogy nem kell bele chip!
Valamit nem értek. Nem 2000 után kezdtek immosak lenni a Hondák?
Szerinted?
Nem értek hozzá annyira,de ez gyári?
Van 5 Db gyári Honda kulcsom eladó, ha valakinek kell a motorjához!1500per DB áron adom 5 db van 5000be odaadom az 5öt egybe!A legújabb immos változat de jó még más modellekhez is szinte mindegyik hondához 2000ig!zumakutya@yahoo.com ra irjon akinek kell
Egy kis kanyar friss műszakival.
Sziasztok. Carma egy elérhetőséget légyszi. Vagy hívj 06302562918