Nálunk csak a sorban állás több óra!
nincs robogóm,és mivel ahol lakom az ocsmányiroda nem hajlandó foglalkozni a dologgal(menjek a bejelentett címem szerinti ocsmányirodába),így az oda-vissza 70km(ami szintén 2-3 órás mutatvány,és nem "fél korty benzin).
Ha dolgozom 4.000Ft/Ó.Szóval egyszerűen kiszámolhatod!
Ha nincs meg a biztosítási évben az egybefüggő 9 hónap, akkor a bónusz nem lép előre. Tavaly így jártam. Mondjuk akkor negyedévente fizettem 6500 ft-ot. Most az éves díjam 9,5e ft...
Ezt nem tudtam, hogy így megy az adó, én március 31-ig vonattam ki.
A kötelezőm 2880 A0-ban negyedévre, szerintem nem fog jelentősen lejjebb menni bónusszal sem, szóval szüneteltetem. Bár új XX-esként nem tudom, hogy ez hogy változik, illetve lehet-e visszahelyezéskor biztosítót váltani. (Bár sztem nem lehet, de ettől olcsóbb nem nagyon lesz.)
Ha ilyesmivel kapcsolatban vannak ötletek, osszátok meg, please.
Én nem!
Jóval drágább az időm annál,hogy utána rohangáljak!
Ha mindent kiszámolnék(üzemanyag,idő,okmánybélyegek,stb) úgy egál körül jönne ki.Akkor meg minek szenvedjek!?
Nekem az idénre 38e volt, tehát kb 16e volt a spórolás része, ami fedezte a kocsim adóját. Nyilván minél idősebb a gép, az arány akkor egy kicsit más, de az biztos, hogy a motor éves kötelezőjét simán betakarja.
Én igen. 2300 Ft, és legalább 5 hónapnyi kw sápot spórolok. A kötelezőt hagyom, mert ha azt is szüneteltetem, akkor nem változik a bónuszom. A lényeg, hogy ha ebben a hónapban kivonatod, akkor a következőre már nem fizetsz. A visszahelyeződés autómatikus, mert 6 hónap lehet a max, de Te mondod meg a dátumot. Nekem március 14ig van kivonva, így 15én már mehetek vele, viszont az adót csak áprilistól kell fizetni ismét.
No ezért tényleg még a tollat se ragadom meg,nem hogy mászkáljak,levelezzek!
nincs robogóm,és mivel ahol lakom az ocsmányiroda nem hajlandó foglalkozni a dologgal(menjek a bejelentett címem szerinti ocsmányirodába),így az oda-vissza 70km(ami szintén 2-3 órás mutatvány,és nem "fél korty benzin).
Ha dolgozom 4.000Ft/Ó.Szóval egyszerűen kiszámolhatod!
Egyébként én is kivonatom 6 hónapra...
Szerintem szaladjál neki még 1x a mateknak.
De hát van még akire igaz a mondás :Nem úr, aki nem pazarol!
Biztosítót így is válthatsz, és a bonusz is változik.
4 éve vonatom ki én is, és B3 kategóriában vok. 2880 a kötelezőm, 16800 a súlyadóm 1félévre.
Üdv.: Hajek
10 perc okmányiroda, fél korty benzin a robogóba, 2300 Ft helyben kártyáról.
Ennyi idő alatt nem keresek tízezreket, szóval nekem szerintem meg fogja érni kivonni, bár nov. és dec. havi sáp még az előző tulajé lenne.
A kötelezőm 2880 A0-ban negyedévre, szerintem nem fog jelentősen lejjebb menni bónusszal sem, szóval szüneteltetem. Bár új XX-esként nem tudom, hogy ez hogy változik, illetve lehet-e visszahelyezéskor biztosítót váltani. (Bár sztem nem lehet, de ettől olcsóbb nem nagyon lesz.)
Ha ilyesmivel kapcsolatban vannak ötletek, osszátok meg, please.
Jóval drágább az időm annál,hogy utána rohangáljak!
Ha mindent kiszámolnék(üzemanyag,idő,okmánybélyegek,stb) úgy egál körül jönne ki.Akkor meg minek szenvedjek!?
Mivel, hogy új xx-es vagyok, azt sem tudom mennyi az éves adó. Idén mennyi volt?
Vagy inkább mennyit takarítasz meg?