Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simán megtudható volt-e buzerálva kilométer egy XX-ben!
Az enyém!
60.000-felett van benne,és még mindig hibátlan!
Ráadásul most már kényelmes is!
Nem lenne nagy dolog, hogy mint az autóknál, több helyen tárolja az adatokat, talán akkor több km lenne bennük.
Gondolom azt is meg lehet oldani. Minden csak pénz kérdése!
Azt már észrevettem, ha valaki sok km-t megy a motorjával, az soha nem akarja eladni . Nagy bajban lennék, ha 100 e. km-es mocit szeretnék venni, mert 50 e. fölötti nincs . Vagy van ?
Jó reggelt!
Lehet, hogy az enyém is valami hasonló csoda? 2007-es, és nem fogom elérni vele a 16e-t sem. Büszke is vagyok rá, meg nem is.
No ezért gyanús nekem is!
De láttunk már csodát!illetve hallottunk csodáról!
Kétséges a kilóméter,de ha 2x annyi és gondos a tulaj, akkor vállalható! (Nekem 2007. 68500km)
Évjárat mindegy!
Én láttam már szétszedve olyan XX-et,amibe több mint 200-ezer volt!
akkor is "csak" egy kuplungozás miatt!
e ha már szétborították,meg nézték a dolgokat benne,és 90%-ban kopási határon belül volt minden(gyűrűk,csapágyak,stb.)
Szóval nyugodtan vedd meg,ha valós a kilométer!Bár a kilométer gyanúra adhat okot!Az enyém 2002-es és 60.000 van benne,úgy hogy a tavalyi,és tavaly elötti évben szinte nem is használtam!
Mindegy milyen évjáratú. 200 ezer kilcsiig számithatsz rá, ha betartod a szervizeket. . .
persze!
Írna valaki néhány tapasztalatott az XX-ével kapcsolatban? Egy 1998as XX 46900km-errel szerintetek még jó állapotú lehet?
Szerintem jól döntöttél!
Mi tegnap is mentünk egy 400-as karikát,és így átalakítva(túrásra) össze se lehet hasonlítani egy "gyári"XX-el!
Hihetetlen de nem fáj a hátam,a csuklóm,stb.
Hétvégére is tervezve van két 600-as körike!
Igazad lett..
Nem cseréltünk..
Lehet,hogy a mi hibánk(fejben) De maradt a Fazer!Így döntöttünk...
Pedig nem rossz adamh Xx-e...
"lóerő ide vagy oda" Finomabb szerkezet és kényelmesebb nekünk túrázgatni a nagy fazer ..
Nekem is ennyi volt a max!Pedig 60 km óta villogott az üzemanyag visszajelző (autópályán).
Jó reggelt!
Jó reggelt Mindenkinek!
változott a tank mérete 99'ben..(állítólag) igaz csak 1 litertről olvastam
nekem nempapirforma szerint 21.
(és ez tuti mert amikor fujtuk tök üresvolt aztán meg tök teli....)
köszönöm
Belefér!
Én már tankoltam 23-litert!
egyébként papírforma szerint 24-literes
szevasztok
lenne egy kérdésem az xx nek mekkora a tankja ? 20.90l tankoltam ma
Jó estét Mindenkinek!
Értem és köszönöm!
akkor marad a kappa,vagy a givi!