Azt már észrevettem, ha valaki sok km-t megy a motorjával, az soha nem akarja eladni . Nagy bajban lennék, ha 100 e. km-es mocit szeretnék venni, mert 50 e. fölötti nincs . Vagy van ?
Évjárat mindegy!
Én láttam már szétszedve olyan XX-et,amibe több mint 200-ezer volt!
akkor is "csak" egy kuplungozás miatt!
e ha már szétborították,meg nézték a dolgokat benne,és 90%-ban kopási határon belül volt minden(gyűrűk,csapágyak,stb.)
Szóval nyugodtan vedd meg,ha valós a kilométer!Bár a kilométer gyanúra adhat okot!Az enyém 2002-es és 60.000 van benne,úgy hogy a tavalyi,és tavaly elötti évben szinte nem is használtam!
Szerintem jól döntöttél!
Mi tegnap is mentünk egy 400-as karikát,és így átalakítva(túrásra) össze se lehet hasonlítani egy "gyári"XX-el!
Hihetetlen de nem fáj a hátam,a csuklóm,stb.
Hétvégére is tervezve van két 600-as körike!
Igazad lett..
Nem cseréltünk..
Lehet,hogy a mi hibánk(fejben) De maradt a Fazer!Így döntöttünk...
Pedig nem rossz adamh Xx-e...
"lóerő ide vagy oda" Finomabb szerkezet és kényelmesebb nekünk túrázgatni a nagy fazer ..
60.000-felett van benne,és még mindig hibátlan!
Ráadásul most már kényelmes is!
Lehet, hogy az enyém is valami hasonló csoda? 2007-es, és nem fogom elérni vele a 16e-t sem. Büszke is vagyok rá, meg nem is.
De láttunk már csodát!illetve hallottunk csodáról!
Én láttam már szétszedve olyan XX-et,amibe több mint 200-ezer volt!
akkor is "csak" egy kuplungozás miatt!
e ha már szétborították,meg nézték a dolgokat benne,és 90%-ban kopási határon belül volt minden(gyűrűk,csapágyak,stb.)
Szóval nyugodtan vedd meg,ha valós a kilométer!Bár a kilométer gyanúra adhat okot!Az enyém 2002-es és 60.000 van benne,úgy hogy a tavalyi,és tavaly elötti évben szinte nem is használtam!
Mi tegnap is mentünk egy 400-as karikát,és így átalakítva(túrásra) össze se lehet hasonlítani egy "gyári"XX-el!
Hihetetlen de nem fáj a hátam,a csuklóm,stb.
Hétvégére is tervezve van két 600-as körike!
Nem cseréltünk..
Lehet,hogy a mi hibánk(fejben) De maradt a Fazer!Így döntöttünk...
Pedig nem rossz adamh Xx-e...
"lóerő ide vagy oda" Finomabb szerkezet és kényelmesebb nekünk túrázgatni a nagy fazer ..
(és ez tuti mert amikor fujtuk tök üresvolt aztán meg tök teli....)
Én már tankoltam 23-litert!
egyébként papírforma szerint 24-literes
lenne egy kérdésem az xx nek mekkora a tankja ? 20.90l tankoltam ma
akkor marad a kappa,vagy a givi!