te valamit félreértettél......
bár királyságom határtalan....azért nem valószinű hogy veszprémben tudnálak protezsálni..... .(persze egy próbát megér...)
Mindenkinek köszi a választ!
Xenon nincs benne, így Szegedre nem viszem , gyári állapotú, így Atixhoz sem , sőt még a kipu is E-betüs, ezért nincs más hátra, hogy a királyra hivatkozva elvigyem Veszprémbe és minimál összegért remélem megcsinálják!
Én Road Attack-el vettem a vasat, de nem mentem még vele túl sokat. Volt szerencsém zuhogó esőben is próbálni, nem vagyok vérprofi rider, de még nem viccelt meg. Kb. 3000 km van benne és nem vészes a kopás. Persze nem is gyilkolom túlságosan.
Más gumit még nem próbáltam, de nekem nem érzek különösebb tapadásbeli hiányosságot.
Köszi mindenkinek az infókat .
Most dunlop D211 van, de az rohattul fogy. 1,5 mm/1000 km. Kicsit tartósabbat szeretnék, persze azért maradjon némi tapadás is. Atix, mondanál nekem egy nagyon jó árat ?
Igen!
Utcára,és kis pályázásra hibátlan!Főleg vizes úton tapad jól!
De én a Continak az új,gumiját javasólnám4
Nekem most az van fent,és még az elődjét is veri minden tekintetben!
Ráadásul már két komponensű!
Én májusban a KPM-hez vittem.(EGER) 4500 Pénz volt. Hibátlan mocira!
Üdv
LAci
Az apró betűs (zárójeles ) részekben rejlik mindig a lényeg!
bár királyságom határtalan....azért nem valószinű hogy veszprémben tudnálak protezsálni..... .(persze egy próbát megér...)
Mindenkinek köszi a választ!
Xenon nincs benne, így Szegedre nem viszem , gyári állapotú, így Atixhoz sem , sőt még a kipu is E-betüs, ezért nincs más hátra, hogy a királyra hivatkozva elvigyem Veszprémbe és minimál összegért remélem megcsinálják!
Milkának is köszönöm a hozzászólását!
a takbőr táskával, e-s Bodis dob és a doboz tartó dobozzal eladó
Más gumit még nem próbáltam, de nekem nem érzek különösebb tapadásbeli hiányosságot.
Most dunlop D211 van, de az rohattul fogy. 1,5 mm/1000 km. Kicsit tartósabbat szeretnék, persze azért maradjon némi tapadás is. Atix, mondanál nekem egy nagyon jó árat ?
Chrobák 55-öt ment vele a ringen. És utcára is zsiiiir! Vannak hátsóim belőle! Újak, és jó áron.
Utcára,és kis pályázásra hibátlan!Főleg vizes úton tapad jól!
De én a Continak az új,gumiját javasólnám4
Nekem most az van fent,és még az elődjét is veri minden tekintetben!
Ráadásul már két komponensű!
Máshol nem tudom!