Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello XX!
Faszért vitatkoztok? Játszátok le!
Utángyártottat tudok adni 25 pénzért, vagy gyárit 50-ért.
A minőségéről érdeklődj Jocikirálynál.
Jó estét XX!

Te Atix! A szinte minden közt nem hentereg véletlen egy XX fejidom?
Most nagy szükségét érzem egy olyannak...
Köszi előre is!

Szép estét!
Már valaki kérdezte ezt!
Igazából nem tudok árat,mert úgy mond barteloltam!
Magyarul nem pénzt adtam érte!
De szerintem olyan 30-pénzből ki kell jönnie!
De most szolok!Nem egyszerű egy az egybe áttenni!
De neten meg kell nézni mibe fáj egy ilyen kormányszett.A lényeg amire figyelj:1)sorszámos legyen
2) bele legyen ütve,gravírozva egy megfelelőségi kód
Így a vizsgán se kötekedhetnek,no meg a jard se az út szélén!
Milka..
Mennyibe került a túrakormányos átalakítás?
Nincs!
Nem nem!
Pont hogy befejeztük!
Már megint kezdődik...
Hogy valami szép és jó is legyen:

De húha jót motoroztam ma!

Bár csak egy kis Tokajba átruccanás volt egy RR nyomában loholva, de jó volt.

További szép estét!
Igazad van Tyson, részemről befejeztem.
Senkit nem ismerek semmilyen formában sem...
De ez még változhat...

Rendszeres olvasója vagyok 3 forumnak
1. Hayabusa
2. FZ1,FZ6 fazer
3. cbr 1100xx

mert ilyen van,vagy voltak.. és lesznek 1,3
Srácok ne marakodjatok már!
Annyi rossz dolog történik az életben ne veszekedjünk ilyen butaságon!
Tysont07-et és btibort ne keverjük bele, ez kettőnk dolga.

De ha már idézeteknél tartunk, idézem magam:

"A napokban fel szerettem volna szerelni a közép sztendert, de egyszerűen nem találom a csavarjait sehol. Már kétszer nekifutottam, átnéztem mindent, de nem leltem sehol. Egyedül egy rugót találtam (abból is 2 kellene). Nincs valakinek elfekvőben a szükséges csavarokból és a rugóból?!"

Ebben mi nem egyértelmű?

Miután senki nem reagált, megelégedtem volna azzal is, hogy valaki (akinek van kéznél ilyen, vagy van vmi hasznos infója a dologgal kapcsolatban) segít annyit, hogy ad pár méretet (pl. a csavar menetemelkedését). Erre írtam azt amit idéztél.
Belinkelem az írásod!
"Jó lenne tudni, hogy milyen csavar kell bele azonkívül, hogy 10-es. A menetemelkedése nem a normál. Továbbá jó lenne tudni, hogy milyen távtartók vannak a csuklópontnál. Ezért kérdeztem. Valaki tud ebben segíteni?"
Itt egy árva szót se írtál arról,hogy ezt,vagy azt vennél,keresnél!
Akkor nem írtam volna rá választ,vagy azt,hogy nekem nincs!
Hanem "Jó lenne tudni" kifejezéssel kezdted a mondatodat!
Egyébként nem ismerem se Tyson07-et,se btibort!
Az meg hogy a "nagy öregek" (megenst tőled idézek),direkt nem írtam,és nem is szoktam ezt írni,mert attól hogy valaki idősebb,nem biztos hogy többet is tud!
Látod ez is csak neked jutott eszedbe!
De részemről a továbbiakban ezt befejeztem,és nem óhajtok veled semmi féle,írásos vagy szóbeli kontaktust létesíteni!
UI:"Nah, végre pörög a fórum"beírásod szintén téged minősít!
Szerintem nem ettől kéne pörögjön egy fórum!

További széles utat,jó motorozást!
Nah, végre pörög a fórum
Nyilván ti már régebben "együtt vagytok" én pedig egy "ki ez a hülyegyerek" vagyok, aki beszól a nagy öregeknek. Ettől függetlenül továbbra is úgy érzem, hogy máshogy is lehetett volna válaszolni a kérdésemre. Igazából valami olyasmire számítottam, hogy: "Hali, nekem van ilyen csavarom rugóval mindennel írj rám privátban!"
A milka válaszát így fordítottam magamnak: "Nem hiszem el, hogy ennyire hülye vagy, hogy egy 10-es csavart nem tudsz venni a boltban" Lehet én vagyok elbillenve és rosszul kódoltam. Viszont tény, hogy nem a kérdésemre kaptam választ és a nagy bölcsesség sem tartalmazott érdemi segítséget.
Úgy tudtam, hogy ezek a fórumok arra valók, hogy ha valakinek valami gondja, problémája van, akkor felveti és megvitatjuk, mert az úgy egyszerűbb, mint egyedül kitalálni azt amit már a másik esetleg kapásból tud. Nem ragozom túl.
Fogom a tolómérőt, lemérem a sztender furatát, szélességét, a felfogatási pontok szélességét, majd szerzek egy menetfésűt a motor alá fekszem és megpróbálom beazonosítani a menetet. Ezek után szépen esztergálok két ilyen pogácsát és elmegyek egy csavar boltba ahol veszek ilyen 10-es csavart ha van, vagy ha nincs, akkor rendelek.
...vagy írok Atix-nak privátban és veszek tőle mindent
Világbéke!
Bár nem szoktam Milkával egyetérteni, de szerintem abszolut jól látta a problémádra a megoldást. Te meg tök hülyeséget beszélsz. De ha kell alkatrész, nálam találsz szinte mindent.

Üdv

Hello FIXIX!
Köszönöm neked is!
Igazad van,de épp ezért mert próbálok segíteni,ezért esnek ilyen rosszul az ilyen beírások,hozzászólások!
Nem hiszem hogy kiérdemeltem volna azt a kioktató hangnemet,amit zaxxon81-től kaptam!
Szia Milka!

Bár személyesen nem ismerlek de tutira fasza gyerek vagy!
Mindig mindenkinek segítesz!"Másokkal" meg nem kell foglalkozni!
Nagyon szépen köszönöm,jól esnek szavaid!
Tényleg próbálok itt a fórumon a tudásomhoz,tapasztalataimhoz mérten segíteni mindenkinek!
Szerintem se volt semmi bántó az írásomba,nem úgy mint zaxxon 81 írásában!
Én csak annyit írtam idézem:"nem meríti ki a probléma fogalmát"!
Szerintem ebben semmi bántó,vagy valakinek a tudására utaló szó nincs!
Cserébe ő,kioktató hangnemben,minősíti az én "hozzáértésemet"az xx-hez,illetve a műszaki dolgokhoz!
Én se értem,de legyen neki!
Hali..
Ha ilyen nagy műszaki guru vagy ,talán bemehetnél a Hondához csavarért,rugóért + egyebek.....Esetleg robbantott ábráról,vagy egy másik Xx-ről puskázhatsz is ha barkácsolnál gazdasági okokból...Vagy elmész egy esztergályoshoz és másol neked HONDA csavart
Nem hiszem ,hogy Milka kioktatólag irt...Ahogy én olvasom a hozzászólásokat,mindig segítőkészen áll az emberekhez...
Ha te mondod biztos úgy van, nem értek hozzá!
Gondolom nagyon ismersz engem!
Bár nem én kértem segítséget ezen az oldalon!
Ráadásul kiragadsz az írásomból(helytelenül)szavakat részleteket,amelyeket nem véletlenül macska körmöztem,vagy jellemeztem "általános"szóval!
De legyen neked!
Nem vagy egy műszaki ember úgy érzem. Legalábbis én nem nevettetém ki magam a csavarboltban azzal, hogy kérnék egy sűrű menetes csavart (egyébként nem csak sűrű és normál menet van Mo.-n). Láttad már közelről a középsztendert? Úgy néz ki, hogy van egy speciális betét ami távtartóként funkcionál másrészt betétként, ugyanis a sztender furata nem 10-es hanem 18-as. Továbbá ez biztosítja, hogy mikor lehúzod a 10-es csavart akkor ne szoruljon össze a sztender, hanem el tudjon fordulni, úgy hogy a tengely fixre van húzva. Tehát nem olyan egyszerű,hogy fűrészelek egy darab csövet és berakok egy sűrűmenetes csavart. Ennél precízebb vagyok. Ezért kerestem volna a gyári alkatrészeket. Úgy gondoltam itt esetleg lehet valaki, akinek van. Tehát segítséget kértem, nem kioktatást. Főleg, hogy semmi műszaki alapja nincs a nagy okosságnak...
Mivel Magyarországon általában két fajta menet létezik "sima"és "sűrű",így adott a kérdésedre a válasz!Ha nem sima,akkor csak a sűrű!
Távtartó helyettesíthető alátéttel,alátétekkel,de ha nem akarsz sufni tuningot,akkor fogysz egy olyan csövet aminek jó a belső átmérője(10-es),és levágsz belőle távtartónak valót!
Szerintem ez még nem meríthetné ki a probléma fogalmát!
Jó lenne tudni, hogy milyen csavar kell bele azonkívül, hogy 10-es. A menetemelkedése nem a normál. Továbbá jó lenne tudni, hogy milyen távtartók vannak a csuklópontnál. Ezért kérdeztem. Valaki tud ebben segíteni?
Szívesen!