Hogyha egészen szakszerű akarok lenni, akkor azok a rudazat-kütyü izé az első féknyereg mögött a CBS jellegzetessége, de ha nem jól tudom javítsatok ki. Egyébként az első sárvédő közeli képen nekem újrafényezettnek tűnik, bár lehet csak fényjáték. Adatlapja szerint 2001-es. Illetve ha jól tudom 50ezernél még nem nagyon kéne a vezérművet bolygatni.Kérdés milyen 50ezret kapott...
Szeretnék némi segítséget kérni, miszerint kinéztem magamnak egy XX-et de ahogy utána olvastam a témában némileg elbizonytalanodtam.
Először is ő lenne a kiszemelt példány:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_1100_xx-45
56943
A kérdéseim:
Szerintetek is valójában '99 előtti a masina? (gondolom ezt azért, mert karburátoros, CBS nélküli és a hátsó lámpa is mintha régebbi szériára utalna)
50E km-el (az órában) vállalható vagy inkább felejtős?
Érdemes inkább '99-es modellfrissítés utáni példányokat keresni vagy jók az első szériából valók is?
Hirtelen ennyi kérdés jutott eszembe, segítségetek előre is köszönöm!
Én nem SMS-ezek, tehát nem én voltam. Meg az enyém 2007es, meg megnézni konkrétan senki nem akarta. Meg Brnoba sem akartam menni. Meg ha megbeszélek valamit, akkor az úgy is van.
Én is külföldinek tippelem, a kW "elírás" is erre utal. Azt viszont jó tudni, hogy CBS azért van rajta.
Erősen gondolkodom, hogy holnap elmegyek megnézni, van esetleg valami, amire kifejezetten figyelni kell vásárlás előtt ennél a típusnál?
Ettől függetlenül, ha jó akkor jó.
Szerintem mindegyik XX jó, maximum más.
Szeretnék némi segítséget kérni, miszerint kinéztem magamnak egy XX-et de ahogy utána olvastam a témában némileg elbizonytalanodtam.
Először is ő lenne a kiszemelt példány:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_1100_xx-45
56943
A kérdéseim:
Szerintetek is valójában '99 előtti a masina? (gondolom ezt azért, mert karburátoros, CBS nélküli és a hátsó lámpa is mintha régebbi szériára utalna)
50E km-el (az órában) vállalható vagy inkább felejtős?
Érdemes inkább '99-es modellfrissítés utáni példányokat keresni vagy jók az első szériából valók is?
Hirtelen ennyi kérdés jutott eszembe, segítségetek előre is köszönöm!
Üdv!
Bazz
Szegedi vagyok, sec perc átugranom a madárral...
De ez van!
azt csak kölcsön adom!
Szal jer Te is inkább:)
Azt oda tudom adni holnapra!
Csak hozd vissza este,hátha szombaton szükségem lesz rá!