Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudják kideríteni a hiba okát, tőlünk ( tőled ) várják a hiba meghatározását
Ezt én is így gondolom. Ezért is nem próbáltam ki.

Csak van magyarországon valaki aki ért hozzá, jó szakember és egy sörért megcsinálja....vagy legalább occsón.
hagyd, lehet, hogy a Dream beépített embere
Erre céloztam!
Olyan nincs,hogy jobban,kevésbé jobban aztán megint jobban!
Nem cáfolsz, csak te férsz bele a statisztikámba.

Amúgy tényleg nagyon sokan panaszkodtak első injektorosok a fogyasztásra. Voltak akiknek nem volt nagy a fogyasztás, de voltak sokan akinek több mint nekem. Bár ott szerintem a csukló tényleg nagy szerepet kapott.
Szerintem az injektor pont tök egyforma évjárattól függetlenül!
De tévedhetek is!
miért nem viszed vissza?
cáfollak, a 2000-es XX-em, is 5,5-6 liter között fogyasztott
Dobj hozzá egy kis szalonnát, van eladó, kell benzinre pénz.

De ugye nem azt akarod mondani, hogy rajtad van még más is az izmokon kívül? Mert azt nem hiszem.....
Csökkent...most nem csinálta, csak nagyon minimálisan...
Dehogy ingerelsz. Tudom, hogy szinte senkinek nem eszik enyit. Ahogy megfigyeltem ez csak az első injektorosoknál okozott gondott. Amibe én szépen benne vagyok. De attól próbálkozom, hátha valaki beállítja nekem.

Mondták, hogy szerezzek egy 2005 utáni motorból és az jó lesz, de nem nagyon vágom ezeket.
"Dream" vagy rémálom, ezt még nem tudhatjuk
Üdv! Ma néztem elősször fogyasztást. Nagyrészt 2 személlyel. 60-150 es tempóval sok vigyorgós kigyorsítással 7,2 re jött ki.
én is szomorúan nézem a salátámat amit ebédre eszem
Nekem 110-120 utazónál evett már 4,8-at!Két személy,dobozok!
Nem ingerelni akarlak!
Az sok!
Szóval adjam el az oldal szalonnát?

Eddig sem az evéssel volt a gondom, inkább a rendszertelenség és a sok ujjtorna, így most kevesebb ujjtorna több mozgás.
Ja meg amit eszek azt megnézem, hogy mi is az.
Az a cső a kartergázcső volt!
Mikor nálam voltál én is ezt tettem,csak másfelől(olajbeöntő felől),és mondtam is neked ez a füst ami kijött,nem biztató!
De a gyűrű letapadást nem írom alá! De majd kiderül!
Mentél már vele annyit,hogy annak meg kellet volna gyógyulnia!
Ezek szerint nem lesz szimering csere?
Csökkent a füstölés?Hisz nálam mint egy gőzmozdony,úgy füstölt!
Ráadásul egy gyűrű ha letapad,akkor az letapad!Nem csinál olyat,hogy hol letapadok,hol meg nem!Meg csak alacsony fordulatnál tapadok le,stb.Ez marhaság!
gratula fogyáshoz, amit nem eszel meg, annak értékét tankold el
Már 25 kilót fogytam és még megyek tovább. Csak, hogy kevesebbet egyen a motor én megmutatom neki, hogy is kell ezt csinálni, de eddig nem érdekli és csak zabál és zabál.
Az már élvezetes. Lakot területen 60 kívül pedig 140 túra tempó, 200 felett ritkán járok.
további diéta?
Én már 6,5 el is megelégednék, nekem a 6 alatti fogyasztás utópisztilus egyenlőre.
nem tudom neked mi az élvezetes tempó, ebben volt 100-180-as tempó