Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne mondd, hogy ez a 600F..........ez volt a felvezető motor amivel Bryan ment. Néztem is, hogy milyen szép....meg jók a matricák, de túl sportosnak tűnt egy 600F-hez.

Bryan is mondta, hogy Ati üzeni a 600F most is van és Sne (párom) mehet amikor tud kipróbálni.

Kösz és remélem Te is ott leszel és beszélhetünk a melegedésről. A motor melegedésről.
Megvan még a vitrinben az XX gyári oldaldobozhoz való gyári belső szövet táska?
Ott lesz mindhárom vas, egyszerre hozzák. De megsúgom, hogy van már saját teszt 600F-is. Fekete, Akra rendszerrel.Zsír... Szombaton voltunk Attilával a Pilisben csapatni. Cseréltünk. Hát megmondom, hogy a teljesítményhiányt leszámítva naggggyon király, könnyű gép. (Igaz, Attila kiizzadt rendesen az XX-en... )
Persze! Gyerekkori jóbarátom. Én rendeztem oda Attilához, de ő is csak mellékben van ott... Én is, ha van időm, megyek szerelek, eladok, meg futkosok... Kisegítek.
Jah, sajna én küzdök a technikával... Nem szeret lassan menni...
Melegszik a városban.
Komoly.

Mi nekünk csak 2-a jó sajnos, egyenlőre. A 600F is ott lesz már akkor? 3 an mennénk 2 en a VFR-t próbálnánk, párom meg a 600F et. Múlt csütörtökön próbálta ki a 800 as VFR és nagyon bejött neki, de kíváncsi a 600F re is.
Akkor lehet van egy közös ismerősünk is BryanFox, Ő volt a felvezető, már régóta beszélgettünk vele, de ott derült ki, hogy ott melózik. Lehet, hogy akkor rólad beszélt, mert mondta, hogy egy ismerősének túlmelegedik a gépe (XX) és mit csináltam, vagy volt-e ilyen nekem.
24-25-e körül már ott lesznek a gépek... Ezt nem tudják a népek, sztem akkor simán mehettek beesőre.. De megírom, ha megjöttek. Utána szombaton ott vagyok én is, 10-12-ig van nyitva, de lehet tovább, attól függ, milyen a pörgés. Én (is) leszek a felvezető... Ha akkor jöttök...
Ez csak természetes!
Nos megértem!
Hossz 50-cm,átmérő 11-cm.
És így küldi!Az az így is lehet csomagolni,hogy ne sérüljön az árú!Sok nagyobb cég megirigyelhetné!
köszönöm
Igen.
Hali! Úgytűnik voltál pesten?Mi vasárnap elmentünk Eger környékére egy kis kanyarvadászatra,kár,hogy nem jöttél!
Szép napot!
Akit esetleg érdekel, annak van egy Cameron nyeregtáskám eladó. Én soha nem használtam, és már nem is fogom.
Fehérvárra mentek VFR-tesztre?
Engedélyeztem!
Persze. Addig még személyesen is találkozunk.
Nem beszéltelek le...:) Elmondtam, amit akkor tudtam...egyébként qrva szép:)))))) tuti csak valami blőd szarság lesz.....
légyszi szólj, ha pontosabb infók lesznek.
Sziasztok...még annyit , hogy ismeritek véletlenül a Horváth Lászlót ( HORI) csömörön?, Mi a vélemény, tapasztalat vele kapcsolatban.
nem volt szép tőled, lebeszéltél egy szép mociról
Igen...de mint írtam utána, a szét volt rabolva annyi, mint, hogy új, gyári elemeket kapott. Az előzőt a tulaj levette és értékesítette. Vagy a behajtó kolléga, de ilyet nem feltételezek:)Gumi kuka volt, de kapott újat. Láncot benéztem, mivel nem láttam még az Xx gyári szettjét, hogy sima ovál pattentek vannak rajta. Azt hittem, h valamit rádobtak. De le lett mosva, és megnéztük, semmi részleges nyúlás se volt rajta...szal a lánc rendben volt:)
Helló.

Úgy fest, hogy június 2 lesz a teszt nap. Kicsit még képlékeny. Ha sikerül külön időpontot kérnünk akkor csak megyünk és kész, ha nem akkor is megyünk (csak regelni kell).
Szia

Valamit igazából nem értek , a május 1.-én írt hozzászólásodban ezt írtad:
kiszoli
[1] május 1. 21:05
Második motorról van infóm! Banki lefoglalt gép volt. Egész eleje hiányzott+ a kipufogók. Szét volt rabolva. Kollégám hozta vissza. Helyrepofozták:))))Jelenleg a Dream-ben áll. Lánc nagyon gáz, gumi elég kuka...

Ennek ellenére megvetted?
Reméljük az lesz és a lehető legolcsóbban kijössz belőle,aztán tudod nyugodtan használni a vasat!Azért majd ha biztos a dolog megköszönném ha írnál! Kedden jövök,most go pest!Szép napot mindenkinek!
Jó reggelt!
http://www.sakaldob.hu/
itt is van egy kettő dob