Ne mondd, hogy ez a 600F..........ez volt a felvezető motor amivel Bryan ment. Néztem is, hogy milyen szép....meg jók a matricák, de túl sportosnak tűnt egy 600F-hez.
Bryan is mondta, hogy Ati üzeni a 600F most is van és Sne (párom) mehet amikor tud kipróbálni.
Kösz és remélem Te is ott leszel és beszélhetünk a melegedésről. A motor melegedésről.
Ott lesz mindhárom vas, egyszerre hozzák. De megsúgom, hogy van már saját teszt 600F-is. Fekete, Akra rendszerrel.Zsír... Szombaton voltunk Attilával a Pilisben csapatni. Cseréltünk. Hát megmondom, hogy a teljesítményhiányt leszámítva naggggyon király, könnyű gép. (Igaz, Attila kiizzadt rendesen az XX-en... )
Persze! Gyerekkori jóbarátom. Én rendeztem oda Attilához, de ő is csak mellékben van ott... Én is, ha van időm, megyek szerelek, eladok, meg futkosok... Kisegítek.
Jah, sajna én küzdök a technikával... Nem szeret lassan menni...
Melegszik a városban.
Mi nekünk csak 2-a jó sajnos, egyenlőre. A 600F is ott lesz már akkor? 3 an mennénk 2 en a VFR-t próbálnánk, párom meg a 600F et. Múlt csütörtökön próbálta ki a 800 as VFR és nagyon bejött neki, de kíváncsi a 600F re is.
Akkor lehet van egy közös ismerősünk is BryanFox, Ő volt a felvezető, már régóta beszélgettünk vele, de ott derült ki, hogy ott melózik. Lehet, hogy akkor rólad beszélt, mert mondta, hogy egy ismerősének túlmelegedik a gépe (XX) és mit csináltam, vagy volt-e ilyen nekem.
24-25-e körül már ott lesznek a gépek... Ezt nem tudják a népek, sztem akkor simán mehettek beesőre.. De megírom, ha megjöttek. Utána szombaton ott vagyok én is, 10-12-ig van nyitva, de lehet tovább, attól függ, milyen a pörgés. Én (is) leszek a felvezető... Ha akkor jöttök...
Igen...de mint írtam utána, a szét volt rabolva annyi, mint, hogy új, gyári elemeket kapott. Az előzőt a tulaj levette és értékesítette. Vagy a behajtó kolléga, de ilyet nem feltételezek:)Gumi kuka volt, de kapott újat. Láncot benéztem, mivel nem láttam még az Xx gyári szettjét, hogy sima ovál pattentek vannak rajta. Azt hittem, h valamit rádobtak. De le lett mosva, és megnéztük, semmi részleges nyúlás se volt rajta...szal a lánc rendben volt:)
Úgy fest, hogy június 2 lesz a teszt nap. Kicsit még képlékeny. Ha sikerül külön időpontot kérnünk akkor csak megyünk és kész, ha nem akkor is megyünk (csak regelni kell).
Valamit igazából nem értek , a május 1.-én írt hozzászólásodban ezt írtad:
kiszoli
[1] május 1. 21:05
Második motorról van infóm! Banki lefoglalt gép volt. Egész eleje hiányzott+ a kipufogók. Szét volt rabolva. Kollégám hozta vissza. Helyrepofozták:))))Jelenleg a Dream-ben áll. Lánc nagyon gáz, gumi elég kuka...
Reméljük az lesz és a lehető legolcsóbban kijössz belőle,aztán tudod nyugodtan használni a vasat!Azért majd ha biztos a dolog megköszönném ha írnál! Kedden jövök,most go pest!Szép napot mindenkinek!
Bryan is mondta, hogy Ati üzeni a 600F most is van és Sne (párom) mehet amikor tud kipróbálni.
Kösz és remélem Te is ott leszel és beszélhetünk a melegedésről. A motor melegedésről.