Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kellet hozzá!
Győrben csinálták anno!De már úgy tudom hogy nem csinállja a bácsika!Máe akkor se volt foatal8olyan 70-éves).Nem rég valaki mondta,(akinek előkotortam az öreget),hogy már nem müxik!
kitöltöttem...
Kellett ehhez power commander? Érdekelne csinálták ezt a vasadra? ( és persze mibe fájt?:) Köszi
Valószínűleg!
Mivel tegnap én elég "egyedi" útvonalon jártam!
És nem is jött arra motoros!Hűl istennek még nem fedezték fel!
Én mindig nézem.

De nem ti voltatok az tuti......nem milka XX volt egyik sem.
Ha van egy kis időd,esetleg kitöltenéd az adatlapodat!?
Itt így szoktuk!
Köszike!
Azt amit írtam!
Átírták,ahogy a komputereket szokták(autó,kamion,stb.).De fogalmazhatunk úgy is,hogy optimalizálták.A "görbén"javítottak!Volt ahol több üzemanyagot adtak neki,volt ahol elvettek belőle!Ezt 1000-10.000-fordulat között nézték 200-fordulatonként!
Egyébként a gyári kipuffal a legjobb a fogyasztás,meg a teljesítmény!Gondoljunk csak bele!Jó pár tanult,hozzáértő ember tervezi meg,hagy az adott motorhoz egy optimális(majd minden fordulatszám tartományban)lehető legjobb teljesítmény-fogyasztás kijöjjön!Ezt csak avval felül überelni nem lehet,hogy rátolok egy "csövet" amin van pár ezer lyuk,oszt jó napot!Ha ilyen egyszerű lenne,nem tervezgetnének hosszasan a mérnök urak.Szerintem még bukik is az ember teljesítményt egy nyitott csővel.Főleg az alsó,illetve a közép tartományban!De ha véletlenül találna is 1-2 lóerőt,azt a meglévő"155" mellett észre se lehetne venni!
Maradjunk annyiba,hogy csak hangosabb lesz a vas,ezáltal valamivel biztonságosabb!
Mivel vallom,hangos dobnál csak egy jobb van,ha nincs dob!
Egyébként nekem a "rekord fogyasztásom is gyári dobbal történt!
Reméljük a legjobbakat!
Mért hol vagy?
Ez pontosan mit jelent, h "átírták"?
Itt még nem esik, bár csúnyán el van borúlva. Hazáig bírja ki, mert nem szeretném, ha elázna a motor.
Egyébként mára mocskos szar időt mondanak!
itt most esik is!
Pontosan!
Ha átnézel hozzám,láthatod is!
Túrák.gurulások topik!
A nyitott rendszerekkel általában többet esznek!
Az injektoros szokott egy lityivel kevesebbet enni,mint a karbis,de gyengébb is(legalábbis papíron).
Sok!
Nekem a rekordom 4,8 100-as utazónál!
Ha "tépem" se megy 8-fölé!Bár az is igaz,nekem átírták a komputeremet anno!
Eddig nem nagyon olvastam sokat itt túrákról. Szerintem azt inkább főleg a helyi fórumon beszélik meg.

Pár napja láttam 5-6 xx et jól megpakolva, de az tuti, hogy nem itt beszélték le a túrát. Biztos rejtőznek.
Ok!
Akkor ha már tudom mikor megyünk megkereslek előbb itt, hogy neked jó-e.
Széchenyi LTP...
Nagyon szépen köszönöm...remélem bevállik:)...Eddig nagyon tetszik..CBF után nagyon király
Szolnokon merre laksz? Egy jó barátomnak csemetéje született és ha már megyünk arra akkor szívesen megismernélek.
És gratula a motorhoz.
Hali.

Nekem átlag 7.5 - 8 liter a fogyasztásom, sportdob, sportszűrőm van. Csuklóm is egészséges, de a rekordom az 6.5 liter, viszont úgy nem szeretek menni. Ha "német" autópályán megyek huzamosabban 250 felett, akkor meg állom a 8 liter és a következő benzinkutat keresem. Amúgy igen változó a fogyasztás.
Akkor sportos használattal nem is sok a 8.5?
Nekem karbison van tapasztalatom.
Ott egy csapatban mentem egy karbis XX-el.
Egyszerre tankoltunk kb 1 tempóban mentünk és én a tankolásoknál 1 lityivel kevesebbet tankoltam /100 km. Különbség: nekem nyitott dobok,sportszűrő...
50-90-130