a tura most biztos hogy egynapos,és kishazánk területén!
Ha minden jolsül el,a következö években,lehet többnaposatis szervezni!
De egyenlöre nevezzük ismerkedös turának!
A Honda talira visszatérve.
Nézzük mekkora rá az érdeklödés!
Bár én rendszeresen szervezek turákat,de nem ezen a forumon,hanem a sajátomon.
Tehát:
Idöpont mondjuk legyen Szeptember.A helyet még kitalálom,attol tessük függövé,merröl érkeznek az emberek(senkinek se legyen tul messze).
1)Milka+Milkáné
2)jocikirály&blondy.
3)Maist
ear+Niki
4)xxsanyi
5)Spog+Niki /ha Magyar földön vagyok, dátum függő/
HY! Én is résztvennék XX találkozón, csak nekem több infó kéne az elfoglaltságom miatt. Pl.:1 nap v több;pontos dátum;külföld v kis hazánk?Lehet,hogy kicsit bonyolult vagyok!
Nem akarom megbántani a barátod,és tégedse,de nekemis lenne Hondás ismerösöm(aki nem XX),de ez ugy indult,hogy XX-es tali!
Maradjonmeg annakis!Évente egyszer ezt kilehet birni!
Az "én" forumomon,rendszresen szervezek gurulásokat,amin bárki résztvehet.
szeva dodo.
a másik fórumon láttam,hogy esetleg belelehetne futni két kidörrenőbe......szeptemberben fizetőképes leszek.Visszatérünk rá?persze csak ha meglessz még.
Lehet vámpír lett a cimbidből (csak poénkodom , nehogy megharagudj Maistear!) Ha esetleg van helyszin és időpont érdemes lenne feltenni a Motorozz. hu-ra? Van egy X11-es cimbim. Belefér vagy csak SZIGORÚ XX!?
Tehát:
Idöpont mondjuk legyen Szeptember.A helyet még kitalálom,attol tessük függövé,merröl érkeznek az emberek(senkinek se legyen tul messze).
Tehát:
Ha gondolod összehozom!
Én egy hölgyet ismerek,akivel nem huznék ujjat pályán(no meg sehol) Borsoka!Aliasz szépszemü(gyönyörü zöld szemei vannak)!
Tehát:
a tura most biztos hogy egynapos,és kishazánk területén!
Ha minden jolsül el,a következö években,lehet többnaposatis szervezni!
De egyenlöre nevezzük ismerkedös turának!