Az kircsi lenne!
Mi a kettő között a külömbség? Felfogatás? melyiket hova?
Kell külömben minden féle képp főleg hogy ilyen jó az ára!
Hiába Mara csak 1 van!
Fel tudnád fogatni a nagy csavar helyére az idom tetejére ahol megy a váz.
Csak az a probléma, hogy ott olyan vékony a váz, ha feldől, így kis az a kis távtartó vas be tudja horpasztani a vázat! Gyárilag azért csinálták olyan vékonyra azt a vasat, hogy az szakadjon, nekem balesetkor mind2 törött, de így is meghorpadt kicsit a váz.
Van egy másik lehetőség, de akkor profi gépműhely kell, a váz, és a blokk rögzítési pontjára teszed, mindenféle vas szerelékekkel, de így akkor furni kell az idomot! No meg nem esküszöm meg rá, hogy egy borulás után nem fog 2 nyomon menni a motor!
Legjobb megoldás, hidd el, ha csúszik hadd menjen, elmegy a kormányvégsúly, oldalidom, kipuff jobb oldalt, felállítod és mász tovább, ha a kormánycsutka nem törik.
Ha balosra esel akkor a dekni, kitámasztó, kormány páros ér le, és akkor az oldalidom majdhogynem sértetlen marad. (tükrök mind2 esetben de ha szerencséd van behajlik)
Tapasztalat, nekem egy jobbos csúszásom volt, meg valaki a napokban vágta oda az xxet, kerekezés közben, elsőre a hátulját, utána jobb oldalát, és úgy utána a bal oldalát húzta 80 méteren keresztül.
Mara!
XX-hez bukógombát tudsz e ill menyi pénzért
Nekem kicsit drágán mondták anyit nem biztos hogy adnék érte (30-50 ezer) de Te biztos tudsz valami megoldást...
Mi a kettő között a külömbség? Felfogatás? melyiket hova?
Kell külömben minden féle képp főleg hogy ilyen jó az ára!
Hiába Mara csak 1 van!