Május 1-jétől 100.000,- Ft a piroson való áthaladás...
Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken
lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén. Az alábbi lista
tuti, mivel a felszerelő cégtől jött:
- a Róbert Károly krt-on a Róbert Károly krt. és a Reitter Ferenc
utca sarok után következő első lámpasor
- Ferenc krt. - Üllői út sarok
- Rákóczi tér, József krt. (Nyugati felé)
- Attila utca - Alagút sarok
- Hegyalja út - Jagelló út sarok
- Fehérvári úti piacnál
- Budafoki út
- Mártírok útja - Bimbó utca sarok
- Moszkva tér
- Kőbányai út (Egészségháznál)
- Kőbányai út - Könyves Kálmán krt.
- Szentendrei út felüljáró + minden lámpasor
- Csillaghegyi elágazásig
- Flórián tértől a Tímár utca irányában három lámpasor
- Szamuely utca - Petofi híd felhajtónál
Az automata traffipax lényege, hogy piros lámpánál lefotózza a tilos jelzésen áthaladó járművet, zöld jelzésnél pedig a kereszteződésen (mért szakaszon ) az áthaladási sebességet.
A sebességmérő műszer három fotót készít és rögzít a kereszteződésben."
Hát anyit tennék hozzá, hogy a cikk az 2002-es...
Ugyhogy nem tartom valószinűnek hogy a Honda meglep minket a CBR 1200 XX-el
Én láttam képeket fantáziákat meg 1 olyat amit el tudtam volna képzelni mint utód, de az is 1998-as cikk volt!
Hátha fel tudom kelteni az érdeklődéseteket. Azt már biztosan tudjátok, hogy a cbr 1100 xx gyártása megszünt....
De senki se buslakodjon, mert már meg van az új paripa.... A cbr 1200.
Csak még nem találtam túl sok leírást róla... http://www.motorradonline.de/n...
Honda: Neue CBR 1200 XX Blackbird
Wie geht's Sister-X?
München (bho) – Auf der Münchner Messe Intermot stellt Honda wohl eine Super Blackbird vor. Die CBR 1200 XX ist mit einem Vierzylinder-Reihenmotor ausgerüstet, der wahrscheinlich über die variable Ventilsteuerung VTEC verfügen wird. Statt wie bislang 1137 cm³ soll die Neue über 1200 cm³ haben. Titan-Schalldämpfer, Einspritzung, geregelter Kat sowie das Verbundbremssystem Dual-CBS sind schon bei der aktuellen 1100er selbstverständlich. Wie das japanische Motorradmagazin »The Motorcyclist« berichtet, soll die CBR 1200 XX zusätzlich in einer ABS-Version angeboten werden. Die Pressesprecher von Honda hüllen sich mit endgültigen Details zur Maschine allerdings in Schweigen.
Im Herbst auf der Münchner Messe Intermot zu bewundern: Honda CBR 1200 XX mit ABSFoto: Honda
Berit Horenburg
Ha tudtok képet ill.valamilyen infot,majd osszátok meg velem,nagyon kíváncsi vagyok az új xx-re.
45e volt a munkadíj anyaggal együtt+postaköltség.
ez 4-5 munkanapot igénylő dolog volt, az idomok amiket felsoroltál majd 3 hetes meló és árat is csak akkor tudok mondani, ha látom az összes idomot leszerelve.
Részleteket telefonon mondok, ha még akad kérdésed!
Hali!
Nem rossz...
Mi pénz volt?
A gyári elemek helyére is csinász carbont?
Az nagyságrendileg menyi lenne? + menyi idő? (fejidom; oldalidomok; farokidom; ekeidom; tank?)
Tegnap küldtem vissza a tulajának a 1100XX műszerfalát és környékét carbonnal bevonva. HONDA CBR1100XX BLACKBIRD
remélem tetszik másnak is, nem csak nekem és a tulajnak!
Hali!
Köszi az infót milka Nem csalódtam benned! Én mégis felpattintom az XX lánckereket,egy fog ide vagy oda!Jobb lesz a kigyorsításoknál a mocim!(nem mintha számítana)A végsebesség meg le van tojva!
Üdv
szerintem az enyém is tök ugyanien. Törés nélkül. Mara ha el tudod azt is boltolni, akkor szólj.