Hát ehhez csak anyit, hogy nem véletlenül szokták 2 évente lecserélni a bukókat mert kinyúltak...
Ha neked nagyobb a fejed akkor még ugy is érezheted hogy jó meg kényelmes de az ebay-en vásárolt cucc az lutri ha fel sem próbálhatod előtte...
A másik nem tudhatod hogy nem e ejtette le az előző tulaj valahol és nincs benne hajszálrepedés ami majd nem megfelelően nyeli el az ütést, és a fejed bánja!
Szerintem csak uj bukót szabad venni, nem kell belőle a felső kategória elég a közép is!
Nem tudom hogy a használt bukódal estél e már el és hogy koppant e a fejed de ha igen és megusztad akkor nem kis szerencséd volt, hogy éppen 1 jó bukót fogtál ki.
Én bukóból eddig csak használtat vettem és adtam tovább! Az új 120.000 HUF-os bukókat meg lehet venni 40.000-ért 1-2 éves használtan. Legutóbb egy SHOEI RAID I-est adtam el 25.000 HUF-ért. Ez volt az egyik legjobb bukóm, ajánlom mindenkinek! Iszonyat kényelmes és szélcsendes! Most egy SHOEI Z1 Nicky Hayden-em van. Bolti ára valami 130.000 HUF, én angliából (ebay) vettem 60.000-ért, és teljesen hibátlan! Amit írtál, az igaz, hogy más volt az előző tulaj feje, de 1 hetes viselés után, persze ha a Te fejed a nagyobb, akkor simán hozzáigazodik :)
Ja...az én jótanácsom, hogy mindenképp a legmárkásabb bukókat szabad megvenni (SHOEI, ARAI..)
Üdv.
Brick
sose vegyél használlt bukot,csimmát,cipöt,stb!
hiába jo a méret(eggyezik),más a fejforma,illetve lábforma!Ésha már felvette a viselöje fej,ill. lábformáját,másnak szinte biztos,hogy nemlessz jo!Lötyögnifog,nyomni,stb.
Köszi az infót keresni fogom. Ha lesz majd több infód a sisakról akkor majd írd meg ide. Egyébként ma majdnem vettem egy s500-at, de most hogy így mondod tényleg jobb hogy mégse. Használt volt és 25nél alább nem akarta adni a gyerek. Sokaltam is érte, így inkább hagytam.
Ja-ja, ez az! Köszönöm szépen!
Semmi extra, csak haverom azt hitte, hogy legyőzte a gravitációt, és egy lábtartójába került, hogy kiderítse! Sajna vesztett, és nyert a gravitáció!
Tanulópénz.
Köszönöm, még 1x.
Ajj-jaj!
Pánik indul! Réges régen bedobtam egy bontós számát ide, hogy ott lehet érdeklődni XX-alkatrészek iránt.
Na, Én azt képes voltam elhagyni! Nincs meg véletlen valakinek az a szám? Előre is köszike!
Hát......ha a helyedben lennék, nézegetném a ruha, csizma.....topicot! És várnám, hogy Britt88 jelentkezzen! Most vettünk tőlle egy s500-at, 18-ért. Természetesen vadi új, még a papirok is meg voltak hozzá! Az új csimmámról már nem is merek beszélni!
A bukóról csak annyit, hogy szép, kényelmes. De csak rövidtávon néztem, mert a havernak vettük. Ippencsak belekontárkodtam! De hétvégén már tudok nyilatkozni, akkor jön haza. Addig próbálgatja!
Sok sikert, sokan próbálják Brit-et elérni! Népszerüek az árai!
Hát csak anyit amenyit a google kidobott... bár én nem venném meg a "Rozsdamentes rács a légbeömlőknél" miatt mert a bogaraktól azt élvezet lesz tisztitani! Fel kell próbálni kényelmes nem szorit nagyon de mégis fog aztán ha jó meg kell venni. Hosszútávon ugyis ki fog nyúlni a belseje főleg a nagy tempók miatt és egy idő után "rányomhatja" az orrodra a bukót... bár ha olyan tipust veszel aminek az orra meg van kicsit nyujtva akkor nem valószinű de a belseje annak is tágulni fog!
Kössz! Ha már 140nél is végig a plexi mögött kellene kuporognom akkor már pár száz km megtétele után is úgy kellene lehajtogatni a motorról. A sisak dologban viszont igazad lehet, mivel most elég gagyi sisakkal rohangálok. Most tevezek venni valami normálisabbat, bár max csak valami középkategóriásat 40-50k közöztt mert most baromira le vagyok égve anyagilag. Pedig akkor lehet ez sokat segítene a problémán. Shark s500al szemezgetek tudsz róla valamit?
Szia Barátom!
Fénybenjáró lettem...
Nemrég értem haza a nagyfaluból és gondoltam benézek a fórumra mi a pálya.
Délután azaz most vagy legalábbis nem túl sokára meg megnézem a fóliát milyen meg mit és hogy tudok vele kezdeni.
Veled? Korán végeztél ma... gondolom korán is indultál.
Be kell bujni a plexi mögé! az a titka! meg persze sisak függő is! Nekem 180 körölig teljesen jó! pedig 205 cm vagyok a bal lábamon mérve...
Egyébként keresd Marát http://www.sportmotor.hu/tagok... Ő sokmindent tud sokmindenhez és egy Tündér!
Okos emberek mondták,ezt igy kell csinállni!
Ha neked nagyobb a fejed akkor még ugy is érezheted hogy jó meg kényelmes de az ebay-en vásárolt cucc az lutri ha fel sem próbálhatod előtte...
A másik nem tudhatod hogy nem e ejtette le az előző tulaj valahol és nincs benne hajszálrepedés ami majd nem megfelelően nyeli el az ütést, és a fejed bánja!
Szerintem csak uj bukót szabad venni, nem kell belőle a felső kategória elég a közép is!
Nem tudom hogy a használt bukódal estél e már el és hogy koppant e a fejed de ha igen és megusztad akkor nem kis szerencséd volt, hogy éppen 1 jó bukót fogtál ki.
De persze ez csak az én véleményem...
csizmám, ha minden igaz elkelt, de van még egy kétrészes ALPINESTARS ruhám 56-os és egy ALPINESTARS GP Plusz XXL kesztyűm.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
HA valikit megbűvölt, akkor nyugodtan szóljon!
Üdv.
Brick
Én bukóból eddig csak használtat vettem és adtam tovább! Az új 120.000 HUF-os bukókat meg lehet venni 40.000-ért 1-2 éves használtan. Legutóbb egy SHOEI RAID I-est adtam el 25.000 HUF-ért. Ez volt az egyik legjobb bukóm, ajánlom mindenkinek! Iszonyat kényelmes és szélcsendes! Most egy SHOEI Z1 Nicky Hayden-em van. Bolti ára valami 130.000 HUF, én angliából (ebay) vettem 60.000-ért, és teljesen hibátlan! Amit írtál, az igaz, hogy más volt az előző tulaj feje, de 1 hetes viselés után, persze ha a Te fejed a nagyobb, akkor simán hozzáigazodik :)
Ja...az én jótanácsom, hogy mindenképp a legmárkásabb bukókat szabad megvenni (SHOEI, ARAI..)
Üdv.
Brick
sose vegyél használlt bukot,csimmát,cipöt,stb!
hiába jo a méret(eggyezik),más a fejforma,illetve lábforma!Ésha már felvette a viselöje fej,ill. lábformáját,másnak szinte biztos,hogy nemlessz jo!Lötyögnifog,nyomni,stb.
Semmi extra, csak haverom azt hitte, hogy legyőzte a gravitációt, és egy lábtartójába került, hogy kiderítse! Sajna vesztett, és nyert a gravitáció!
Tanulópénz.
Köszönöm, még 1x.
Miért kell? Mi történt?
Pánik indul! Réges régen bedobtam egy bontós számát ide, hogy ott lehet érdeklődni XX-alkatrészek iránt.
Na, Én azt képes voltam elhagyni! Nincs meg véletlen valakinek az a szám? Előre is köszike!
A bukóról csak annyit, hogy szép, kényelmes. De csak rövidtávon néztem, mert a havernak vettük. Ippencsak belekontárkodtam! De hétvégén már tudok nyilatkozni, akkor jön haza. Addig próbálgatja!
Sok sikert, sokan próbálják Brit-et elérni! Népszerüek az árai!
Más: az adatlapodat töltsd már ki légyszives!
amúgy jó estét
ugyis mondhatnánk szarrá dolgoztam magam!:)De majd holnap iszom a levét(már látom)!
Fénybenjáró lettem...
Nemrég értem haza a nagyfaluból és gondoltam benézek a fórumra mi a pálya.
Délután azaz most vagy legalábbis nem túl sokára meg megnézem a fóliát milyen meg mit és hogy tudok vele kezdeni.
Veled? Korán végeztél ma... gondolom korán is indultál.
Hogy-hogy napfénynél!?
Nekem az van fennt!Az állithato tipus!
Egyébként keresd Marát http://www.sportmotor.hu/tagok... Ő sokmindent tud sokmindenhez és egy Tündér!