Hy!
Gondoltam megkérdezem !Esetleg nem érdekel vkit REGINA láncszett (110/17/44) 530ZRP,a napokpan járok Grazba,most elég olcsón adják http://flashkatalog1.louis.de/...
A számom 06-20/912-4674!Ha valakit érdekel ezen a számon hívhat!Ja,lehet hogy lesz egy eladó új 44-es hátsó lánckerekem,mert sajnos csak XX-re van akció,de nekem 43-as kell!Legközelebb XX-et veszek! Üdv mindenkinek!
Ez a szokásos álltalam tervezett turák egyike volt!
Persze hogy lehet!szivesen látunk!
a motorozz.hu-n mindig fenntvan minden!
Májusba,pontosabban 17.-én megyünk rafftingolni(ide már sajnos nemlehet jelentkezni),utánna Dodoéknél
birkafözés,junius még "üres".Tervek vannak,oszt meglátjuk mi lessz belöle!Álltalában kéthetente megyünk turázni!
Te Jó Isten! Hányan mentetek!?
Egyébként rájuk gondoltam! A fórum tagokra innen a sportmotorról...
Ez milyen szervezés volt?
mennék én is túrázni legközelebb (ha lehet csatlakozni )!
Nem!Nemvoltam a motorozz.hu rendezésén!És mivel a fiam még (kicsi),csak az asszony szokott mögöttem ülni.
A busások közül kire kondolsz?Van a csapatban busás!
nézd meg a képeket,amik készültek,az alapján eldöntheted kire gondolsz. www.kep.tar.hu/milkamu
Szia Milka!
Már mondtam Gábornak, hogy nézze a motorozz.hu-t! Te nem voltál véletlenül a Monostori erődnél a motorozz.hu rendezésében? Azt hiszem egy kissrác volt mögötted?
Ja mégegy kérdés: a hayabusások is veletek voltak ma? mert mint hogyha ők is arra jártak volna?
Ha gondolod,gyere velünk mi rendszeresen turázunk!
Ma Eggenbergbe voltunk a motormuzeumba!Minden honapban megyünk valahova(külföld-belföld vegyesen).Egynaposokra,és többnaposokra is!
A turákrol itt értesülhetsz:www.motorozz.hu ezen belül joobarátok foruma.
Köszike, tudsz nekem képet küldeni Róla, érdekel, bár ezzel a moci vásárlással egy kicsit kimerítettem magam...
CÍMEM: cosworth30@citromail.hu
Előre is köszike..
Köszönöm a segítségeteket... Rendes emberek vagytok, látom léteznek még...
jó helyre regisztráltam..
Épp nem rég jöttem vissza egy kis turából, gyorsan egy 100kilcsit belecsavartam.
Nekem a gyári láncszett érdekelne, nem ismrem amit irtál, és valamiért én ragaszkodok a gyárí cucokhoz..
Kedves Milka1:
Először is köszi a gratulácíódat, nem könnyen jött össze.... de nagyon boldog vagyok, hogy meg van most 3 nap alatt 750km- mentem vele, kezdem kitapasztalni...:)
Ez a vízhőmérséklet elég érdekes, de biztos így van haveromnak egy 1000 v2 Rsv-je van, az 100 közelébe se megy....
Mind1....
Minden jót kívánok...
Üdv Gábor
A höfok(mint Maistear barátom emlitette),telljesen normális!
sajna az XX alulvan hütve!Tavaly nyáron,kánikulában(45 fokban),autopályán ,ha 170-alá engedtem a vasat,felment a viz 110-112 fokra!
Nyáron dugoban állva simán eléri a 115 fokot,és csak tartani tudja a ventillátor,visszahütteni nem!
Ha pirosanelkezd villogni(kb.122-fok) akkor van baj!
Gyertyát 50.000-ként illik cserélni,de láttunkmár közel 60.000-res futástis(hiba nélkül).
Olajban a gyárit joáron meglehet szerezni,a HONDASALLERBECKNÉL!De a castrol is ji bele!
a lényeg ne legyen fullszintetikus,max.félszintetikus!
Ja,és végre megint bövültünk egy kék XX-el4Gratula hozzá!
Igen meg van a doboz. 45l-es,zárható 2db kulcs van hozzá,új szerü állapot,GIVI a tipusa.
180-220km/ó-ig semmi,függ a széltől és attól mennyire tőmőd meg.
De amit a Maistear komám irt,az is hejt álló.
A teló számom az adatlapon ,hivj ha érdekel.Üdv Winchi.
Gabor XX!
Gratula a motorhoz! Nagyon szép!
A dobozt meg dupla erősítéssel rakd fel, ahogy én ismerlek még elhagyod egy hosszú egyenesben ha odafestesz neki...
Az XX-be ne tegyél fullsintetikus olajat! Én is azt szerettem volna annakidején, de mindenki azt mondta, hogy "csörög" tőle! A félszintetikus tökéletes lesz bele,a gyári is az! Ha jóltudom akkor 10w40-as olaj való bele. Van amikor lehet gyári olajat szerezni viszonylag olcsón, de utoljára én csak tavaly tudtam...
Gondoltam megkérdezem !Esetleg nem érdekel vkit REGINA láncszett (110/17/44) 530ZRP,a napokpan járok Grazba,most elég olcsón adják http://flashkatalog1.louis.de/...
A számom 06-20/912-4674!Ha valakit érdekel ezen a számon hívhat!Ja,lehet hogy lesz egy eladó új 44-es hátsó lánckerekem,mert sajnos csak XX-re van akció,de nekem 43-as kell!Legközelebb XX-et veszek! Üdv mindenkinek!