Van egy ilyen Hondás pólóm Mes méretben, ami olyan kisebb férfi méret vagy olyan én forma lányméret, ha valakit esetleg érdekel kőkemény 2500 ft lesz még több féle meg szín meg méret csak most kifogytam nagyon
Verőfényes motorosidőt mindenkinek.
Szeretném megköszönni Mara kisztihand közreműködését.
sikerrel jártam.Persze a gumi cserénél előficcent egy csapágycsere esedékessége is,de sebaj.Most legalább penge az eleje.( is)
No meg velemse!
Mondjuk ugy,a háttérben történtek olyan számomra nevetséges, kicsinyes,és megdöbbentö dolgok,amihez nemkivánok aszisztállni!
De még semmi nincs eldöntve!
elado lett a vasam(Honda 1100XX)
Fényképet nemteszek fel,mert van a képeim között!Akit érdekel itt a számom:06-30-9446636.
A vas 2002-es,királykék,nagyon jo állapotu,megkapott mindent.40.000 kilcsi van benne!
Árat nemirok,akit érdekel hivjon,oszt beszélünk!
Szeretném megköszönni Mara kisztihand közreműködését.
sikerrel jártam.Persze a gumi cserénél előficcent egy csapágycsere esedékessége is,de sebaj.Most legalább penge az eleje.( is)
Beeeeeeeeeee Beeeeeeeeeeee Beeeeeeeeeeeeee
DE BUSA AKKORSE LESSZ!
Bár az XX-telljesen jo vas!
De ha nemlett volna,olyan drága az FJR mikor a Hondát vettem,azt vettem volna!
Látom milka következő üzenetét.
Fiveurban-nak 2346523475234872348523452534 pont bevésve ezért a megnyilvánulásáért
No meg velemse!
Mondjuk ugy,a háttérben történtek olyan számomra nevetséges, kicsinyes,és megdöbbentö dolgok,amihez nemkivánok aszisztállni!
De még semmi nincs eldöntve!
De örülök hogy csere miatt szándékozol megválni tőle
MOnd hogy csak cserélsz és nincs baj.
Érdeklődnék hogy nem-e tudtok elado tankbőrt táskával kék XX-re.
elado lett a vasam(Honda 1100XX)
Fényképet nemteszek fel,mert van a képeim között!Akit érdekel itt a számom:06-30-9446636.
A vas 2002-es,királykék,nagyon jo állapotu,megkapott mindent.40.000 kilcsi van benne!
Árat nemirok,akit érdekel hivjon,oszt beszélünk!
Félig van a pohár!Pedig tele volt!
egyébként a harmadik kép,magáért beszél!Mintha többlenne az XX,mint a busa!
Tudod a többség tudja mi a joooooooooooooooooo!