Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez így van,képletesen szólva olyan erő van benn,hogy akár szántani is lehet vele
ááá,a vérfertőzést a törvény is bünteti!
A zx 10-es tényleg egy jó motor.
Állítólag ebből lett kifejlesztve
bocs,nem láttam,de természetesen fel tudjuk rá rakni,ha akarod két oldalra mint a busákon,van 2 belőle,milyen szép szimetrikus lenne
Igen tomi jól látja ebből meritettek akawasaki gyártók / jó alap volt/
Én ugyan ezt kérdeztem a te kipufogódról de nem válaszoltál inkáb elmentél sielni!
Na megjöttek a kawások na hajrá !
Hát ha nemesíteni akarod....lehet hogy úgy van mint a gyümölcsfáknál,csak be kell oltani!
Viz ment a szemedbe ez HONDA
Kawára jóóóóó?
2004-07 CBR1000RR gyári dob,összekötővel,exuppal,hővédőkkel,takaróidommal 10000-ért:
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
ne keverd a szezont a fazonnal,attól,hogy egy motor kurva erős,nem mondtam hogy verhetetlen a pályán,de az már tudtommal a pilóta érdeme
Aztán egy 600-assal ugyanúgy körbemotoroznak ,mint egy gyengébb Hondást.
Én dolgoztam...
Biztos havat lapátolnak,de aztán lesz ne mulass!
Az valóban igaz hogy neked a ló erő nem probléma !
Nem csalódtam benned de a többi HONDÁS igen halgat!
kawasakisoknak meg kitartást kivánok !
De a színre gondoltam!
Hívhatnám Columbo-t,hogy megtalálja!
semmi gond,én is! a kertbe azért nem mernéd kirakni,mert mindjárt megfújnák ugye!? nem a szín miatt
Nyugi,csak egy kicsit piszkálódok!
Tényleg tetszettek a 04-5-ös 10-esek,mentem is vele-elég kemény gép!
Kb.500-al olcsóbban kaptam is volna,de a Hondában még sose csalódtam,így maradok annál.Meg azt a blokkhangot nem tudtam volna megszokni+ha kirakom a kertbe mindig kereshettem volna....
gondot? nekem az nem gond,hogy alámbasznak egy halom lovat,azt csinálj amit akarsz
Így igaz!
Vehettem volna én is Kawát,a 04-5-ösök tetszettek is,olcsóbb is lett volna-de nem akartam még több GOND-ot venni a vállamra.....
Választottál hát viseld a keresztjét zoli bácsi!
Kinek a HONDA kinek a kawasaki nekünk a HONDA igaz BANDITA!