Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2009 cbr 1000rr 1000km szerviz MOTUL FACTORY LINE 5W30 MOTUL ÁLTAL BEST AJÁNLÁS
Na szóval... Egy kicsit elfáradtam mára, és lassabban forognak a fogaskerekek. A 300v power autó olaj. A 300v factory line a motoros. A kérdésből gondoltam hogy a powerre gondolt. A factoryból van 5w-30-as is, ha sc59-be a hidegoldali kenést javítani akarjátok nyugodtan használhatjátok az 5w-30-ast és az 5w-40-est is. Remélem így már nem félreérthető.
A 300V autóba való olaj?
Bocsánat! Nem figyeltem hogy 300V...
Ez autóba való olaj, a motorban nem tesz kárt, de a kuplung valószínűleg megcsúszna tőle. Szóval inkább ne. Bocs!
Szia!
Háát.... ha azt fölöslegesnek vagy véteknek lehet nevezni, hogy hidegen jobb lesz a kenés...
Használd bátran!
Üdvözöllek Kaizen!Egy régebbi hozzászólásod kapcsán érdeklődnék, hogy gyári CBR (SC59) 1000RR-be, amit többnyire közúton (Mátra) használok csak fölösleges, vagy egyenesen vétek a Motul 300V 5W-40-s olaj?
Datum Rennstrecke Infos Rennen Preis Freie Plätze
06.–09.04.2012 Pannonia-Ring (rechts) Ostern - 4 Tage SP/SSP/SB/LC 490.00 EUR
06.–08.04.2012 Pannonia-Ring (rechts) Ostern - 3 Tage SP/SSP/SB/LC 390.00 EUR
09.04.2012 Pannonia-Ring (rechts) Ostern - 1 Tag Freies Training 110.00 EUR
Nem talán húsvétkor ha letudjuk beszélni délutánra
Hozzak?
Mi lessz jövőhéten tomi boy lessz ring vagy nem?
Basszus sikerült kivágni most valóban kell egy új monitor
Szasztok Egykis segitségre lenne szüksége egy ifju titán RR-es cimborának!06-os 1000 RR-t öszehajtogatott rendesen,ha van valami motyotok a vashoz kiabáljatok,elsökerék,villa,fejidom,stb tudjátok ami ilyenkor görbül törik kopik hátha....
Végül is informatikus vok,könnyen szerzek egy új monitort-na hol az a qrva olló!
• ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ •
| Ha kivágod ezt a |
| kupont, vehetsz |
| egy új monitort! |
• ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ • Neked is jár mert szóba álltál velem
• ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ •
| Ha kivágod ezt a |
| kupont, vehetsz |
| egy új monitort! |
• ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ • Csak azért mert pontos voltál ma reggel
Nem tudom hallottál a 954-esek blokkrepedésre való hajlamáról?
A mai napig sokan tagadják,de ismeretségi körömbe 3 is volt(az enyém is mielőtt megvettem,pedig vigyáztak rá).Egy bizonyos szériánál jelentkezett csak és a többi agyonüthetetlen volt.
Előfordul,bármelyik gyártónál.
Ja és kuplungol le és fel is!
Van egy barátunk ha minden igaz 2004-a gépe 18000km van benn zöme pálya aváltólya eredeti + alánc is és jó idöket is megy/ nem védem aGAGYASAKIT csak úgy mondom /szerintem aváltónak a lellke ajó olaj/
Ezekből az évjáratokból sok váltóhibáról hallottam,kérdezd csak meg Ákost!
Ettől függetlenül bármelyik géppel megeshet,főleg pálya használat esetén.
akkor ezt megszívtam az enyém 2005ös
Lehet túl erősre sikeredett a motor és a váltó nem bírja

Azért a 2000-2005 közti zx 6-10-12-eseknél elég gyakori!
nem tudom az iparosok mindig késnek mert bejőnek 1 kávéra is