köszi
de ha ez ilyen kerek valójában,mint a képen,akkor nem jó hozzá,hát ilyen buzi formájú ez,lefotóztam:
karasnától írtak,hogy tudnak rendelni,2ezer per db de nemtudom,hogy az ilyen buzi fomrájú e ,mint ez itt a képen
írtam a honda karasnának,meg a pink motorsnak,aztán majd kiderül,hogy mit mondanak.
de még a louis.de -n sincs sc7hez kipuff tömítés,van régebbiekhez,újabbakhoz,de ehhez nincs lehet nem is létezik
Nézd, ezzel a konkrét alkatrésszel nincs tapasztalatom. Ellenben lepődtem már meg, hogy ilyen tömítés, stb. jellegű dolognál egyáltalán nem sokkal vészesen drágább a gyári H.
Egy kérdést megérhet Honda-éknál. (pláne, ha jobbat nem tudsz)
karasna? gondolom aranyáron mérik nézegettem ebay en,meg mindenhol,de nem láttam ilyen ovális formájút,ami kell hozzá
a biker word oldalon voltak még ilyesmik,de az az oldal vagy megszünt,vagy csak én nem találom
Te hát ezek az 1.2 ös ajánlatokkal a padlás tele van. Felvillanyozlak ,hogy 180e a kipufogo, csipkés tárcsa fémcsövel 100e , meg a többi. Azt az 1.2öt kinálták kipufogo nélkül is már.. De ennek ennyi az ára vmi utiköltségnyit elengedek ha komoly vagy de 1.4 és ez igy áron alul vbagy. Számolgass egy kicsit...
eladó?mennyiért?