Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tyű a mindenségit
eladó?mennyiért?
Nekem van ilyen tömítésem!
A 190-es már el is fogyott:-(:
Ja a tel. számom 06209311094.
Metzeler slick 64000ft/pár:Interact 70000ft/pár:csak a héten!
sc7 XD ez lesz a 2013as fireblade be,csak még titkos
köszi
de ha ez ilyen kerek valójában,mint a képen,akkor nem jó hozzá,hát ilyen buzi formájú ez,lefotóztam:
karasnától írtak,hogy tudnak rendelni,2ezer per db de nemtudom,hogy az ilyen buzi fomrájú e ,mint ez itt a képen
Vazze! Prototípust szereztél! Ajánld fel a Közlekedési Múzeumnak, hogy egy 0km-es 2012-es modellért cserébe nekik adod.
írtam a honda karasnának,meg a pink motorsnak,aztán majd kiderül,hogy mit mondanak.
de még a louis.de -n sincs sc7hez kipuff tömítés,van régebbiekhez,újabbakhoz,de ehhez nincs lehet nem is létezik
Nézd, ezzel a konkrét alkatrésszel nincs tapasztalatom. Ellenben lepődtem már meg, hogy ilyen tömítés, stb. jellegű dolognál egyáltalán nem sokkal vészesen drágább a gyári H.
Egy kérdést megérhet Honda-éknál. (pláne, ha jobbat nem tudsz)
karasna? gondolom aranyáron mérik nézegettem ebay en,meg mindenhol,de nem láttam ilyen ovális formájút,ami kell hozzá
a biker word oldalon voltak még ilyesmik,de az az oldal vagy megszünt,vagy csak én nem találom
Honda dealer?
Ekkora lenne a baj hogy nincs téma?
Hali.
honnan lehet szerezni kipufogó tömítőgyűrűt 05 ös 1000rr hez?
Kinek szolt ?
-Mit mond a jósoló bandita?
-?
-Önt nemsoká kifogják rabolni...
Te hát ezek az 1.2 ös ajánlatokkal a padlás tele van. Felvillanyozlak ,hogy 180e a kipufogo, csipkés tárcsa fémcsövel 100e , meg a többi. Azt az 1.2öt kinálták kipufogo nélkül is már.. De ennek ennyi az ára vmi utiköltségnyit elengedek ha komoly vagy de 1.4 és ez igy áron alul vbagy. Számolgass egy kicsit...
El kéne mennem jósnak asszem...
Tartsd meg azt az 1.2öt egy másik gépre..
Itt?Így?
A gépet szép de válság van 1.2 öt adok
ööö
A többi meg majd kiderül.Szép a géped és annyi nem sok érte-szerintem.