A 15 ,43 az brutál, nekem volt fent 14,43 na az oszt még ,, de a 15,41 ott gyorsul is keményen és nem pörög fölöslegesen . Tehát elöre egyel kisebb és gooo.
Szia! 2004-2005-ös Fireblade-ről beszélünk? Azon a gyári 16/41.
Én tavaly a szezon második felében 15/41-el mentem. Igaz, hogy átálltam /55-ös hátsó gumira a gyári /50 helyett, ami kb. 40-es hátsó lánckeréknek felel meg (áttétel szempontjából).
Idén kipróbálom a 15/43-ast (szintén /55-ös gumival).
A 600RR-emet használom így 15/42-vel, érezhetően combosabb, de még nem forog idegesítően. Nekem a gyári 16/42-höz képest először kicsit forme1-es fílingem volt, mert érezhetően hamarabb leforog, de megszoktam, és szerintem jobb így. Az ezresnél még érezhetőbb lesz a változás, ugrani fog mint a szöcske. Feltételezem utcán akarod így használni. Jó választás.
Sziasztok.Használja valaki a gépét 15/42-es áttétellel? Tapasztalatait megoszthatná velem...na meg mindenkivel,hátha mást is érdekel. Előre is köszi.Üdv
Nem tudja valaki véletlen, hogy 2005 1000rr-be jó-e a 2007-es generátorja? Mert ugyanis megadta magát a generátorom, alapjáraton nem nagyon tölt, és ugyanolyan gyárit nem tennék bele, úgy tudom a 2007essel mér nem volt ilyen gond.
nállam is
egy ma reggeli cikkben itt a sportmoton ezt láttam,ami jól hangzott,hogy már hetekről van benne szó,nem súlyos hónapokról
"Az előrejelzések szerint még 6-8 hetet kell várnunk, hogy a délutáni hőmérséklet elérje a motoron is kellemes 14-15 fokot, vagyis innentől számíthatunk az utakon a motorok tömeges megjelenésére."
első tavaszias hétvége,aztány irány gangelni a főiskola parkolóba,na meg motorozni 1 óvatosat a környéken
okés úgy jó lesz
itt a mailom,akkor ide küld el a számlaszámod,meg akkor ,hogy postával együtt mennyit utaljak,én meg megírom rá majd a címem.
köszi előre is
megegyeztünk
látom salgótarjánban laksz,szerintem postán kéne intézni,a lóvét meg átutalom bankszámlára,ha úgy jó.
írj 1 mail címet,a bankszámlaszámoddal,és akkor leírom a címem.
Én tavaly a szezon második felében 15/41-el mentem. Igaz, hogy átálltam /55-ös hátsó gumira a gyári /50 helyett, ami kb. 40-es hátsó lánckeréknek felel meg (áttétel szempontjából).
Idén kipróbálom a 15/43-ast (szintén /55-ös gumival).
Nem tudja valaki véletlen, hogy 2005 1000rr-be jó-e a 2007-es generátorja? Mert ugyanis megadta magát a generátorom, alapjáraton nem nagyon tölt, és ugyanolyan gyárit nem tennék bele, úgy tudom a 2007essel mér nem volt ilyen gond.
Előre is köszönöm.
Zsolt
fireball@citromail.hu
egy ma reggeli cikkben itt a sportmoton ezt láttam,ami jól hangzott,hogy már hetekről van benne szó,nem súlyos hónapokról
"Az előrejelzések szerint még 6-8 hetet kell várnunk, hogy a délutáni hőmérséklet elérje a motoron is kellemes 14-15 fokot, vagyis innentől számíthatunk az utakon a motorok tömeges megjelenésére."
első tavaszias hétvége,aztány irány gangelni a főiskola parkolóba,na meg motorozni 1 óvatosat a környéken
itt a mailom,akkor ide küld el a számlaszámod,meg akkor ,hogy postával együtt mennyit utaljak,én meg megírom rá majd a címem.
köszi előre is
látom salgótarjánban laksz,szerintem postán kéne intézni,a lóvét meg átutalom bankszámlára,ha úgy jó.
írj 1 mail címet,a bankszámlaszámoddal,és akkor leírom a címem.