Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
04-05 CBR 1000 RR-hez van eladó hűtöm, tankidom piros szinű, és farokidom szintén piros szinű! Ha valakit érdekel írjon a pesticsaba@freemail.hu ra vagy hívjon a 06303519782 számon!
bocs kevesebb........1,0-1,1 cm....
.....még nincs fent a helyén.....de kb. úgy számolom,ha 30°lenne akkor a markolat kerületén 1,3-1,4 cm.......
Így mennyi a gázkar útja?
Van egy centi?
idén márciusban, Rijekában kezdtünk......
no ott nem nehéz 50 alá bemenni......
41,3 mm lett a gyorsgázom.....brutál lesz
ráadásul lesz ott bőven gyorsgáz is!
milyen jo is az!
márciusban tervezem ,de nagyon!bemegyek 50alá bazmeg!
látom már alakul a jó kis brigád......
márciusban énis énis....
Úgy legyen.
biztos hogy fogok menni........idén egész évben ezt vártam,azt mire jött.......beütött a szar.......tavaly kétszer is voltam.....nagyon jó pálya......legalábbis nekem nagyon bejött......
Én még sírtam is.
Na de lesz ott pálya jövőre is. Majd jól megfenyegetjük Svédet, hogy szervezzen két pályanapot márciusban.
....a gyári amúgy 34 mm......
....hozzáértők azt mondják versenyenként(+edzés,időmérő),
más hozzáértők azt mondják 3000-ként,
én kb 4-5 pályanaponként.... .most a szezon végén úgy jött ki hogy vagy6-7 pályanap lett benne.......
amúgy Silkoline-t használok 10\50-et
Tényleg Milyen olajat használsz a pályamotorba?
Hány km-enként cseréled ?
Volt egy ismerősöm aki 2 ezrenként cserélte az R6-ba.
Csak pályán használta.Érdemes ilyen rövid időnként cserélni?
Tőlem biztos nem fogsz ilyesmit hallani.
Köszi a leírást.
hát minden nekem sem jöhet össze........
kész is vagyok ez miatt......... kedvenc pályám.....
Te meg már miért nem vagy misanoban?
"de kb.35° lehetett a gázkar fordíthatósága"
....ez kb 65%-a a gyárinak...
.....hát pontosan nem tudom , de kb.35° lehetett a gázkar fordíthatósága.....(38 mm átmérőnél) ....asszem.... szerintem mindenképpen polietilénből vagy attól keményebb és rugalmas műanyagból kell....nekem PP-ből van... .az állító csavart tőkre-teljesen be kellett tekerni("állítható menetes szár.." -ilyen nincs a mocin)kivágni nem kell , mert attól nem lesz rövidebb... jaa azé nem árt egy kis szakmai múlt ehhez , mert hallottam már bukást a kanyarban felragadt gázkar miatt ... ...tehát ha valaki belevág akkor saját felelősségére tegye..... ......nem akarok hallani utána olyant hogy mee én ezt vagy azt mondtam...
Szia Norbi!
Láttam a másik fórumon,hogy csináltál gyorsgázt,és még nem raktad össze.Dobnál fel pár képet róla?
Milyen anyagból csináltad a gyűrűt?
Én is megcsinálom,de nekem elég lesz a 38-as is.Annál kb mennyi volt a gázkar útja?
A másik dolog pedig,hogy mennyire kellett össze tekerni azt az állítható menetes szárat?(arra gondolok amivel a gázkar,holtjátékát lehet beállítani)
Vagy esetleg ki is kellett belőle vágni?
Azért ide írok,mert hátha valamelyik cbr-est érdekli a dolog.
Köszönöm előre is.
A szállítási költséget az eladó mondja meg. Meg kell tőle kérdezni.
Köszi Szabi46!
Ezek azért drágábbak mint amit az ebay on nézegettem :))
Mert a pályaidom az occsóóó csak azon faragni kell még, meg az illesztések sem okéssak