Sziasztok!
04-05 CBR 1000 RR-hez van eladó hűtöm, tankidom piros szinű, és farokidom szintén piros szinű! Ha valakit érdekel írjon a pesticsaba@freemail.hu ra vagy hívjon a 06303519782 számon!
biztos hogy fogok menni........idén egész évben ezt vártam,azt mire jött.......beütött a szar.......tavaly kétszer is voltam.....nagyon jó pálya......legalábbis nekem nagyon bejött......
....hozzáértők azt mondják versenyenként(+edzés,időmérő),
más hozzáértők azt mondják 3000-ként,
én kb 4-5 pályanaponként.... .most a szezon végén úgy jött ki hogy vagy6-7 pályanap lett benne.......
amúgy Silkoline-t használok 10\50-et
Tényleg Milyen olajat használsz a pályamotorba?
Hány km-enként cseréled ?
Volt egy ismerősöm aki 2 ezrenként cserélte az R6-ba.
Csak pályán használta.Érdemes ilyen rövid időnként cserélni?
.....hát pontosan nem tudom , de kb.35° lehetett a gázkar fordíthatósága.....(38 mm átmérőnél) ....asszem.... szerintem mindenképpen polietilénből vagy attól keményebb és rugalmas műanyagból kell....nekem PP-ből van... .az állító csavart tőkre-teljesen be kellett tekerni("állítható menetes szár.." -ilyen nincs a mocin)kivágni nem kell , mert attól nem lesz rövidebb... jaa azé nem árt egy kis szakmai múlt ehhez , mert hallottam már bukást a kanyarban felragadt gázkar miatt ... ...tehát ha valaki belevág akkor saját felelősségére tegye..... ......nem akarok hallani utána olyant hogy mee én ezt vagy azt mondtam...
Szia Norbi!
Láttam a másik fórumon,hogy csináltál gyorsgázt,és még nem raktad össze.Dobnál fel pár képet róla?
Milyen anyagból csináltad a gyűrűt?
Én is megcsinálom,de nekem elég lesz a 38-as is.Annál kb mennyi volt a gázkar útja?
A másik dolog pedig,hogy mennyire kellett össze tekerni azt az állítható menetes szárat?(arra gondolok amivel a gázkar,holtjátékát lehet beállítani)
Vagy esetleg ki is kellett belőle vágni?
Azért ide írok,mert hátha valamelyik cbr-est érdekli a dolog.
Köszönöm előre is.
Köszi Szabi46!
Ezek azért drágábbak mint amit az ebay on nézegettem :))
Mert a pályaidom az occsóóó csak azon faragni kell még, meg az illesztések sem okéssak
04-05 CBR 1000 RR-hez van eladó hűtöm, tankidom piros szinű, és farokidom szintén piros szinű! Ha valakit érdekel írjon a pesticsaba@freemail.hu ra vagy hívjon a 06303519782 számon!